- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.381
Canim ekşın sırasında memislerle fazla ilgilenildigindede bu sekilde oluyor aciyoKızlar mfk ilişkisine son 2 kaldı
Memeler biraz dhaa iyi düne görememoşlarrrrrrr
Hayır olsun be hersey umarım bi gün kalırım bende hamile
sen iyi değilsin He bu da benım gibi crazy çıktı
Canim ekşın sırasında memislerle fazla ilgilenildigindede bu sekilde oluyor aciyo
Aşko bence olabilirKizlar bisey dicem. M melek076Mucizemmm16 @Random3 Demgey3 @Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ @Fang Lale95 @asunny @bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
AnaValla bazen kapalı gözlerle ayağa kalkıyorum manyaklaştım iyice
Bakalim yaa hayirlisi olsunCanım benim bu bende yumurtlamadan hemen sonra geliyor inşallah sende sebebi farklıdır gün saymak epey zor inşallah su gibi aksın şu günler
Ya oranın domatesi bide domatesCok iyi yapmissin canım. Bende evde olunca skntidan yaptim ama iyi oldu yapinca seviniyorum kız
of oda aklıma gelmedi değil biliyo musun
Utandım
Benım. De bitti hepimiz aynıyız He meme hassasiyeti varmiAşko bence olabilir
Bende de bugün akıntı başladı ama beyaz krem gibi
Şeffaf da degil bildiğin krem şeklinde
Döngüye göre ikimizde yumurtlama bitti
Ama ben bugün emin olmak için ovu yapacağım
Bende bat 27 Eylül de carsamba yumurtlama olmuşsa tahminimce o zaman 24 Eylüle kayıyor
Bende hiç düşünmüyorum kendim içinBakalim yaa hayirlisi olsunBeyaz akintim olmazdi 3 aydir hafif sarili oluyordu. Ama bilmiyorum ben bu ay gebe olabilcegimi düşünmüyorum
Benim yumurtlama sonrasi 16. Gun regl oluyorum. Doktor dediki lh pikinin 14. Gunu idrar testi yapAşko bence olabilir
Bende de bugün akıntı başladı ama beyaz krem gibi
Şeffaf da degil bildiğin krem şeklinde
Döngüye göre ikimizde yumurtlama bitti
Ama ben bugün emin olmak için ovu yapacağım
Bende bat 27 Eylül de carsamba yumurtlama olmuşsa tahminimce o zaman 24 Eylüle kayıyor
Bakalim yaa hayirlisi olsunBeyaz akintim olmazdi 3 aydir hafif sarili oluyordu. Ama bilmiyorum ben bu ay gebe olabilcegimi düşünmüyorum
Kaşlarimi yaptiririmBende hiç düşünmüyorum kendim içindirek kendimi ekim gurubuna mı yazdırsam
Memelerim zaten ameliyatlıBenım. De bitti hepimiz aynıyız He meme hassasiyeti varmibunu sorcam herkese
Aferin aşko bende geçen sene memeleri iyi miKaşlarimi yaptiririm
Beraber yaparız aşkoBenim yumurtlama sonrasi 16. Gun regl oluyorum. Doktor dediki lh pikinin 14. Gunu idrar testi yap
Utanma kendimden biliyorumof oda aklıma gelmedi değil biliyo musun
Utandım
Yok ya ondan aynı hazzı alamıyorumGünaydınlar efendim
Bugün ben sana ovu patlatayım yeter mi sana
Gebelik testi kadar iyi olmazsa da
İnşaallah döllenme belirtileridir kuzumKizlar bisey dicem. M melek076Mucizemmm16 @Random3 Demgey3 @Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ @Fang Lale95 @asunny @bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
Asko sen cicikmi yaptirdinAferin aşko bende geçen sene memeleri iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?