- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.241
Amin yawrum aminSuan korku var icimde nasil cesaret ederim bilmiyorum canim.Allah'ım isteyen herkese sağlıklı gebelik versin
Geçicek geçicek o korkuda daha çok yeni böyle hissetmen normalSuan korku var icimde nasil cesaret ederim bilmiyorum canim.Allah'ım isteyen herkese sağlıklı gebelik versin
Oy oy oy zaten üç ay diyor mfkBu ay ikinci ayım aşko ay bilmiyorum büyük hissediyorum kutumda ahahaha
toparlarsın hiiçç uzme tatlı canını,Evet canim tek tesellimiz o bundada vardir bir hayır zamani var herseyin sagligimiz yerinde olsun yeterki. İlacla tedavi oldugum icin 3 veya 6 ay korunma olmasi gerekiyormus o surede bende toparlanirim insallah
Allahım ne sene ama hepsi üst üste geliyor. Sonu güzel olacak olmalı bunca sınavdan sonra. En azından sorunu öğrenmiş oldun kuzum. Bundan sonrası sorunsuz yola devam inşallah
Etmem mi canım ederim tabi ki. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşallah. Her zaman aklımda ve dualarımdasınız zaten. M MiuLegoÇok iyi yapmışsınız canım inşallah çocuklu günlerde de güzel güzel gezersiniz. Bir kaç dr bulacağım hangisi içime sinerse onunla yoluma devam ederim nasipse dua et bana olur mu? Çok üzüldüm gece yatamadım hiç
Ohh çok iyi geçmez şimdi günlerGünaydınnnn ben deli gibi cumaya gün sayıyorum sağlıklı oldugunu öğreneyim diyesen nasılsınnn
Bildiğin gibi içimdeki minikle bozdum kafayı kontrol gününü bekliyorumsen naslsn
kız o tiradoxin i kullanbiliyor musun? Onun tadı ne iğrenç ya kusacaktım ben ıyyy. Benimki de demesin mi bozuk kayısı gibi tadı ki cidden öyle. Gitmiyo da ağızdan o tat. Ben kullanamıyorumAşko bi tek athena yok bende eş paketi panacea bee fodega minera flora tıradoxin benim ek olarak advictor adendo eşimde ek olarak azoperm kullanıyor hayırlısı olur inşallah bu ay
sana ve 21 haftalık bebene çok kalp yaa ne ara büyüdü bu kadar delircem : D
Merhaba günaydın kuzum,hayir canim ben diğer ürünleri kullaniyorum ama gerçekten çok yararliMerhaba siz ya da çevrenizdeki birileri kullandı mı işe yaradı mı
bi başarabilirsem hamile kalmayı doktorunu falan soracağım zaten sana , daraltacağım biraz. Ama o ilk adım olmuyor. Bu ay da olmadı yarın regl günüm. Umutlar diğer aya kaldıEtmem mi canım ederim tabi ki. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşallah. Her zaman aklımda ve dualarımdasınız zaten. M MiuLegopartalina_ Lale95 sen için sürekli bakınıyorum güzel haberler var mı diye. Doktor gerçekten çok önemli içine sinen bir doktor bul mutlaka kuzum.
Kiz nasilsin?Atesli zngldkliAşko bi tek athena yok bende eş paketi panacea bee fodega minera flora tıradoxin benim ek olarak advictor adendo eşimde ek olarak azoperm kullanıyor hayırlısı olur inşallah bu ay
Zaman çok hızlı akıyor kuzum ama bir o kadarda stresli oluyor tabi. stres hiç bitmiyor :)) Sizden de hayırlı güzel haberler alsakta 2023te beraber büyüksek bebelermizi.sana ve 21 haftalık bebene çok kalp yaa ne ara büyüdü bu kadar delircem : D
o iyot ile ilgili bir takviye demişti hoca bir canlı yayınında. İyot vücudumuz için çok önemli falan filan konuşuyordu. Tam anlamadım bu kadar duydumKiz nasilsin?Atesli zngldklitirodoxin ne için kullaniyordun?ben tiroid hastasiyim tsh yüksek olduğu için yıllardır ilaç kullaniyorum bilemedim şimdi bende mi alsaydim ki
Günaydın canim nasilsin? minnak bebişin nasıl?Allah razi olsun duaların içinEtmem mi canım ederim tabi ki. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşallah. Her zaman aklımda ve dualarımdasınız zaten. M MiuLegopartalina_ Lale95 sen için sürekli bakınıyorum güzel haberler var mı diye. Doktor gerçekten çok önemli içine sinen bir doktor bul mutlaka kuzum.
Hay ağzın bebeğinin ballı topuklarını yesinZaman çok hızlı akıyor kuzum ama bir o kadarda stresli oluyor tabi. stres hiç bitmiyor :)) Sizden de hayırlı güzel haberler alsakta 2023te beraber büyüksek bebelermizi.
Sen hayırlısı ile gebe kal ben daralmaya razıyım :)) İnşallah Ekim güzel haberlere vesile olur. Mfk kullanmaya devam mı kuzumbi başarabilirsem hamile kalmayı doktorunu falan soracağım zaten sana , daraltacağım biraz. Ama o ilk adım olmuyor. Bu ay da olmadı yarın regl günüm. Umutlar diğer aya kaldı
Anladim canim benim teşekkürler geri dönüş içino iyot ile ilgili bir takviye demişti hoca bir canlı yayınında. İyot vücudumuz için çok önemli falan filan konuşuyordu. Tam anlamadım bu kadar duydum
Zaten bu işlerin sonu öyleOlcak olcak iyiyi güzeli çağırıyorum ben
Ahahahahakız sizede bi farklılk olur eğlenirsinzi yada koca sana bi beyaz gömlek tersten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?