- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.281
Şu an olduğun yerden 300-400metre uzaklikta her zaman gitdiyim ultrasonŞeytan dürtüyor beni git ultrasona muayene ol bakalim çatlamiş mi yumurta
Bi tarafımda sakin ol kız kötü bişey söyler bat gününe kadar zırlayp durursun
İnşallah ya ekim benim ayım olur. evlilik yıldonümümüz de ekimde, harika bi sürpriz olur bize olursa. Zaten olmazsa 1 yılı doldurduğumuz için infertiliteye gideceğim direkt randevu alıp. MFK ekimde bitecek artık 3. paketi. Sonrasında bekleme kısmı daha kullanmayacağım. Doktor 3 ay kullanıp 3 ay bekleme tavsiye ediyor.Sen hayırlısı ile gebe kal ben daralmaya razıyım :)) İnşallah Ekim güzel haberlere vesile olur. Mfk kullanmaya devam mı kuzum
Şu an olduğun yerden 300-400metre uzaklikta her zaman gitdiyim ultrason
Aceba gitsemmii yaa
bat yarın canımcım evet. Belirti hiç yok ve testler de negatif. Regl bekliyorum benAnladim canim benim teşekkürler geri dönüş için
Senin bat yarinmiydi?bi belirti falan varmi?
Ne zor ya; her ay ovulasyonu, ilişkisi, testi vs ...Daha erken canım 2 gün geçsin en az öyle test yap normalde 14 gün sonra test yap diyolar. Olmadıysa da yapacak bişey yok ki kuzum böyle böyle kaç ay geçiriyoruz olmazsa da önümüzdeki ay devam bak şimdi ben de reglim dün nerdeyse ağlayacaktım bugün inşallah bu ay olur umudundayım
10. günde çıkan da oluyor 14. günede çıkan da oluyor canım. Umut var mı var. Olmazsa da sağlıklıyız deneriz yani napalım :) Ama çay önemli, demle kız çayını. Çay her derde deva, hassas noktam. Demle keyfine bakGünaydın kızlar,
3 eylülde ovulasyon testi pik gördü bugün üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım bir heyecanla. Sonuç koca bir hiç
Çay mı demleyeyim oturup ağlayayım mı kararsızım o derece moralim bozuk.
Daha erken midir bir umut var mıdır ya bi'şeyler söyleyin de kendime geleyim depresyona girmeden
Ayy sesli güldüm okurken hay çok yaşa sen:)10. günde çıkan da oluyor 14. günede çıkan da oluyor canım. Umut var mı var. Olmazsa da sağlıklıyız deneriz yani napalım :) Ama çay önemli, demle kız çayını. Çay her derde deva, hassas noktam. Demle keyfine bak
Yok yaa öyle değil, çatladimi çatlamadimi diye baktirayim amaan boş ver astroloji boş para harcamayin diyor bende 200tl-yi ultrasona yatiricamAşko valla o dediği hiç yaptırmadım sanki herkes yumurtası çatladı diye gösterip mi hamile kalıyor aman en zaman çatlarsa çatlasın
Daha belli değil kuzum bat olucakmi olmuycakmibat yarın canımcım evet. Belirti hiç yok ve testler de negatif. Regl bekliyorum ben
Yok yaa öyle değil, çatladimi çatlamadimi diye baktirayim amaan boş ver astroloji boş para harcamayin diyor bende 200tl-yi ultrasona yatiricam
Yaaa bebeğim inşallah rüyan gerçek olurKızlar hayır olsun inşallahrüyamda erken ama bi test yapıyordum kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu saniyesinde mutluluktan uçuyordum kayınvalidemlere eşime falan sürpriz hazırlıyordum çok Işıl Işıl bir rüyaydı ya @iyilikperisi92 Lale95 Mucizemmm16 @Demgey3 R raainbow @mucizeyimben
Ya astroloji dedin de aklıma ne geldi;Yok yaa öyle değil, çatladimi çatlamadimi diye baktirayim amaan boş ver astroloji boş para harcamayin diyor bende 200tl-yi ultrasona yatiricam
EvetOhh çok iyi geçmez şimdi günlerŞükür canim iyiyim , oğlanı yüzme dersine götürdüm oturdum şimdi bekliyorum
Ayy dayanamadımBak dayanamamış bizimkitutamıyoruz sizi anacım
Yaaa bebeğim inşallah rüyan gerçek olur❤❤ bu ay güzel haberi önce bize tabikide sonra da eşine falan söylersin ayyy inşallahhh
Evet canimEvetbeklerken bizimle muhabbettesn güzel tercih Kaç saat sürüyor yüzme
Neden yaa bebek odakli yaptigin için mi?Ayy dayanamadımama kendimi acayip baskı altında hissediyorum ekşın dıkşın yaparken
Aaaa gerçektenmiii seni Allah cikartdi karşimaYa astroloji dedin de aklıma ne geldi;
Ben de 8 ay astroloji eğitimi aldım geçen yıl.
Hobi olarak kendime bakıyorum arada.
Neyse işte, bu yıl başında yıllık haritama bakmıştım eşime de söyledim hatta.
Nisan ayında gebelik ama kürtaj görünüyordu.
Ve malesef yaşadım bunu hatta nisanda gebeliği öğrenince eşimle bi tedirgin olmadık değil.
Bir de ekim ayında doğumgünüme yakın tarihlerde bu kez sağlıklı devam edecek bir gebelik görünüyordu bakalım belki bu kez de tutar
Bizde bakar her açıdan çift bebeğim derizAmiiin canım benimah bi olsa kıpkırmızı bile olsa size her açıdan çift dimi diye atarım
Ayy dayanamadımama kendimi acayip baskı altında hissediyorum ekşın dıkşın yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?