Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şeytan dürtüyor beni git ultrasona muayene ol bakalim çatlamiş mi yumurta
Bi tarafımda sakin ol kız kötü bişey söyler bat gününe kadar zırlayp durursun
Şu an olduğun yerden 300-400metre uzaklikta her zaman gitdiyim ultrason
Aceba gitsemmii yaa

Sen hayırlısı ile gebe kal ben daralmaya razıyım :)) İnşallah Ekim güzel haberlere vesile olur. Mfk kullanmaya devam mı kuzum
İnşallah ya ekim benim ayım olur. evlilik yıldonümümüz de ekimde, harika bi sürpriz olur bize olursa. Zaten olmazsa 1 yılı doldurduğumuz için infertiliteye gideceğim direkt randevu alıp. MFK ekimde bitecek artık 3. paketi. Sonrasında bekleme kısmı daha kullanmayacağım. Doktor 3 ay kullanıp 3 ay bekleme tavsiye ediyor.

Ne zor ya; her ay ovulasyonu, ilişkisi, testi vs ...
Yine de vardır bir hayır diyorum ama bu sabah bu negatif üzdü açıkçası.Ekim ayında güzel haberleri alalım inşallah.

10. günde çıkan da oluyor 14. günede çıkan da oluyor canım. Umut var mı var. Olmazsa da sağlıklıyız deneriz yani napalım :) Ama çay önemli, demle kız çayını. Çay her derde deva, hassas noktam. Demle keyfine bak

Ayy sesli güldüm okurken hay çok yaşa sen:)
O değil de ağlıyorum gülüyorum bi tuhaf haller oldu bu sabah bana , bebiş beklerken onun yerine nur topu gibi depresyon sahibi oldum iyi mi

Aşko valla o dediği hiç yaptırmadım sanki herkes yumurtası çatladı diye gösterip mi hamile kalıyor aman en zaman çatlarsa çatlasın
Yok yaa öyle değil, çatladimi çatlamadimi diye baktirayim amaan boş ver astroloji boş para harcamayin diyor bende 200tl-yi ultrasona yatiricam

Yok yaa öyle değil, çatladimi çatlamadimi diye baktirayim amaan boş ver astroloji boş para harcamayin diyor bende 200tl-yi ultrasona yatiricam
Ya astroloji dedin de aklıma ne geldi;
Ben de 8 ay astroloji eğitimi aldım geçen yıl.
Hobi olarak kendime bakıyorum arada.
Neyse işte, bu yıl başında yıllık haritama bakmıştım eşime de söyledim hatta.
Nisan ayında gebelik ama kürtaj görünüyordu.
Ve malesef yaşadım bunu hatta nisanda gebeliği öğrenince eşimle bi tedirgin olmadık değil.
Bir de ekim ayında doğumgünüme yakın tarihlerde bu kez sağlıklı devam edecek bir gebelik görünüyordu bakalım belki bu kez de tutar

Aaaa gerçektenmiii seni Allah cikartdi karşima lütfen rica etsem benim haritami yorumlarmısin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…