- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.861
Vallla bizlerden çekecekleri varAy inşallah kuzummmçok bekletmezler inşallah
Benimkine de bakılmıyooğğ önceden bakılıyodu ama ben onunkine bakmaya başlayınca bıraktıBenim telefona bakılmıyor arkadaşlar demgeyin kocası enişte beyimiz artık bizi biliyor kızzzz tahmin yürütseydi ya umutludan umudu kesin mucizem mucize biçimde sürpriz yapacak falan diye
Benimki mecbur kalınca alıyor vallaBenim telefona bakılmıyor arkadaşlar demgeyin kocası enişte beyimiz artık bizi biliyor kızzzz tahmin yürütseydi ya umutludan umudu kesin mucizem mucize biçimde sürpriz yapacak falan diye
Kız sen baştan tembihle önemli yerleri bıraksınBulursanız parçalarımı toplarsınız
Anlayamadı çok kısa yazmışım aşkoaşko doğru düzgün yaz ne yazdığını anlayamıyoruz _Umutlu_Pozitif_ aşko sen anlarsın ya bize de açıkla
Kız şok oldum ya girmiş birde sayfalarca okumuş yorum yapıyor birde yazdıklarımızaNee mesajlarımı okumuşaha birimizin kocasına rezil rüsva olduk sonunda
Benim koca durmaz heryeri okur aşko rahat bırakmıyorO biçim bi ortam kurduk deseydin aşkooo o zaman whatsap yolu yakın bize
Yok kız komiğine gitmiş dalga geçiyor benimleHahahayyyyttttthemen topik başlıklarına göz atıyoruz karımı kulüpten nasıl kurtarırım birbirlerini gaza getiriyorlar diye başlık var mııı bakıyoruuuz ahahaha eniştenin diline düşürdün bizi ahahahah
Aşko artık çok geç ifşa oldunNe korkcam yaaa elalem kim ama dedikodu kazanında kaynayan ben olmak istemiyorum ahahahaha
Ben başıma geleceği biliyordum ki kızlar benim yüzümden sizde yandınızKızz Whatsapda daha kolay yakalanırız
kimiiiinn kocaasıığğğğ buuuu buuuu Demgey3 kocasııııığğ birazcık meraaklııı
Tamam tembihliycemBenimki mecbur kalınca alıyor vallabide çok merk ederse kafasını uzatır yandan meraklı ama bizim kızım kocası bütün Whatsap mesajlarını okur
Kız sen baştan tembihle önemli yerleri bıraksınbiz birleştiririz
Yaaa al aşko al testlerimize bakar yorumlar arada oda espiri patlatırKız şok oldum ya girmiş birde sayfalarca okumuş yorum yapıyor birde yazdıklarımıza
Benim koca durmaz heryeri okur aşko rahat bırakmıyor
Yok kız komiğine gitmiş dalga geçiyor benimlebazı yazdıklarımıza gülmüş felan deli ya artık aramıza kocamıda alacağız kızlar mecbur oda testlerimizi yorumlayacak
Aşko artık çok geç ifşa oldun
Ben başıma geleceği biliyordum ki kızlar benim yüzümden sizde yandınız
Al işte komple rezil rüsva olmuşuz iyimiKız şok oldum ya girmiş birde sayfalarca okumuş yorum yapıyor birde yazdıklarımıza
Yok kız komiğine gitmiş dalga geçiyor benimlebazı yazdıklarımıza gülmüş felan deli ya artık aramıza kocamıda alacağız kızlar mecbur oda testlerimizi yorumlayacak
AhahahhahBenim telefona bakılmıyor arkadaşlar demgeyin kocası enişte beyimiz artık bizi biliyor kızzzz tahmin yürütseydi ya umutludan umudu kesin mucizem mucize biçimde sürpriz yapacak falan diye
hep sen çıkardın bu işleri başımıza birbirimizi anlamaz oldukAşko anlamazsınız siz Ya bazen ben bile zor tercüme ediyorum çok kısa kısa yazılar
Benimki mecbur kalınca alıyor vallabide çok merk ederse kafasını uzatır yandan meraklı ama bizim kızın kocası bütün Whatsap mesajlarını okur
Kız sen baştan tembihle önemli yerleri bıraksınbiz birleştiririz
Ahahahah seninkide akraba konusuna meraklı deseneO kesin o okur inanıyorum artıkhe benimkide kimle konuşuyorsun der ama öyle alıp okumaz telefonum eline geçerse kendi akrabalarının oldu grup var teyzeleri halları anneleri falan sadece onları okur kim ne yapmış haber alıyor ahahaha ama ben onun teli didik didik ediyorum ama
Kovulmak demeyelimde yazık aklı kalıyor diyelim
Kız şok oldum ya girmiş birde sayfalarca okumuş yorum yapıyor birde yazdıklarımıza
Kız normalde hiç bakmaz öyle bir huyu yoktur ama bu aralar çok sizinleyim zaten kıskanıyordu bırak artık kızlarını diyorduBenimkine de bakılmıyooğğ önceden bakılıyodu ama ben onunkine bakmaya başlayınca bıraktı
Uyu sen kuzum biz sana özet geçeriz
Yaaa al aşko al testlerimize bakar yorumlar arada oda espiri patlatır_Umutlu_Pozitif_ ın ki kadar gülmesek te güleriz bence
Aslında benim kocada çok esprilidir komiktir ama burası kumar gibi alışmasın amanYaaa al aşko al testlerimize bakar yorumlar arada oda espiri patlatır_Umutlu_Pozitif_ ın ki kadar gülmesek te güleriz bence
AhahahhaAl işte komple rezil rüsva olmuşuz iyimienişte bey özel şeyler var ayıp olmuyor mu ama
Kız normalde hiç bakmaz öyle bir huyu yoktur ama bu aralar çok sizinleyim zaten kıskanıyordu bırak artık kızlarını diyorduherhalde merak etti yavrucuuumm karısının bilinmeyen yüzü ile tanıştı
Uyu sen kuzum biz sana özet geçeriz_Umutlu_Pozitif_ biliyorsun ki kısaltmada üstüne yok
Benimki kesin okur bugün inandım bunaO kesin o okur inanıyorum artıkhe benimkide kimle konuşuyorsun der ama öyle alıp okumaz telefonum eline geçerse kendi akrabalarının oldu grup var teyzeleri halları anneleri falan sadece onları okur kim ne yapmış haber alıyor ahahaha ama ben onun teli didik didik ediyorum ama
Aslında benim kocada çok esprilidir komiktir ama burası kumar gibi alışmasın amansonra ben onu toplamayım burdan
Ahahahhaben uyuyunca okumuş bide fena yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?