- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.261
İçini ferah tut kuzumGünaydınnnn ben deli gibi cumaya gün sayıyorum sağlıklı oldugunu öğreneyim diyesen nasılsınnn
Bildiğin gibi içimdeki minikle bozdum kafayı kontrol gününü bekliyorumsen naslsn
Ayy Allah iyiliğini versin kızSen bağırma aşko ahahaha çocuk sorguluyor baksana dengesini bozma yenisini yapcam diye elindekinin ayarlarıyla oynama gahahaha
Aynen aşko adet oldum bir haftalık kalmıştı adet olunca bırakmıyoruz kullanmaya devam bırakmak hiç yok elimdekiler bitmen msj attım hocaya adet oldum sipariş vercem bişey ekleyeyim mi diye oda bu bol içerikli büyük eş paketini attı adendo ekleyerek bu şekilde devam et dedi paketin içinde bütün kullandıklarımız içinde advictor azoperm falan hepsini içine eklemiş bi adendo yoktu bitek onuda ben ekledim aldım aşko iki güne geliyor zatenOy oy oy zaten üç ay diyor mfk
İns bu ay olmustur hiç ara vermeden devam ettiniz mi mfk ya naısl oluyor cano mesela ben mesaj attım devam edicekniyim ful bana şey yazmıs kutu bitene kadar devam demiş adet olsam diyelim öbür aya direk devam edilir mi pahalı bidevay anasını almadım almadım fiyatları çıktı öyle aldım
Çok şükür iyiyim canım. Yarın ayrıntılı ultrosonumuz var heyecanlıyız biraz :)) Kullandığın ilaçlar şifa olsun inşallahta sana sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.Günaydın canim nasilsin? minnak bebişin nasıl?Allah razi olsun duaların içininşaallah bu ay sonu bende mucizeme kavuşurum
İkinci eş paketini içiyorum galiba dün çatladi yumurtam
kız o tiradoxin i kullanbiliyor musun? Onun tadı ne iğrenç ya kusacaktım ben ıyyy. Benimki de demesin mi bozuk kayısı gibi tadı ki cidden öyle. Gitmiyo da ağızdan o tat. Ben kullanamıyorum
Gunaydin kuzum ,aglamak ve depresyon için çok ama çok erken,burda ne kızlar gördük bat günü erken gebelik testi negatif olup 3-4gun sonra çift çizgiyi görenlerGünaydın kızlar,
3 eylülde ovulasyon testi pik gördü bugün üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım bir heyecanla. Sonuç koca bir hiç
Çay mı demleyeyim oturup ağlayayım mı kararsızım o derece moralim bozuk.
Daha erken midir bir umut var mıdır ya bi'şeyler söyleyin de kendime geleyim depresyona girmeden
Çok şükür iyiyim canım. Yarın ayrıntılı ultrosonumuz var heyecanlıyız biraz :)) Kullandığın ilaçlar şifa olsun inşallahta sana sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.
Bende onlara bakındım ama göremedim anam herkes bizmi bi hafta önceden başlasın teste heyecaaan bitmiiş bitmiiş
İnşaallah gerçek olur rüyanKızlar hayır olsun inşallahrüyamda erken ama bi test yapıyordum kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu saniyesinde mutluluktan uçuyordum kayınvalidemlere eşime falan sürpriz hazırlıyordum çok Işıl Işıl bir rüyaydı ya iyilikperisi92 Lale95 Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow M mucizeOldu
İnşaallah gerçek olur rüyanAllahim düşüncesi bile heyecanli
Biraz daha sabr edelim şunun şurasında ne kaldi ay sonu görücez çift çizgileriiii
İnşaallah Allahim çift çizgili,emzirmeli,dogurmali ruyalarimiz gerçek olsun AminnnnAmin kuzum hepimiz görelim çiftleri inşallahTesti evde kendim yapıyorum görür görmez çığlık atıyorum Aşırı mutluydum yerimde duramıyordum sürpriz için hazırlık yapıyordum ay çok gerçek gibiydi 2 hafta var tam test yapabilmeye
4 gün kaldı sadece , olsa görünürdü sanki.Gunaydin kuzum ,aglamak ve depresyon için çok ama çok erken,burda ne kızlar gördük bat günü erken gebelik testi negatif olup 3-4gun sonra çift çizgiyi görenler
Sakın ama sakın negatif düşünme iyi düşün iyi de olsun
Adet olmadan hep umut var
Şeytan dürtüyor beni git ultrasona muayene ol bakalim çatlamiş mi yumurtaAmin kuzum hepimiz görelim çiftleri inşallahTesti evde kendim yapıyorum görür görmez çığlık atıyorum Aşırı mutluydum yerimde duramıyordum sürpriz için hazırlık yapıyordum ay çok gerçek gibiydi 2 hafta var tam test yapabilmeye
Daha erken canım 2 gün geçsin en az öyle test yap normalde 14 gün sonra test yap diyolar. Olmadıysa da yapacak bişey yok ki kuzum böyle böyle kaç ay geçiriyoruz olmazsa da önümüzdeki ay devam bak şimdi ben de reglim dün nerdeyse ağlayacaktım bugün inşallah bu ay olur umudundayımGünaydın kızlar,
3 eylülde ovulasyon testi pik gördü bugün üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım bir heyecanla. Sonuç koca bir hiç
Çay mı demleyeyim oturup ağlayayım mı kararsızım o derece moralim bozuk.
Daha erken midir bir umut var mıdır ya bi'şeyler söyleyin de kendime geleyim depresyona girmeden
Anladim canim sen psikolojini bozma4 gün kaldı sadece , olsa görünürdü sanki.
Yaş 39 olunca artık kaybedecek vaktim yok psikolojisine girdim iyice.Aralıkta tüp bebek deneyeceğim olmazsa keşke bi mucize olsa da süpriz yapsa o zamana kadar
4 gün kısa bi süre değilki4 gün kaldı sadece , olsa görünürdü sanki.
Yaş 39 olunca artık kaybedecek vaktim yok psikolojisine girdim iyice.Aralıkta tüp bebek deneyeceğim olmazsa keşke bi mucize olsa da süpriz yapsa o zamana kadar
Şeytan dürtüyor beni git ultrasona muayene ol bakalim çatlamiş mi yumurta
Bi tarafımda sakin ol kız kötü bişey söyler bat gününe kadar zırlayp durursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?