- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.501
Umarım güzel sonuçlar alırsın kuzum ama kimyasal normal doktorlar için. Pıhtılaşma düşüklere sebep oluyor daha çokYok gidemedim henüz ama telefonda konuşuyoruz
Amin canim
Bu benim ikinci kimyasalım ilk gebeligimde herhangi sorun yoktu bu ikincisi neden böyle olmuyor ve habire kimyasal geçiriyorum bilemiyorum.
Bütün testlerin yapıldı bu hafta içinde sonuç gelicek
Anlamadim kız. Benim daha 14 gun gecmedi 6. Gun yumurtlama belki 7 hatirlamiyorumEre yaptın mı 17. Günde öyle söylüyorlar aklında olsun
Yok gidemedim henüz ama telefonda konuşuyoruz
Amin canim
Bu benim ikinci kimyasalım ilk gebeligimde herhangi sorun yoktu bu ikincisi neden böyle olmuyor ve habire kimyasal geçiriyorum bilemiyorum.
Bütün testlerin yapıldı bu hafta içinde sonuç gelicek
Ee o zaman sen kaşınıyorsun azıcıkKuzum benim dolgun goguslerim dik normal yani dikliği. Ama ben daha dolgun seksi memik istedigimdenaslinda göbekliyim biraz tek skntim bu. Bide ben bebek emzirmeyi seven bi hatunum. Kızımı cok emzirdim oglum hic emmedi emzirme sonrasi cok kötü oldu memelerim ama sonra zamanla düzeldi. Suan iyi duruyolar ama kesinlikle dogum sonrasi psikolojime bagli olarak dusunebilirim.
Yok canım hamile değilim kırmızıları bekliyorum bugün bat günüm gelmediler yaaa daha. Test yaptım negatif çıktıKız acele etmeseydin ya adet olunca verseydin siparişi belki hamiş olacaksınadendo sabah akşam alıyorsun dimi canım
Mfk hakkında bilgim yok valla en yalan söyliyimKızlar bugün bat günüm hala gelem giden yok. Test yaptım yine negatif. Niye böyle oldu anlamadım. Mfk dan mı acaba
Hayır gözümüz yok rabbim isteyene sağlıklı gebelik versindeYok canim hic üzülmüyorum. Arkadasimin yeğeni bu ay korunmayi birakti bana test atmis bu pozitif mi diye test pozitif ilk aydan kalmistestte silik pozitif kaset test ama pozitif belli baya hayirli olsun dedim degerini bilsin
Yok canım hamile değilim kırmızıları bekliyorum bugün bat günüm gelmediler yaaa daha. Test yaptım negatif çıktıAdendo daha başlamadım kuzum sen öyle mi kullanıyorsun. Ben adet olayım athena gelsin baslıcam adendo ile
Kız korkmasam yaptircm. KorkuyomEe o zaman sen kaşınıyorsun azıcıkamaan aşkoo istiyosan yaptır gitsin bidahamı gelcez dünyaya
Morofolojı kac onu görmedimteşekkür ederim canımm yorumun için inşallah iyidir bakalım göreceğiz :):):)
Canim gecmis olsun daha iyimisin simdi.Canım benim cok gecmis olsun. Bende dış gebelik gecirdim bebegimi kaybettim dun hastanedeydim. Zamani var herşeyin uzme kendini Allah'ım sağlıklı gebelik nasip etsin
%70 diyor canımMorofolojı kac onu görmedim
Çok iyi sonuç canım
Tek tesellim hamile kalabildigim dogal yolla bunada şükür iki ay oncesine kadar tup bebek demişlerdi Rabb'im sağlıklı gebelik nasip etsinCanim gecmis olsun daha iyimisin simdi.miraclebeyb uzulme canim en azindan hamile kalabiliyosun
Teşekkür ederim canım hadi bakalım ekşınlara başlayalımÇok iyi sonuç canım
Tabi sonrası ameliyattan çıkınca biraz zorlu kolay diyemicem seni kandıramamKız korkmasam yaptircm. Korkuyom
Ama yılanlardan değilsinO değil de bende bir kaynana adayıyım ya hahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?