- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.301
NE gğzel ya vallaAynen aşko adet oldum bir haftalık kalmıştı adet olunca bırakmıyoruz kullanmaya devam bırakmak hiç yok elimdekiler bitmen msj attım hocaya popp Öyle adet oldum sipariş vercem bişey ekleyeyim up Ppüğmi diye odüğpa bu bol içerikli büyük eş paketini attı adendo ekleyerek ooğooğoğooğoğığPbu şekilde devam et dedi paketin içinde bütün kullandıklarımız ı advictor azoperm falan hepsini içine eklemiş bi adendo ğoyoktu bitek onuda ben ekledim aldım aşko iki güne geliyor zaten
ana. Anam hayır olsun insss bu dua gerçek olsun sende meme hassasiyeti bar mı kız bende hala devam ediyoKızlar hayır olsun inşallahrüyamda erken ama bi test yapıyordum kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu saniyesinde mutluluktan uçuyordum kayınvalidemlere eşime falan sürpriz hazırlıyordum çok Işıl Işıl bir rüyaydı ya iyilikperisi92 @Lale95 Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow @mucizeyimben
Zaten bu işlerin sonu öyleikimizden biri beyaz gömlek giyecek
Ferah hep iyiyi düşünüyorum bakalmİçini ferah tut kuzumbende bugün dr çağırmıştı adetin 11. Günü yurmurtalara bakacak galiba
Hayııırr üzülmek yok belki erken olabilir bat gününü bekle sen ayrıcaa hiç üzülmee eğer negatifsede Rabbim daha güzel zamanda vericektir eminimGünaydın kızlar,
3 eylülde ovulasyon testi pik gördü bugün üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım bir heyecanla. Sonuç koca bir hiç
Çay mı demleyeyim oturup ağlayayım mı kararsızım o derece moralim bozuk.
Daha erken midir bir umut var mıdır ya bi'şeyler söyleyin de kendime geleyim depresyona girmeden
NE gğzel ya valla
ana. Anam hayır olsun insss bu dua gerçek olsun sende meme hassasiyeti bar mı kız bende hala devam ediyo
İnşallah canımNe zor ya; her ay ovulasyonu, ilişkisi, testi vs ...
Yine de vardır bir hayır diyorum ama bu sabah bu negatif üzdü açıkçası.Ekim ayında güzel haberleri alalım inşallah.
Ayyy inanmıyorum ne kdar güzel bir rüyaaaKızlar hayır olsun inşallahrüyamda erken ama bi test yapıyordum kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu saniyesinde mutluluktan uçuyordum kayınvalidemlere eşime falan sürpriz hazırlıyordum çok Işıl Işıl bir rüyaydı ya iyilikperisi92 @Lale95 Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow @mucizeyimben
Anam dün akşam yapacaz dediler bana demesin kimse Ya ben dayanamıyorum ben merak ediyorum uykularım bölünüyor inanmıyor kimse Halime bak ikinci kez uyudum uyandım he
Günaydın kızlar,
3 eylülde ovulasyon testi pik gördü bugün üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım bir heyecanla. Sonuç koca bir hiç
Çay mı demleyeyim oturup ağlayayım mı kararsızım o derece moralim bozuk.
Daha erken midir bir umut var mıdır ya bi'şeyler söyleyin de kendime geleyim depresyona girmeden
Evet aşko aklım sürekli dolu sürekli düşünüyorum onu farkettimNeden yaa bebek odakli yaptigin için mi?
Ayy ne biliyim yaaAşko sen ne geriliyorsun Ya keyfine bak kafada oldu mu olacak kı yapma yani bu kendine aşko
Evet ya burda zaman nasıl geçiyor bende anlamıyorumEvet canim1 saat sürüyor,ivit yaa zaman su gibi akıyor sanki muhabbet öyle hoş gidiyo ki
Tatile gitmistik canim. Ama oyle bir ufak haftasonu bir yere kacabilirim. Eve geldim simdi dus alip yatarım işe gidebilirsin dedi. İşe gitmek iyi gelecek sanırımAmin yawrum aminBence tatile gidebilirsiniz eğer gitmediyseniz o kadar iyi geliyor ki
Bende öyle düşünüyodumHahaha yok bebeğim yaa o 8in gecesi oluyor. Bugün akşam dıkşın dıkşın
Ayyyy ne kadar güzel bir rüyaKızlar hayır olsun inşallahrüyamda erken ama bi test yapıyordum kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu saniyesinde mutluluktan uçuyordum kayınvalidemlere eşime falan sürpriz hazırlıyordum çok Işıl Işıl bir rüyaydı ya iyilikperisi92 @Lale95 Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow @mucizeyimben
Test yapsan çıkar bence kuzumistiyorsan yap ama üzülürüm diyorsan gecikmeyi bekle İnşallah güzel haberler verirsin
Kıız Allah seni napmasın sabah sabah şu mesaja kahkaha attım ya
Tamamen atlatayim insallah toparlicam canim. Esim ve ailemde cok destek oldu sizlerden de cok moral aldım Allah razi olsun hepinizdentoparlarsın hiiçç uzme tatlı canını,
psıkolojısı cok zor ılk gunler haklısın anlıyorum senı ama inşallah bundan sonra sağlıkla nasıp etsın Allahım..
Amin yavrum cok teşekkür ederim desteklerin icinGeçicek geçicek o korkuda daha çok yeni böyle hissetmen normalgün gelicek burda güzel haberleribi alıcaz senin amin rabbim herşeyden önce sağlıklı gebelik nasip etsin isteyen herkese
Ayyy inanmıyorum ne kdar güzel bir rüyaaainşallah bir işaret falandır kuzum yaaa ne güzel olur
cidden demesin böyle olmaz biz nerdeyse eczane kapılarında yatıcaz
Yaa inşallah bu seferde doğru çıkarYa astroloji dedin de aklıma ne geldi;
Ben de 8 ay astroloji eğitimi aldım geçen yıl.
Hobi olarak kendime bakıyorum arada.
Neyse işte, bu yıl başında yıllık haritama bakmıştım eşime de söyledim hatta.
Nisan ayında gebelik ama kürtaj görünüyordu.
Ve malesef yaşadım bunu hatta nisanda gebeliği öğrenince eşimle bi tedirgin olmadık değil.
Bir de ekim ayında doğumgünüme yakın tarihlerde bu kez sağlıklı devam edecek bir gebelik görünüyordu bakalım belki bu kez de tutar
Ayy ne biliyim yaadün bebek sevdim psikolojim bozuldu bende yok diye herhalde
Canım benimde rüyam çıktı ama şöyle görmüştüm ben. Eltimle ben hamileydik rüyamda, aradan 2 hafta falan geçti eltimin hamile olduğunu öğrendim onun adına sevindim onun hamileligine yordum rüyayı, 3-4 hafta sonra da kendi hamileliğimi öğrendim. Rüyam çıktıAmiiin canım benimah bi olsa kıpkırmızı bile olsa size her açıdan çift dimi diye atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?