- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.801
Çilek haftasındasınYok aşko adetin 2.günündeyim daha izinliyim yani
Aynen canım ya hiç yok şimdi senden öğrendiklerimi eşime anlattım onunda hiç işi olmamış ya bilmiyor ne yapsın oda teşekkür ediyor sana verdiğin bilgiler içinSana yol gösteren olamamış cünkü bilen yokmuş anladığım kadarıyla
Olsun aşko o kurs parası başının sadakası olsun
Ve evet devlete bağlı olmaman çok güzel bir şey
O kadar dıkşın yaparsan olacağı budurAyy aşko benimde gaz var karnımda bide hassasiyet var yumurtalıklarım daalt karnımda şiş sanki noldu yani şimdi
Uzakmışız canım olsun güzel tabiUzağız heralde yaaa tüh ama olsun kızzz çok güzel böyle aynı yerlerde olmak.
Ooooo bu güzel durum bekle hele bebek gelir bence@Gzmyts53 @sultansultan90 @ucge kizlar biraz erken olacak bu soru için ama sizde de oldu mu. Regle 12 13 gün kala meme hassasiyetim basladi damarlar falan bayağı belirginlesti şuan 7 günüm var ama yine de cok belirgin geliyor bana
Yok aşko Estağfirullah ne demekAaa bak bunu bilmiyordum doğru zor olsa yapmazlar demekki mutfağa girmek lazım zaten Alman yanında çalışmak isterim çünkü eşimde aynı fikirde seninle çok fazla vergi kaçırması oluyormuş o nedenle sanırım dişimi iyi öğreneyim aşman yanında olsun kurallı olsun daha iyi bencede.tavsiyelerini dinleyeceğim canım çok güzel yazmışsın ayrıca hakkını helal et ne güzel bilgilendirdin beni.
AhahahajaYok aşko bekliyoruz gitmediler halen çok komik haldeyiz eşim msj atıyor bana mutfağı bari toplada vakit kaybetmeyelim saat geç oldu diye ahahaha
Ulan desene musallat oldular evinizekalkın artık herşwyin adabı var ama ya
4 yarın 3 17 si kız işteKuşum gebelik belirtileri adet belirtileri ile aynı olabiliyor iyi düşünelimbata kaç var?
Bak sen cevaplamışsınBebegım ama saatler gectı ılk halinden 2 testimde böyle bak ötekini atıyom 4 gün önceki ay 2 side kuruma çizgisi olmaz heralde
Aşko esneyin sürekli ahahahahValla ya ay ilk defa bir kızgınlık var içimde anlayışsızlıklarına bak dışarda toplandığımızda isteyen kalkıyor oturan oturuyordu ama birebir evde olmuyor bu kadar geç saat bide habersiz geldiler yakınlardayız diyip aradılar iki dakikaya burdalardı
Allah seni güldürsünKeyfim yerinde aşko
Bugğn mesaiye kaldım
Sonra eve geldim evi bi yaladım
İşte sonra yorgunluk çöktü yemeği dışarıdan söyledimeşek gibi çalışıyoruz yemek de mi yemeyelim
Öyle aşko şuan 3. Sigaramı içiyorum ancak vaktim oldu içmeyenasıl tasını çıkarıyorum ama bi görsen
Sen nasılsın yahşi misin
Ne demek aşkoAynen canım ya hiç yok şimdi senden öğrendiklerimi eşime anlattım onunda hiç işi olmamış ya bilmiyor ne yapsın oda teşekkür ediyor sana verdiğin bilgiler için
Ayyy azmış kuzum bence 2 güne bir test yap bebeğim4 yarın 3 17 si kız işte
Ahahahajaay aşko çok komik yaaaa oturacakları tuttu desene misafir evet güzel ama işte böyle günlerde zor oluyor ya bizim de mutlaka o günlere denk gelir kesin misafirimiz
Benimde yok aşko ama mecbur kalkıyorumKız ben yedirmeye başlayacaktım ya başlamadım ne olur ne olmaz diye iyi ki başlamamışım baksanaağğğreglin son bir iki gününe başlarım yedirmeye ama ben tatlı kaşığı yediririm ya fazla bile bence zaten hiç canım yok valla yataktan kazırsınız beni
AnaaValla ya ay ilk defa bir kızgınlık var içimde anlayışsızlıklarına bak dışarda toplandığımızda isteyen kalkıyor oturan oturuyordu ama birebir evde olmuyor bu kadar geç saat bide habersiz geldiler yakınlardayız diyip aradılar iki dakikaya burdalardı
Aşko esneyin sürekli ahahahah
Ayyy canım benim bende sizleri sevdim ne güzeliz kız böyleUzakmışız canım olsun güzel tabiBen görmeden çok sevdim burdaki herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?