Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok aşko pcos yok bende ama yine de bir iki değerlendirme daha eklerim ne olur ne olmaz diye zaten çok hevesliyiz her gecikmede heyecanlanıyoruz

Ya benim çok düzenliydi alışık değildim korunmayı bırakınca erken geç oynamalar olmaya başladı bazen aman napim heyecan oldu

Ya benim çok düzenliydi alışık değildim korunmayı bırakınca erken geç oynamalar olmaya başladı bazen aman napim heyecan oldu
Benim korunmayı bırakalı ilk defa gecikmem oldu yoksa yine düzenliydi ama herkes diyor korunmayı bırakınca düzeni bozuldu diye aşko ama inşallah öyle bir düzeni bozulur ki 9 ay gecikir
İnşallah canısı ya umutluyum bu aydan her aydan umutluydum ama bu ay başka bir umut var içimde Dikşınlandın galiba
Ay evet ya ben sizden bu ay farklı umutluyum inşallah kuzum güzel haberi vereceksin

İnşallah kuzuuum inşallah 9 ay demişken bu ay 9. Ayımız hayırlısı ile 9. Ayda tutsa 9 Aydada çıksa hobaaaa

İnşallah kuzuuum inşallah 9 ay demişken bu ay 9. Ayımız hayırlısı ile 9. Ayda tutsa 9 Aydada çıksa hobaaaa
Ayyyy inşallah ya çok güzel bir denk geliş olur kuzum olacak olacak inşallah hissediyorum diğer ay bide kimyasal oldu ondan sonra kolay oluyor diyorlar bakarsın bide oluyormuş bu ay

Ayyyy inşallah ya çok güzel bir denk geliş olur kuzum olacak olacak inşallah hissediyorum diğer ay bide kimyasal oldu ondan sonra kolay oluyor diyorlar bakarsın bide oluyormuş bu ay

Ayyy havalara uçarım mutluluktan aşkooo bak yine bi gaza geldim her ay çok uçma çakılıyorsun diyorum kendime ama duygularıma hakimde olamıyorum

Ayyy havalara uçarım mutluluktan aşkooo bak yine bi gaza geldim her ay çok uçma çakılıyorsun diyorum kendime ama duygularıma hakimde olamıyorum
Ya ama umutlanmakta çok güzel oluyor hemen hayallere dalıyorsun çok güzellll Rabbim en kısa zamanda hepimize hayallerimizi yaşamayı nasip etsin yaaaa

Ahahaha bende yine uyuyamıyorum bir sigaraya daha çıkıp sonra uyucam inşallah ya uyku düzenim bozuldu resmen
Hayır ekşınlarken aklıma zngldak geldi bütün konsantre gitti az kalmıştı kahkahayı patlatcaktım benimki aha karı delirdi demesin diye gülemedim de içimde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…