Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana yol gösteren olamamış cünkü bilen yokmuş anladığım kadarıyla
Olsun aşko o kurs parası başının sadakası olsun
Ve evet devlete bağlı olmaman çok güzel bir şey
Aynen canım ya hiç yok şimdi senden öğrendiklerimi eşime anlattım onunda hiç işi olmamış ya bilmiyor ne yapsın oda teşekkür ediyor sana verdiğin bilgiler için

Yok aşko Estağfirullah ne demek
Her zaman buradayım biliyorsun

Yok aşko bekliyoruz gitmediler halen çok komik haldeyiz eşim msj atıyor bana mutfağı bari toplada vakit kaybetmeyelim saat geç oldu diye ahahaha
Ahahahaja ay aşko çok komik yaaaa oturacakları tuttu desene misafir evet güzel ama işte böyle günlerde zor oluyor ya bizim de mutlaka o günlere denk gelir kesin misafirimiz

Ulan desene musallat oldular evinize kalkın artık herşwyin adabı var ama ya

Valla ya ay ilk defa bir kızgınlık var içimde anlayışsızlıklarına bak dışarda toplandığımızda isteyen kalkıyor oturan oturuyordu ama birebir evde olmuyor bu kadar geç saat bide habersiz geldiler yakınlardayız diyip aradılar iki dakikaya burdalardı

Aşko esneyin sürekli ahahahah

Allah seni güldürsün yaladim ne ya afiyet bal şeker olsun kız öyle deme vallahi beni de teşvik edeceksin ha sigaraya
İyi olmaya çalışıyorum canim,yahşi diyelim yahşi olalım

Aynen canım ya hiç yok şimdi senden öğrendiklerimi eşime anlattım onunda hiç işi olmamış ya bilmiyor ne yapsın oda teşekkür ediyor sana verdiğin bilgiler için
Ne demek aşko
Az da olsa yazdıklarımızdan biliyorum sendikada
Bu vergi kaçakçılığı yapanlar ne gelirse aklına var
Benden de selamlar saygılar
Bilmemek ayıp degil asıl yönlendirmeyeler ayıp ediyorlar

Ahahahaja ay aşko çok komik yaaaa oturacakları tuttu desene misafir evet güzel ama işte böyle günlerde zor oluyor ya bizim de mutlaka o günlere denk gelir kesin misafirimiz

Aşko bide çat kapı oldu habersiz geldiler normalde bir gün önceden plan yapılır haber veririz ayarlarız ama bunlar bi anda yakınlardayız diyerek aradılar iki dakikaya geldiler haberli olsa ben onlar gelmedende ekşınımı hallederdim ahahahah

Benimde yok aşko ama mecbur kalkıyorum

Anaa ay hiç sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…