Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin canım hepimizin yüzü gülsün hayırlısıyla Aşko bi arkadaşıma gideceğim kaç gündür çağırıyor kız kahve içmeye bi gidemedim artık sıra ona gelsin dedim hıh beklesinler

Ben alıştım bu tavırlarına gerçi
Ben baya laf söylüyorum artik bana yapilan haksizlik oldugunda. Yada eşim söylüyor uyariyor. 7 senemi çöp ettiler. Tasindim 1 sene konusmadilar. Cokta mühim degil demistim. 3 senedir cok iyi bana karşı bitanecik geliniyim. Yemek yapar gelin yiyin der.. işim cok olur bende yardim edeyim der. Cokta bilmistir hersey gelir elinden o bana iyi olursa bende ona iyi olurum olmazsa da yalakalik yapacak degilim herkes kendi işine bakar. Hani derler ya bana gelsin 1 adim ben giderim 10 adim diye. Artik böyle bisey yok, bana kim kac adim geliyorsa bende onlara o kadar adımla gidiyorum Yaşım ilerledikce anladıklarım bunlar. Sana serin davranıyosa sende ona oyle davran.

Maşallah ne kadar çalışkansınız
Bende iş yerindeyim
Bu arada kışlık dedin de hepsini hazır sipariş verdim
Ben hep annemden yada kv demden aliyordum. Bide dondurucum genelde dolu oluyordu. Kurban fazla kesilirdi bizde ondan kalanlar bide eşim et balik kurumuna iş yapıyodu ordan gelenler olurdu. Ama bu sene kurban tek hisse kesildi. Dolaba gircek bisey kalmadi yani. Bende dedim en azindan dondurucumda yer varken kışlık biseyler hazirlayim. Domates konserve falanda yaptim iyi oldu. Annemin bahcesi var ordanda baya bisey gondermis dün yapmazsam ziyan olacak onları halletcem anliycagin. Normalde coktan bitmisti kışlık hazirlik işi. Cocuklarada meyve suyu yapmak icin siyah üzüm vs baya bisey koydum beslenmesine koyuyorum okulda paketli gıda yasak. Sen calisiyosun yavrum yorgun oluyosun zaten iyi yapmissin.

Ya aşko bende o marifet yok bu aralar mağfiretimizi yatakta göstermemiz lazım maraton koşucusu gibi gergin yap anam bacaklarımızda agrı oldu artık
Buradaki meyveye meyve demek için bin şahit lazım hepsi hormonlu
En iyisi sipariş et emekçi bir ev kadını faydalansın paradan
Bence böylesi de güzel
Ama sana maşallah

Kizlar bisey dicem. M melek076 Mucizemmm16 R Random3 Demgey3 G Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ M MiuLego Lale95 Ginnys bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10

Cok iyi yapmissin canım. Bende evde olunca skntidan yaptim ama iyi oldu yapinca seviniyorum kız

sen iyi değilsin He bu da benım gibi crazy çıktı

Canım benim bu bende yumurtlamadan hemen sonra geliyor inşallah sende sebebi farklıdır gün saymak epey zor inşallah su gibi aksın şu günler

Tatile gitmistik canim. Ama oyle bir ufak haftasonu bir yere kacabilirim. Eve geldim simdi dus alip yatarım işe gidebilirsin dedi. İşe gitmek iyi gelecek sanırım
Bence de kafanı dağıt ped de tak hazırlıklı ol agrı olur herhald e dimi düşünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…