- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.321
Allah senden de razı olsun,Tamamen atlatayim insallah toparlicam canim. Esim ve ailemde cok destek oldu sizlerden de cok moral aldım Allah razi olsun hepinizden
Ayyyy ne kadar güzel bir rüyane kadar gerçek olmayı hak eden bir rüyaaa Allahım inşallah bu ay bu heyecanı yaşatır sana bebeğim çok isterim ve kendim gibi sevinirim
Canım benimde rüyam çıktı ama şöyle görmüştüm ben. Eltimle ben hamileydik rüyamda, aradan 2 hafta falan geçti eltimin hamile olduğunu öğrendim onun adına sevindim onun hamileligine yordum rüyayı, 3-4 hafta sonra da kendi hamileliğimi öğrendim. Rüyam çıktıbu arada ben onu tebrik ettim ama o beni etmedi kiskanip yaptığımı mı düşündü acaba halbuki aylardır uğraşıyorum tesadüf denk geldi
Demi yaaa rüyalarda bile ne kadar seviniyoruz bende gerçeğini düşünemiyorummmm eminim bambaşka bir duygudur Allahım hepimize tattırsın inşallahYaaa dimi canım inşallah çokça amiiinrüyası bile ayakları yerden kesecek cinste Allahım gerçekte nasıl olur ama öğrenir öğrenmez ilk yapacaklarım arasına şükür namazı kılmak var hayırlısıyla
İnşallah canımm bu ay güzel şeyler hissediyorum sendeAhahaha ay kız elti işte aman boşverayyy inşallah benim rüyamda çıkar aşko be Sen nasılsın kuzum
İnsallah canim. Doktorumla sabah görüştüm degerin sifirlansin diger detaylari sonra konusuruz dedi. Folik asit devam edecegim birakma dedi. Cuma gununu bekliyorum bakalim kontrolum var.Allah senden de razı olsun,
ıstedıgın zaman yazabılırsın ,özelden de..
kendını yanlız hıssetme bende aynı durumu yasadım ben 3 adet donemım gerıde kaldı..
ınsallah saglıkla tekrardan nasip olcak uzme kendını
ayy tozuttuk tümden
Amin canım inşallah yaahe valla sabahtır bekliyorum valla sonra bana kızıyorlar işte beni heveslendirmeyin Ya yapcam diyorsanız yapın ya bana günah kız sabah kaçta uyandım bakmak İçin sonra geri yattım bir saat sonra yine kalktım ben meraklı bir insanım aaaa
Tebrik etmedi miCanım benimde rüyam çıktı ama şöyle görmüştüm ben. Eltimle ben hamileydik rüyamda, aradan 2 hafta falan geçti eltimin hamile olduğunu öğrendim onun adına sevindim onun hamileligine yordum rüyayı, 3-4 hafta sonra da kendi hamileliğimi öğrendim. Rüyam çıktıbu arada ben onu tebrik ettim ama o beni etmedi kiskanip yaptığımı mı düşündü acaba halbuki aylardır uğraşıyorum tesadüf denk geldi
Öyle çok bilgim yok kendime güvenmiyorum yanlış yönlendirmek istemem kimseyi, o da büyük bi sorumluluk olur. Dedim ya kendime arada hobi amaçlı bakmak için yarım yamalak öğrenebildim işte canımAaaa gerçektenmiii seni Allah cikartdi karşimalütfen rica etsem benim haritami yorumlarmısin
aynen benım doktorumda aynısını soylemıstı canım..İnsallah canim. Doktorumla sabah görüştüm degerin sifirlansin diger detaylari sonra konusuruz dedi. Folik asit devam edecegim birakma dedi. Cuma gununu bekliyorum bakalim kontrolum var.
Ayni durumu yasamis kişilerle konusmak cok iyi geldi dun teşekkürler cevaplarin icin insan bilmediginden korkuyor ne yasicak diye. Habeleselim mutlaka canim
Komikmiş gerçekten ne değişik insanlar varHayırkaynana falanda sevinmedi sagolsun
Amaaan umrumda değil, cook uzaklardayiz şükürKomikmiş gerçekten ne değişik insanlar var
İnşallah canımm bu ay güzel şeyler hissediyorum sendeben iyiyim canım oğlumun okul işleriyle uğraşıyorum biraz zorluyor beni beyfendi okulda çıkış saatini bekleyemiyor
Demi yaaa rüyalarda bile ne kadar seviniyoruz bende gerçeğini düşünemiyorummmm eminim bambaşka bir duygudur Allahım hepimize tattırsın inşallahayyy inşallah inşallah bu ay kılacaksın o şükür namazını
Dikkat etmeye çalışıyorum artık olduğu kadar canımDesene bi sabırsızda oğluşunkolay gelsin canım kendini çok zorlamamaya gayret et dikkat et aşko görüyorsun bir bebiş kolay yollardan gelmiyor aman dikkat
amaaan delilik güzel boşversene dümdüz hayatmı çekilir
kızın uykusunu bölüyorsunuz hayır meraktada bırakıyorsunuz olmaz böyle bu kıız gözleri şaşı olana kadar sayfalarda test aramak zorundamı
Amannnn salla onları aşko biz çok sevindiiiiikkkk o hepimize yeterrrrHayırkaynana falanda sevinmedi sagolsun
Bu ay zaten tutmazsa tekrar ovulasyon ile deneyeceğimKıızz neden yapmıyorsun boş geçmek yok ama belki yarım yamalak bebe tutar bellimi olur
Mantıklı deneyeymAşko ben suyun bazen içeceğimizin içine damlatıyorum öyle içiyorum öyle anlaşılmaz tadını hiç almadım ben onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?