Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamamen atlatayim insallah toparlicam canim. Esim ve ailemde cok destek oldu sizlerden de cok moral aldım Allah razi olsun hepinizden
Allah senden de razı olsun,
ıstedıgın zaman yazabılırsın ,özelden de..
kendını yanlız hıssetme bende aynı durumu yasadım ben 3 adet donemım gerıde kaldı..
ınsallah saglıkla tekrardan nasip olcak uzme kendını

Ayyyy ne kadar güzel bir rüya ne kadar gerçek olmayı hak eden bir rüyaaa Allahım inşallah bu ay bu heyecanı yaşatır sana bebeğim çok isterim ve kendim gibi sevinirim

Yaaa dimi canım inşallah çokça amiiin rüyası bile ayakları yerden kesecek cinste Allahım gerçekte nasıl olur ama öğrenir öğrenmez ilk yapacaklarım arasına şükür namazı kılmak var hayırlısıyla

Ahahaha ay kız elti işte aman boşver ayyy inşallah benim rüyamda çıkar aşko be Sen nasılsın kuzum

Demi yaaa rüyalarda bile ne kadar seviniyoruz bende gerçeğini düşünemiyorummmm eminim bambaşka bir duygudur Allahım hepimize tattırsın inşallah ayyy inşallah inşallah bu ay kılacaksın o şükür namazını

Ahahaha ay kız elti işte aman boşver ayyy inşallah benim rüyamda çıkar aşko be Sen nasılsın kuzum
İnşallah canımm bu ay güzel şeyler hissediyorum sende ben iyiyim canım oğlumun okul işleriyle uğraşıyorum biraz zorluyor beni beyfendi okulda çıkış saatini bekleyemiyor

İnsallah canim. Doktorumla sabah görüştüm degerin sifirlansin diger detaylari sonra konusuruz dedi. Folik asit devam edecegim birakma dedi. Cuma gununu bekliyorum bakalim kontrolum var.
Ayni durumu yasamis kişilerle konusmak cok iyi geldi dun teşekkürler cevaplarin icin insan bilmediginden korkuyor ne yasicak diye. Habeleselim mutlaka canim

ayy tozuttuk tümden
amaaan delilik güzel boşversene dümdüz hayatmı çekilir
kızın uykusunu bölüyorsunuz hayır meraktada bırakıyorsunuz olmaz böyle bu kıız gözleri şaşı olana kadar sayfalarda test aramak zorundamı

Tebrik etmedi mi

Aaaa gerçektenmiii seni Allah cikartdi karşima lütfen rica etsem benim haritami yorumlarmısin
Öyle çok bilgim yok kendime güvenmiyorum yanlış yönlendirmek istemem kimseyi, o da büyük bi sorumluluk olur. Dedim ya kendime arada hobi amaçlı bakmak için yarım yamalak öğrenebildim işte canım

aynen benım doktorumda aynısını soylemıstı canım..
cok ıyı anlıyorum ben burda delı gıbı aramıstım dıs gebelık yasayanları...
ınsan korkuyor - uzuluyor, yasayan bırı ıle konusmak ıyı gelıyor..
ınsallah sende saga salım atalatacaksın

İnşallah canımm bu ay güzel şeyler hissediyorum sende ben iyiyim canım oğlumun okul işleriyle uğraşıyorum biraz zorluyor beni beyfendi okulda çıkış saatini bekleyemiyor

Desene bi sabırsızda oğluşun kolay gelsin canım kendini çok zorlamamaya gayret et dikkat et aşko görüyorsun bir bebiş kolay yollardan gelmiyor aman dikkat

İnşallah aşko inşallah Rabbim tez zamanda hepimize inşallahbeni ay sonuna ışınlayın yine geldi bana zamanı ileri alma perileri

Valla yaaa birazdan ben çıkarım onlar tek tek atar bu seferde ben bakmıcam dışarı çıkcam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…