Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim telefona bakılmıyor arkadaşlar demgeyin kocası enişte beyimiz artık bizi biliyor kızzzz tahmin yürütseydi ya umutludan umudu kesin mucizem mucize biçimde sürpriz yapacak falan diye
Benimkine de bakılmıyooğğ önceden bakılıyodu ama ben onunkine bakmaya başlayınca bıraktı

Benim telefona bakılmıyor arkadaşlar demgeyin kocası enişte beyimiz artık bizi biliyor kızzzz tahmin yürütseydi ya umutludan umudu kesin mucizem mucize biçimde sürpriz yapacak falan diye
Benimki mecbur kalınca alıyor valla bide çok merk ederse kafasını uzatır yandan meraklı ama bizim kızın kocası bütün Whatsap mesajlarını okur
Bulursanız parçalarımı toplarsınız
Kız sen baştan tembihle önemli yerleri bıraksın biz birleştiririz

Nee mesajlarımı okumuş aha birimizin kocasına rezil rüsva olduk sonunda
Kız şok oldum ya girmiş birde sayfalarca okumuş yorum yapıyor birde yazdıklarımıza
O biçim bi ortam kurduk deseydin aşko oo o zaman whatsap yolu yakın bize
Benim koca durmaz heryeri okur aşko rahat bırakmıyor
Yok kız komiğine gitmiş dalga geçiyor benimle bazı yazdıklarımıza gülmüş felan deli ya artık aramıza kocamıda alacağız kızlar mecbur oda testlerimizi yorumlayacak
Ne korkcam yaaa elalem kim ama dedikodu kazanında kaynayan ben olmak istemiyorum ahahahaha
Aşko artık çok geç ifşa oldun
Kızz Whatsapda daha kolay yakalanırız

kimiiiinn kocaasıığğğğ buuuu buuuu Demgey3 kocasııııığğ birazcık meraaklııı
Ben başıma geleceği biliyordum ki kızlar benim yüzümden sizde yandınız

Yaaa al aşko al testlerimize bakar yorumlar arada oda espiri patlatır _Umutlu_Pozitif_ ın ki kadar gülmesek te güleriz bence

Al işte komple rezil rüsva olmuşuz iyimi enişte bey özel şeyler var ayıp olmuyor mu ama

Ahahahhah akşam yorum alırım belki yorum yaparsa yazarım size de ahahahh
Aşko anlamazsınız siz Ya bazen ben bile zor tercüme ediyorum çok kısa kısa yazılar
hep sen çıkardın bu işleri başımıza birbirimizi anlamaz olduk

O kesin o okur inanıyorum artık he benimkide kimle konuşuyorsun der ama öyle alıp okumaz telefonum eline geçerse kendi akrabalarının oldu grup var teyzeleri halları anneleri falan sadece onları okur kim ne yapmış haber alıyor ahahaha ama ben onun teli didik didik ediyorum ama

Ahahahah seninkide akraba konusuna meraklı desene aaa bende didik didik ederim bakmak lazım
Kovulmak demeyelimde yazık aklı kalıyor diyelim

Aşko gün gece en çok ben yazıştım seninle sen gittikten sonra Mucizemmm16 geldi hep benimkileri okumuştur amaaannn en büyük rezil ben oldum aman beeee ay neler yazmışımdır deli bu demiştir

Benimkine de bakılmıyooğğ önceden bakılıyodu ama ben onunkine bakmaya başlayınca bıraktı
Kız normalde hiç bakmaz öyle bir huyu yoktur ama bu aralar çok sizinleyim zaten kıskanıyordu bırak artık kızlarını diyordu herhalde merak etti yavrucuuumm karısının bilinmeyen yüzü ile tanıştı
_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Mucizemmm16 off susun yaa uykum var uyuyamıyom muhabbeti kaçırcam diye
Uyu sen kuzum biz sana özet geçeriz _Umutlu_Pozitif_ biliyorsun ki kısaltmada üstüne yok

Aaaaa geçicem ben özet akşam size siz bekleyin

Benimki kesin okur bugün inandım buna normalde benimki benim telefonu bile almaz dün yanına koydum yatarken şarja taktım fırsat bu fırsat okumuş

Aslında benim kocada çok esprilidir komiktir ama burası kumar gibi alışmasın aman sonra ben onu toplamayım burdan

Ahahahha ben uyuyunca okumuş bide fena yaaaa

Ahahaha alışmasın aşko gördüğün gibi başlıklar çok ilginç oluyor birde senin başlığına rastlamayalım burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…