- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.001
Oo bir sürü iş yapmışsın bebeğim yemek olayını da hallettin mi tamamdır bu iş dinlen öyle yaparsın aşko. Ben bütün gün oturdumaz önce koltukta içim geçmiş video dinlerken 10 dk sonra çıkıcam okula kızı almaya
Bişi soylicem memelerimin acısın danbugun mfk günü İptal bile olabılır o derece
Belki de He bu memeler ondan böyle coştu yok kız bu hafta da 3 2 3 2 ye devam saat geçmedenAşko etme iptal etme yap aşkobelki ikinci kez yumurtlarsın falan sen eş geçme aşko
Belki de He bu memeler ondan böyle coştu yok kız bu hafta da 3 2 3 2 ye devam saat geçmedenneyse bay kız dönerim size
İyi bari en azından önlem almış olursun kuzum öğrenmen iyi oldu demekki jelle alakalı bir durum değilmiş inşallah sağlıkla ilerleyen bekletmeden istediğin zamanda (tatile denk gelmeyen) bir bebişin olur ayy çok amiiin❤❤Canım hamile kalmakta sıkıntım yok devam ettirmekte sıkıntı var pıhtılaşmadan dolayı
O yüzden delirdik işte zatenBizde uyandık yemek yedik falan ancak kendime geldim ya sarhoş gibiymişim uykusuzluktan gündüz
O yüzden delirdik işte zatenBizde uyandık yemek yedik falan ancak kendime geldim ya sarhoş gibiymişim uykusuzluktan gündüz
Döngünün kaçıncı günü aşkoBişi soylicem memelerimin acısın danbugun mfk günü İptal bile olabılır o derece
O yüzden delirdik işte zatenbenimde çok uykum var yaa
Gönlünü seveyim senin amin canım rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize inşallahİyi bari en azından önlem almış olursun kuzum öğrenmen iyi oldu demekki jelle alakalı bir durum değilmiş inşallah sağlıkla ilerleyen bekletmeden istediğin zamanda (tatile denk gelmeyen) bir bebişin olur ayy çok amiiin❤❤
Ay inşallah en azından sevinirim sonrasında kolay olur diyeOlabilir kuzumama eğer öyleyse kimyasaldan sonra gebelik daha kolay olurmuş
yok kuzum hsg çekilmedim aynen ya iyiymiş kızlarda söyledi ben korkmuştum ama inşallah içerisi temizleniyordurHsg felan cektırdın mı hsg den sonra da oluyprmus cano korkma bazen iyi bişi miş atılmayan kistler atılıyor derler o küçük K
valla normal de acımaz benım kolay kolaj cok nadirdir reglken felan kuzum
İnşallah kistin atılmıştır kuzumTeşekkür ederim canım evet bu ay çekildim galiba onunla ilgili bu ağrı ya da kistim büyüdü ondan bilmiyorum ama cidden çok ağrılı oldu bu ay reglim. Kimyasal da aslında hamiş kalabildiğini gösteren bişey bence kimyasala çok üzülmemek lazım bir iki ay sonra hamile kalan çok kişi varmış
Galiba aşko ama eminde değilim inşallah geçecek bebeğim güzel günler yakınAşko kimyasala benziyor kuzum benimde ağrılı pıhtı çok olmuştu evet dayan geçicek bu günler
Ay kuzum bilmiyorum ki galibaaa çünkü değişik bir regl buKimyasal mı gecirdin acaba ya
Valla kuzum kan tahlili yaptırmadım ama sabah adet gelmeden test yapmıştım bembeyazdı, bak bi izleyeyim yapayım çünkü sancılı oluyor sökmeye çalışıyor belli ki teşekkür ederim kuzucumKimyasal yapıyorsun adet söktürücü masaj yaz YouTube dan bak( ama gebelik olmadığından kan sonucu İle eminsen) o masajı yap iyice temizlensin için sonra yola devam
Bazı doktorlar bazı risk faktörleri olduğunu düşündüğünde pıhtılaşma olmasa da veriyor sulandırıcı kuzum. Ben de oğlumda kullanmamıştım, hiçbi fikrim yoktu bile ama zamanla ve yaş ilerledikçe çok şey değişiyor tabii.Kızlar bende kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. Ama bana öncesinde doktorum test falan yapmadı, üçüz gebelikte sıkıntılar olunca bunda direk başlattı hala kullanıyorum kullanmaya da devam edecekmisim. Neye göre verdi ki acaba bana da sizce? Oğlumda kullanmamıştım
Doğumdan birkaç hafta öncesine kadar her gün vuruyorsun bebeğim. Önceleri karından, sonra karın şiştikçe koldan bacaktan falan.Bu iğne ne kadar süre vuruluyor 1 kere mi yoksa bir rutini var mı?
Evet ben iki kayıp yaşayınca gittim şehir Hastanesi'nde genetikte yaptırdım testleri ama 3 düşük demeden yapmıyorlar. İlla ki o acıyı yaşayacaksın ondan sonraKuzum bunu nasıl anladın peki test mi yapıldı bende mi gitsem ya
Tatlım hiçbi doktor ilk kayıpta asla git yaptır demiyor. 1-2 normal onlar için. Çok kızıyorum çoook insan hayatı ve psikolojisi bu kadar hafife alınmaz.Yalnız kürtajdan sonra benim sosyal medya doktoru olma yolunda ilerleyen artist doktorum beni yönlendirseydi belki 2. De bunları yaşamayacaktım. Kaldı ki en son değerler minik artarken gittiğimde genetiğe gitmeli miyim dediğimde gerek yok dedi bana pislik.
Sknti yapma kafana takma yarin bende bi arastirayim surec nasil oluyomusEvet canım tedavisi var çok şükür bu gece de uykusuz kalma sebebim belli oldu hadi hayırlısı
Kız Allah seni ne yapmasınahahaha
Geçmiş olsun canımEvet canım tedavisi var çok şükür bu gece de uykusuz kalma sebebim belli oldu hadi hayırlısı
canım daha önce yumurtladıysan belki bebişseAşkolar ben bugün bayağı yumurtluyorum galibaben bu ay kaç kere yumurtlayacağım çok merak ettim geçen bir gün gördüm uzayan şeffaf akıntı sonra beyaz akıtmıyordu bitti şuan bayağı yoğun gördüm nihayet heh dedim geldi iki gözümün çiçeği neyse bugün 18 saat önce ilişki oldu bugün değerlendirme yapamam mfk ya göre yarın zaten değerlendirme günüm denk geliyor galiba ya Mucizemmm16 Lale95 Demgey3 M mucizeOldu R raainbow M Mavimiresl
CanımSknti yapma kafana takma yarin bende bi arastirayim surec nasil oluyomus
Ay inşallah ikinci yumurtlamadır yaaaa severiz birden fazla yumurtlamayıııııAşkolar ben bugün bayağı yumurtluyorum galibaben bu ay kaç kere yumurtlayacağım çok merak ettim geçen bir gün gördüm uzayan şeffaf akıntı sonra beyaz akıtmıyordu bitti şuan bayağı yoğun gördüm nihayet heh dedim geldi iki gözümün çiçeği neyse bugün 18 saat önce ilişki oldu bugün değerlendirme yapamam mfk ya göre yarın zaten değerlendirme günüm denk geliyor galiba ya Mucizemmm16 Lale95 Demgey3 M mucizeOldu R raainbow M Mavimiresl
Çok sağol canım
Geçmiş olsun canım
canım daha önce yumurtladıysan belki bebişse
Valla kuzum kan tahlili yaptırmadım ama sabah adet gelmeden test yapmıştım bembeyazdı, bak bi izleyeyim yapayım çünkü sancılı oluyor sökmeye çalışıyor belli ki teşekkür ederim kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?