Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım güzel sonuçlar alırsın kuzum ama kimyasal normal doktorlar için. Pıhtılaşma düşüklere sebep oluyor daha çok

miraclebeyb canım çok üzüldüm kaç gündür sesin çıkmıyordu merak ediyordum seni ama Allahtan hep hayırlısını ve sağlıklısını isteyelim. İnşllah o güzellik bir gün gelip bulacak

Kızlar bugün bat günüm hala gelem giden yok. Test yaptım yine negatif. Niye böyle oldu anlamadım. Mfk dan mı acaba

Canım çok geçmiş olsun tam okuyamadım ama anladığım kadarıyla kimyasal geçiriyorsun kuzum onunda çaresi var pıhtılaşma yapıyordur muhtelemen kan sulandırıcı veriyorlar genelde sık kimyasalı olanlara canım Rabbim sağlık versin önce kuzum

Ee o zaman sen kaşınıyorsun azıcık amaan aşkoo istiyosan yaptır gitsin bidahamı gelcez dünyaya

Kız acele etmeseydin ya adet olunca verseydin siparişi belki hamiş olacaksın adendo sabah akşam alıyorsun dimi canım
Yok canım hamile değilim kırmızıları bekliyorum bugün bat günüm gelmediler yaaa daha. Test yaptım negatif çıktı Adendo daha başlamadım kuzum sen öyle mi kullanıyorsun. Ben adet olayım athena gelsin baslıcam adendo ile

Yok canim hic üzülmüyorum. Arkadasimin yeğeni bu ay korunmayi birakti bana test atmis bu pozitif mi diye test pozitif ilk aydan kalmis testte silik pozitif kaset test ama pozitif belli baya hayirli olsun dedim degerini bilsin
Hayır gözümüz yok rabbim isteyene sağlıklı gebelik versinde nasıl tutuyor bunlar ben anlamıyorum

Yok günde bir alıyorumda gebelere günde 2 öneriyormuş şüphen varsa günde 2 al dicektim aşko bekle bakalım ne olacak inşallah gelmez kırmızılar belki geç döllenme geç yumurtlama tarzı bişey olmuştur

Canim gecmis olsun daha iyimisin simdi. miraclebeyb uzulme canim en azindan hamile kalabiliyosun
Tek tesellim hamile kalabildigim dogal yolla bunada şükür iki ay oncesine kadar tup bebek demişlerdi Rabb'im sağlıklı gebelik nasip etsin
Suan iyiyim dun kotu bir gündü zor geçti degerimin dusup adet olmayi bekliyorum insallah tek doz ile biter bu surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…