Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dur daha dıkşınlar bile bitmedi aşko ya inşallah doğru çıkar ama bu ay ben senden umutluyum ya olacak gibi hissediyorum inşallah doğru hissediyorumdur

Sende umutlusun dimi ben de bu ay öyleyim aşko başka umutluİnşallah doğru hissediyoruzdur tabi herşey Allah’tan

Amannnn salla onları aşko biz çok sevindiiiiikkkk o hepimize yeterrrr
Eşim dediki noldu anne pek sevinmis gibi değilsin, napayim havai fişek mi patlatayim diyo hahahah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dese yeterdi oğlum okula başladı aramadı benim durumumu sormak için bile hiç aramadı ah ah cok doluyum da neyseeeee

Vayyy gıybett. Cokta onemli degil sevinmesede olur. Biz sevindik yeter Fesat o fesatlık yapmis

Ya biz senden onu mu istiyoruz Allah alla değişikler anacım yeri gelir evet patlatmanı bile isteriz torunun oluyor tabi patlatcan Sadece tatlı söz istiyor insan düşünceli davranılmasını istiyor sevincimi heyecanımı paylaşsın istiyor ama insanlar böyle maalesef kuzum çekememezlik çok oluyor Boşver boşver sen başka şeylerle dolusun şuan Onların yaptıklarını sakın doldurma kendine bebiş hisseder annesiiii

İnşallah canim Allah'tan herseyin hayirlisini diliyorum hepimiz icin

Ayy dayanamadım ama kendimi acayip baskı altında hissediyorum ekşın dıkşın yaparken

Bende öyle düşünüyodum sağol bebeğim ❤❤ Dün gece ekşın dıkşın yaptık aşko bugün yaparuk
Sevişmede random gibi olun accuk keyifli hale getirin öyle hadi gel bugün o gün demeyin yahu iyi hadi sen ayarlarsın günlerini artık, Allah ne verdiyse ko gitsin

Ahh sivri dilliler boşver kuzum ya en iyi kaynana hiç görüşmediğin kaynana ben görüşmüyorum mesela kafam çok rahat misss

Ayy inşallah kuzuum yaaa bende bi diyorum kalp atışınıı falan duyayım herkese nasıl söylerim heyecanını yaşıyorum çok güzel bişey yaa rabbim hepimize sağlıklı bebişler hamilellik nasip etsin
Valla yaaa birazdan ben çıkarım onlar tek tek atar bu seferde ben bakmıcam dışarı çıkcam bugün
Hııhh bakam kız bu seferde onlar beklesin seni nerelere gitceksin
Bu ay zaten tutmazsa tekrar ovulasyon ile deneyeceğim
Ya değerlendirme oluyor ki zaten aşko
Dün ara verdik çünkü çok yoruldum
Amaan evet insan bi yoruluyor yaa heh değerlendirmeden geçme

Aynen öyle canım Allah herkesin kalbine göre versin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…