- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.021
Ay inşallah ikinci yumurtlamadır yaaaa severiz birden fazla yumurtlamayıııııAşko sen mfkya göre değerlendir şuan dünkiler yaşıyordur zaten içeride ay hadi inşallah bu sefer gol olsunnn
Geçmiş olsun canım
canım daha önce yumurtladıysan belki bebişse
GeldimO yüzden delirdik işte zatenbenimde çok uykum var yaa
Döngünün kaçıncı günü aşkodur iptal etme haydi gol gol gol
İnşallah ya ilk kez bu kadar erken başladı bakalim neler olacakOlabilir canım cnku kaliteli yumurtladıgını gösterir benimde yumurtlamayla birlikte baslamıstı gögüs hassasiyetim yumurtlamadan sonra da devam etmişti sonrasında inmişti acısı ins bebiş gelir
Değerlendirsen mi acaba aşko ya ayy çok heyecanlıAşkolar ben bugün bayağı yumurtluyorum galibaben bu ay kaç kere yumurtlayacağım çok merak ettim geçen bir gün gördüm uzayan şeffaf akıntı sonra beyaz akıtmıyordu bitti şuan bayağı yoğun gördüm nihayet heh dedim geldi iki gözümün çiçeği neyse bugün 18 saat önce ilişki oldu bugün değerlendirme yapamam mfk ya göre yarın zaten değerlendirme günüm denk geliyor galiba ya Mucizemmm16 Lale95 Demgey3 @mucizeyimben @raainbow M Mavimiresl
Kizzz aşkoo bende yumurtluyom galibaAşkolar ben bugün bayağı yumurtluyorum galibaben bu ay kaç kere yumurtlayacağım çok merak ettim geçen bir gün gördüm uzayan şeffaf akıntı sonra beyaz akıtmıyordu bitti şuan bayağı yoğun gördüm nihayet heh dedim geldi iki gözümün çiçeği neyse bugün 18 saat önce ilişki oldu bugün değerlendirme yapamam mfk ya göre yarın zaten değerlendirme günüm denk geliyor galiba ya Mucizemmm16 Lale95 Demgey3 @mucizeyimben @raainbow M Mavimiresl
Evet evet aşko hatırlıyorum hatta testlerini bile hatırlıyorum kimyasaldı seninki de büyüm ihtimal en son kalanları atmıştı orda da bakalım benim ki ne olacaksaAşko benim adetimin son günü normalde lekeye döner ve biterdi hatırlıyorsanız bi akşam size de yazdım korktumda adet bitti gibi oldu bir gün neredeyse gelmedi sonradan tekrar ağrıyla son günüm bile bayağı kanama yaşadım tamamen atmak içindi sanırsam hatta ikinci gün devam etseydi doktora gidecektim son bir gün sürdü o şekildede
Ay evet evettttt tutacak inşallah kuzummmm inanıyorummmmDimi aşko bende öyle düşündüm Allah’ım bu ay tutsun hayırlısıyla amiiinnntavuk oldum iyice
Aşko birileri yine seni dıkşınlatacakDeğerlendirsen mi acaba aşko ya ayy çok heyecanlı
Ekran görüntüsü aldımBebek için daha erken değil mi aşko bu bayağı yumurtlama ya uzuyoordöngümün 16. Günü bugün yumurtlama olsa iki güne çatlasa oooo ben bu ay geç adet olcam bana bunu hatırlatın lütfen boşa umutlanmayayım regl günü olmayınca
Dıkşınlatırım hiç affetmemEvet evet aşko hatırlıyorum hatta testlerini bile hatırlıyorum kimyasaldı seninki de büyüm ihtimal en son kalanları atmıştı orda da bakalım benim ki ne olacaksaAy seninde kimyasaldan sonra ki ilk ay demiiii inşallah bu ay olacak yaaa
Ay evet evettttt tutacak inşallah kuzummmm inanıyorummmm
Aşko birileri yine seni dıkşınlatacak_Umutlu_Pozitif_
Kız çok haklısın aşko ya enişte bizi trollerseKizDemgey3 biz şimdi yorum yapanin sen olduğunu nasıl anliycaz ya kocan seni uyutup girdiyse senin yerine yorum yazdiysa parola koyalim Recep ivedik ninesi gibi
KizDemgey3 biz şimdi yorum yapanin sen olduğunu nasıl anliycaz ya kocan seni uyutup girdiyse senin yerine yorum yazdiysa parola koyalim Recep ivedik ninesi gibi
Mfk nın 5 ci ilişkisi de bitmıs durum daHoşgeldin cınıms❤
Şaşkınım canım. Bu durum ihtimaller dahilindeydi tabi ki ama kondurmak da istemiyorum. Çaresi var şükür ki. Çamaşırlarını ütüle mutlaka çok önemliKuzu gecmıs olsun
Üzülme bak en azından çaresi bar iğne varmıs mesela initijap da çocuğa engel olabılıyormus doktor bana fitil verdi iyi geldi sonrası Allah büyüktür sıkma canını
Ben geçen ay tahminimce kimyasal geçirdim ve aynen bu şekilde oldu bendeAşkolarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @raainbow @Safiye19 @fnd_50 Lale95 M Mavimiresl @Gzmyts53 M melek076 @Minicikfzt @Random3 @asunny iyilikperisi92 ve unuttuğum diğer kızlarrrr
Aşkolar benim reglim inanılmaz sancılı geçiyor ya ve aşırı pıhtılı şimdi lavaboya gittim pedime baktım beyazımsı ve kan kırmızımsı bir pıhtı vardı işaret parmağının tırnağı kadar felan çok büyük değil ama büyüktüçok sancım da var başınıza geldi ki yada bu konuda bilginiz var mı ya
Bilemedin şafahg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?