Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız asma o suratını olucak bebeğim zamanı vardır bekliyoruz işte birlikte nasip ne zamansa o zaman olucak biz kendimizi ne kadar hırpalasakta o zamanını bekliyo ❤❤
Doğru diyorsun bebeğim inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder hayırlısı ile inşallah
Ahahaha kuzum siz varken üzülmek mümkün müüü Doğru diyorsun aşkooo benim minnoşlar üzülmesinler sonra gelen misafirleri kabul etmezler ay kızlarrr Mucizemmm16 ne diycem benim koca gece ben uyuyunca mesajlarımızı okumuş ay ne güldüm ya benim ki çok fena anacım birbirinizi nasıl gaza getiriyorsun nasıl bir ortam kurmuşsunuz diyor

Nee mesajlarımı okumuş aha birimizin kocasına rezil rüsva olduk sonunda

O biçim bi ortam kurduk deseydin aşko oo o zaman whatsap yolu yakın bize

Hahahayyyyttttt hemen topik başlıklarına göz atıyoruz karımı kulüpten nasıl kurtarırım birbirlerini gaza getiriyorlar diye başlık var mııı bakıyoruuuz ahahaha eniştenin diline düşürdün bizi ahahahah

O biçim bi ortam kurduk deseydin aşko oo o zaman whatsap yolu yakın bize
Kızz Whatsapda daha kolay yakalanırız
kimiiiinn kocaasıığğğğ buuuu buuuu Demgey3 kocasııııığğ birazcık meraaklııı

çok gecmıs olsun canım,
korkma hıc bende 921 ıken ıgne olmustum hatta evde gecırdım surecı ..
tabı ınsan cokk üzülüyor seni cok ıyı anlıyorum Rabbım bır daha yasatmasın
Amin canim. Kac ay gecti ? İgne yeterli olur insallah yaptilar ignemi serum taktilar simdi sabah cikicam sorun olmaz ise. Cok uzuldum anlataamam tam umudumu kaybettigimde gelmişti cabuk gitti hersey Allah'tan.
Surec nasildi agri oluyor mu ?

Kızz Whatsapda daha kolay yakalanırız

kimiiiinn kocaasıığğğğ buuuu buuuu Demgey3 kocasııııığğ birazcık meraaklııı

Benim telefona bakılmıyor arkadaşlar demgeyin kocası enişte beyimiz artık bizi biliyor kızzzz tahmin yürütseydi ya umutludan umudu kesin mucizem mucize biçimde sürpriz yapacak falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…