- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.361
Ben alıştım bu tavırlarına gerçiVayyy gıybett. Cokta onemli degil sevinmesede olur. Biz sevindik yeterFesat o fesatlık yapmis
Ayy inşallah kuzuum yaaa bende bi diyorum kalp atışınıı falan duyayım herkese nasıl söylerim heyecanını yaşıyorum çok güzel bişey yaa rabbim hepimize sağlıklı bebişler hamilellik nasip etsin
Hııhh bakam kız bu seferde onlar beklesin seninerelere gitceksin
Amaan evet insan bi yoruluyor yaaheh değerlendirmeden geçme
Olmadı aşko başaramadım dün gece
Bende cok uzağım çok şükür, ah ah içimizde neler var daAhh sivri dillilerboşver kuzum ya en iyi kaynana hiç görüşmediğin kaynana ben görüşmüyorum mesela kafam çok rahat misss
Tamam bakcamOlsun aşko o gitmiştir gideceği yere sen takılma önüne bak
Maşallah ne kadar çalışkansınızEvdeyim kuzum bugün baya islerim var camasir attim makinaya vs. Kışlık icin köyden biber falan geldi onlari halletcem.
Günaydınlar efendimGünaydın aşkohoş geldiiinn ben iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın bebeğim valla bugün hiç test yapanımız yok modumuz düşük
Ben baya laf söylüyorum artik bana yapilan haksizlik oldugunda. Yada eşim söylüyor uyariyor. 7 senemi çöp ettiler. Tasindim 1 sene konusmadilar. Cokta mühim degil demistim. 3 senedir cok iyi bana karşı bitanecik geliniyim. Yemek yapar gelin yiyin der.. işim cok olur bende yardim edeyim der. Cokta bilmistir hersey gelir elindenBen alıştım bu tavırlarına gerçi
Aynen, herkesin var bir derdi işteBende cok uzağım çok şükür, ah ah içimizde neler var da
Ben alıştım bu tavırlarına gerçi
Ben hep annemden yada kv demden aliyordum. Bide dondurucum genelde dolu oluyordu. Kurban fazla kesilirdi bizde ondan kalanlar bide eşim et balik kurumuna iş yapıyodu ordan gelenler olurdu. Ama bu sene kurban tek hisse kesildi. Dolaba gircek bisey kalmadi yani. Bende dedim en azindan dondurucumda yer varken kışlık biseyler hazirlayim. Domates konserve falanda yaptim iyi oldu. Annemin bahcesi var ordanda baya bisey gondermis dün yapmazsam ziyan olacak onları halletcem anliycagin. Normalde coktan bitmisti kışlık hazirlik işi. Cocuklarada meyve suyu yapmak icin siyah üzüm vs baya bisey koydum beslenmesine koyuyorum okulda paketli gıda yasak. Sen calisiyosun yavrum yorgun oluyosun zaten iyi yapmissin.Maşallah ne kadar çalışkansınız
Bende iş yerindeyim
Bu arada kışlık dedin de hepsini hazır sipariş verdim
Ya katibelik ruhum ortaya çıkıyorAynen, herkesin var bir derdi işte
Susun kız, birbirinizi gaza getirmeyin. Şurda bebek yapıcaz gıybet yapmayınYa katibelik ruhum ortaya çıkıyorsizin bu mesajlarınızı okudukça KV hakkında birşeyler yazasım geliyor lütfen ama
Ya aşko bende o marifet yokBen hep annemden yada kv demden aliyordum. Bide dondurucum genelde dolu oluyordu. Kurban fazla kesilirdi bizde ondan kalanlar bide eşim et balik kurumuna iş yapıyodu ordan gelenler olurdu. Ama bu sene kurban tek hisse kesildi. Dolaba gircek bisey kalmadi yani. Bende dedim en azindan dondurucumda yer varken kışlık biseyler hazirlayim. Domates konserve falanda yaptim iyi oldu. Annemin bahcesi var ordanda baya bisey gondermis dün yapmazsam ziyan olacak onları halletcem anliycagin. Normalde coktan bitmisti kışlık hazirlik işi. Cocuklarada meyve suyu yapmak icin siyah üzüm vs baya bisey koydum beslenmesine koyuyorum okulda paketli gıda yasak. Sen calisiyosun yavrum yorgun oluyosun zaten iyi yapmissin.
Hepsi yılan oğulları olmazsa yüzümüze bakmazlarSusun kız, birbirinizi gaza getirmeyin. Şurda bebek yapıcaz gıybet yapmayın
Cok iyi yapmissin canım. Bende evde olunca skntidan yaptim ama iyi oldu yapinca seviniyorum kızYa aşko bende o marifet yokbu aralar mağfiretimizi yatakta göstermemiz lazım maraton koşucusu gibi gergin yap anam bacaklarımızda agrı oldu artık
Buradaki meyveye meyve demek için bin şahit lazım hepsi hormonlu
En iyisi sipariş et emekçi bir ev kadını faydalansın paradan
Bence böylesi de güzel
Ama sana maşallah
Aşkoooo koptumben sana neler yazmışım o araya abuk sabuk şeyler sıkıştırmış klavye ve ellerim ahahaha yeni uyanmıştım resmen sersemlikten kafayı yicem ahahah Yaaaa amin inşallah aşko yok kuzum şuan hassasiyet falan yok
Kizlar bisey dicem. M melek076Mucizemmm16 R Random3 Demgey3 G Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ M MiuLego Lale95 Ginnys bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
Bence de kafanı dağıt ped de tak hazırlıklı ol agrı olur herhald e dimi düşünceTatile gitmistik canim. Ama oyle bir ufak haftasonu bir yere kacabilirim. Eve geldim simdi dus alip yatarım işe gidebilirsin dedi. İşe gitmek iyi gelecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?