- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.181
Yok aşko pcos yok bende ama yine de bir iki değerlendirme daha eklerim ne olur ne olmaz diyezaten çok hevesliyiz her gecikmede heyecanlanıyoruz
Bende sizden bekliyorum aşkoBana bu ay gol olmuş demeni bekliyorum aşko inşallahçok anlamlı cümle bu bana
Bende sizden bekliyorum aşko
Benim korunmayı bırakalı ilk defa gecikmem oldu yoksa yine düzenliydi ama herkes diyor korunmayı bırakınca düzeni bozuldu diye aşko ama inşallah öyle bir düzeni bozulur ki 9 ay gecikirYa benim çok düzenliydi alışık değildim korunmayı bırakınca erken geç oynamalar olmaya başladı bazen aman napim heyecan oldu
Ay evet ya ben sizden bu ay farklı umutluyum inşallah kuzum güzel haberi vereceksinİnşallah canısı ya umutluyum bu aydan her aydan umutluydum ama bu ay başka bir umut var içimdeDikşınlandın galiba
Benim korunmayı bırakalı ilk defa gecikmem oldu yoksa yine düzenliydi ama herkes diyor korunmayı bırakınca düzeni bozuldu diye aşko ama inşallah öyle bir düzeni bozulur ki 9 ay gecikir
Ay evet ya ben sizden bu ay farklı umutluyum inşallah kuzum güzel haberi vereceksin
Ayyyy inşallah ya çok güzel bir denk geliş olur kuzumİnşallah kuzuuum inşallah 9 ay demişken bu ay 9. Ayımız hayırlısı ile 9. Ayda tutsa 9 Aydada çıksa hobaaaa
Evet aşko dıkşınlandımİnşallah canısı ya umutluyum bu aydan her aydan umutluydum ama bu ay başka bir umut var içimdeDikşınlandın galiba
Ayyyy inşallah ya çok güzel bir denk geliş olur kuzumolacak olacak inşallah hissediyorum diğer ay bide kimyasal oldu ondan sonra kolay oluyor diyorlar bakarsın bide oluyormuş bu ay
Evet aşko dıkşınlandımbekliyorum içerisi tamamlansın
Vurdu vee gooollAynen aşko top kalenin filelerine doğru yolda
Vurdu vee goooll
Ya ama umutlanmakta çok güzel oluyor hemen hayallere dalıyorsun çok güzellllAyyy havalara uçarım mutluluktan aşkooobak yine bi gaza geldim her ay çok uçma çakılıyorsun diyorum kendime ama duygularıma hakimde olamıyorum
Uyu aşko uyu uyku önemli hormonlar içinAhahahabende yine uyuyamıyorum bir sigaraya daha çıkıp sonra uyucam inşallah ya uyku düzenim bozuldu resmen
Aynen güzelde işte inşallah sonunda güzel olur aşkoYa ama umutlanmakta çok güzel oluyor hemen hayallere dalıyorsun çok güzellllRabbim en kısa zamanda hepimize hayallerimizi yaşamayı nasip etsin yaaaa
Uyu aşko uyu uyku önemli hormonlar içinben uyuyorum canlar hayırlı geceler öpüldünüz
BenimdeeğğAhahahabende yine uyuyamıyorum bir sigaraya daha çıkıp sonra uyucam inşallah ya uyku düzenim bozuldu resmen
İyi geceler bebeklerimUyu aşko uyu uyku önemli hormonlar içinben uyuyorum canlar hayırlı geceler öpüldünüz
Hayır ekşınlarken aklıma zngldak geldi bütün konsantre gitti az kalmıştı kahkahayı patlatcaktım benimki aha karı delirdi demesin diye gülemedim de içimde kaldıAhahahabende yine uyuyamıyorum bir sigaraya daha çıkıp sonra uyucam inşallah ya uyku düzenim bozuldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?