Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah ikinci yumurtlamadır yaaaa severiz birden fazla yumurtlamayııııı Aşko sen mfkya göre değerlendir şuan dünkiler yaşıyordur zaten içeride ay hadi inşallah bu sefer gol olsunnn

Dimi aşko bende öyle düşündüm Allah’ım bu ay tutsun hayırlısıyla amiiinnn tavuk oldum iyice

Geçmiş olsun canım

canım daha önce yumurtladıysan belki bebişse

Bebek için daha erken değil mi aşko bu bayağı yumurtlama ya uzuyoor döngümün 16. Günü bugün yumurtlama olsa iki güne çatlasa oooo ben bu ay geç adet olcam bana bunu hatırlatın lütfen boşa umutlanmayayım regl günü olmayınca

Değerlendirsen mi acaba aşko ya ayy çok heyecanlı

Kizzz aşkoo bende yumurtluyom galibasabahdan beri bi kasık ağrım var oy oysagli sollu bıçak saplaniyo sanki bacagima kadar vuruyor
Agrı oldukca ohh çatla kuzum çatla diye içimden konuşuyorum

Evet evet aşko hatırlıyorum hatta testlerini bile hatırlıyorum kimyasaldı seninki de büyüm ihtimal en son kalanları atmıştı orda da bakalım benim ki ne olacaksa Ay seninde kimyasaldan sonra ki ilk ay demiiii inşallah bu ay olacak yaaa
Dimi aşko bende öyle düşündüm Allah’ım bu ay tutsun hayırlısıyla amiiinnn tavuk oldum iyice
Ay evet evettttt tutacak inşallah kuzummmm inanıyorummmm
Değerlendirsen mi acaba aşko ya ayy çok heyecanlı
Aşko birileri yine seni dıkşınlatacak _Umutlu_Pozitif_

Ekran görüntüsü aldım bana bak aşko simdi iki kez yumurtlayınca bu adet hangi yumurtaya göre geliyo Allah rızası için beni bir aydınlat

Dıkşınlatırım hiç affetmem

Kuzu gecmıs olsun
Üzülme bak en azından çaresi bar iğne varmıs mesela initijap da çocuğa engel olabılıyormus doktor bana fitil verdi iyi geldi sonrası Allah büyüktür sıkma canını
Şaşkınım canım. Bu durum ihtimaller dahilindeydi tabi ki ama kondurmak da istemiyorum. Çaresi var şükür ki. Çamaşırlarını ütüle mutlaka çok önemli

Ben geçen ay tahminimce kimyasal geçirdim ve aynen bu şekilde oldu bende
Bel agrısından ayağa kalkamadım hatta

Demgey3 aşko seni artık ciddiye alamıyorum neler olmuş beler ben yokken
Şimdi daha eve geldim bi baktim uyy nenem yarabbimmm
ucge geçmiş olsun
M Mavimiresl ikizim be durumdasın
Bugün beyaz krem şeklinde çok az akıntım oldu
Kaç gündür akıntı yok ne olabilir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…