Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yapsan çıkar bence kuzum istiyorsan yap ama üzülürüm diyorsan gecikmeyi bekle İnşallah güzel haberler verirsin
Evet aşko dıkşınlandım bekliyorum içerisi tamamlansın
Kıız Allah seni napmasın sabah sabah şu mesaja kahkaha attım ya

Evet canim tek tesellimiz o bundada vardir bir hayır zamani var herseyin sagligimiz yerinde olsun yeterki. İlacla tedavi oldugum icin 3 veya 6 ay korunma olmasi gerekiyormus o surede bende toparlanirim insallah
İns kuzum ins bak gör hersey güzel olacak kozları okuyorsun böyle şeyler yaşayıp sonunda mutlu olan cok var bırlıkte kaldığımız yerden devam edicez bak bende hala devam edıyorjm ki ne zamandır yazışıyoruz biliyosın

Kııızzz sen ne ara uyuyon yaaa gece ayaktasın gündüz ayaktasıın nasıl bünye bu zngldaklı oluncamı böyle oluyor

Ahahaha bende anlamıyorum aşko bazen kendime çok kızıyorum uyu diye ya dün iki arkadaş test yapacaktı bu gün onları yokladım

Suan korku var icimde nasil cesaret ederim bilmiyorum canim. Allah'ım isteyen herkese sağlıklı gebelik versin

Çok iyi yapmışsınız canım inşallah çocuklu günlerde de güzel güzel gezersiniz. Bir kaç dr bulacağım hangisi içime sinerse onunla yoluma devam ederim nasipse dua et bana olur mu? Çok üzüldüm gece yatamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…