- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.801
Tüm gözleri sana çevirdik bekliyoruz balım patlat bir bebe haydi koçum benim bugün değerlendir o sıvı boşuna orada değildirKız karin icinde o sıvı yabanci yerde degil kuştan cikmadi icerde kaldiaskom bak benimde catlamis yumurtam ama akinti miktarim gram degismedi
Kuzum ben arastirma hastanesinin profesörüne gidiyorum muayneye.Dur ben anlamadım tane tane anlat rahimdeki ne sıvısı. Neden letu ile başlıyor klomen falan değil bir de nereye gittin aşılama ücretsiz oldu
Kuzum yumurta catlamis o sıvı normalmis yani bundan sonraki atışlar boşaTüm gözleri sana çevirdik bekliyoruz balım patlat bir bebe haydi koçum benim bugün değerlendir o sıvı boşuna orada değildir
EvetNe dedi oMucizemmm16 surat mı astı bizim kız ben mi yanlış gördüm yasaklı şeyler yapmayınız lütfen Demgey3 hanım enerji lazım gülmek lazım senin yüzün gülmezse yumurtan nasıl gülüp ağzını açacak kız aşkoooo sırıt bakim
Neyse ben bi tatlı kaşığı vermeye devamke
Ayyy parçalasın mı beni istiyosun he heAşko 2 yemek kaşığı ideal değil mi daha kısa yol sanki ahahahah
EvetDemgey3 bencede yumurtanın gülmesi için bizimde gülmemiz lazım şimdi otur _Umutlu_Pozitif_ ın zngldak mesajını yeniden oku
Ayyy parçalasın mı beni istiyosun he he
Ayyy bendeAyyyy yarıldım ahahaha
Benim parçalanmam önemli değil yaniAma işin ucunda bebiş var
Ayyy bendeçenem ağrıdı gülmekten
Benim parçalanmam önemli değil yani
çok gecmıs olsun canım,
Bence bir sene normal yolla denemeden başka hiçbir yola başvurmak bana göre doğru değilKızlar ben size bişey danışmak istiyorum. Ben 4.evre endometriozis hastasıyım cerrahi geçirdim 2 yıl önce ,amhım iyi sayılır geçirdiğim ameliyata göre son ölçüm 2.68.1.5 yıllık evliyim 8 ayı mecbur korunma oldu kist için ilaç kullandım, bu 7.ay olacak korunma yok hamile kalamıyorum. Hsg çekildim sıkıntı yok eşim sperm testi yaptırdı sorun yok, hormonlarıma baktırdım sorun yok. Doktor kontrolüne gidiyorum her ay ama sadece kistimin büyüklüğü ile ilgileniyorlar diyebilirim doğal yoldan dene diyolar rahim filmini bile kendi isteğimle çektirdim doktor 1 yıldan önce gerek yok dedi. Sizce ben ne yapmalıyım takviye olarak folik asit ve hayıt macunu kullanıyorum, sağlıklı beslenmeyi çalışıyorum, stres de yapmamaya çalışıyorum ama yapıyorum. Sizin bana öneriniz ne olur bu durumda doğal denemeye devam mı yoksa tüp bebek merkezine mi gidip muayene olayım? 28 yaşındayım bu arada
Ayy bebeğim valla iyi oldu benimde işim yok bugün kızı okula götürdüm geldim hala oturuyorum 6 buçukta almaya gitcem 7 de cıkıcaklar benimde uykum var yaAy valla çok iyi oldu bugün hem işim yok hem sizleyim hem yatıyorum uykum var ama uyumuyorum
İnşallah canım ya ama bu hastalıktan dolayı olmayacak gibi gelmeye başladı her ay bir umutla başlıyorum bu ay olacak diyorum sonra regl tarihi yaklaşınca olmayacak gibi gelmeye başlıyor ve sonunda olmuyo. Endometriozis çok kısırlık yaptığı için aklım çok takılıyo geç kalmışsın demelerinden ya da bu arada kistim çok büyüdü diye tekrar ilaca başlamak zorunda kalmaktan çekiniyorum inşallah dediğin gibi olur teşekkür ederim ilgin içinBence bir sene normal yolla denemeden başka hiçbir yola başvurmak bana göre doğru değil
Bütün testlerı yapmışsın bence bir seneyi doldur öyle başka yollara girersin
Ben şahsen bir sene denemeden iğne veya mfk denemem
Sabırlı ol bence olacak
YaaaaZafere giden her yol mübahtır aşko parçalandığın yerden toparlarsın sen ahahabana ikinci dikşınları önerirken iyi sıra sana gelince ayyyy parçalanırım beeen de oldu canım
Asko artık insallah gerek kalmaz ya her ay hormon hormon en iyi ben bilirim gerçekten umarım son bulur ve bu ay güzel haberler gelirAskolarim S sultansultan90 @Gzmyts53 @FangDemgey3 @bitliKedi Mucizemmm16 Ginnys @Lale95 _Umutlu_Pozitif_ @Niqu ve diger arkadaslarim. Dr kontrolünden ciktim yumurta falan yok catlamis döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.
Bende duramam konuşamdan durulurmu ayKesinlikle ya sonra biz çok konuşuyor oluyoruz asıl onlar az konuşuyorlar valla ben konuşmadan duramam
Ayy bebeğim valla iyi oldu benimde işim yok bugün kızı okula götürdüm geldim hala oturuyorum 6 buçukta almaya gitcem 7 de cıkıcaklar benimde uykum var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?