Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha ay misafiri severim ama bir anda gelipte geç saatlere kadar oturan misafiri sevmem ya birde yarın iş güç var insanlar biraz düşünceli olmalı ya

Kız onlar öyle bana bunları içiriyosun sende tık yok diyo benimki de hala beğenmiyo da elindekini bulmuş bunuyo

Allah seni güldürsün yaladim ne ya afiyet bal şeker olsun kız öyle deme vallahi beni de teşvik edeceksin ha sigaraya
İyi olmaya çalışıyorum canim,yahşi diyelim yahşi olalım
Temizlikçi beni ekti bugün gerçekten ihtiyacım olmazsa çağırmam da o yorgunluğun üstüne bide evi temizledim yok sen hiç başlama hiç yahşi degil paranı yakıyorsun sadece bide ciğerleri

Temizlikçi beni ekti bugün gerçekten ihtiyacım olmazsa çağırmam da o yorgunluğun üstüne bide evi temizledim yok sen hiç başlama hiç yahşi degil paranı yakıyorsun sadece bide ciğerleri
Of ya evet yorgun halde ev temizlemekde nedir yok kız söylediyime bakma eşim kapıdan değil direk pencereden atar beni

Ahahaha ay misafiri severim ama bir anda gelipte geç saatlere kadar oturan misafiri sevmem ya birde yarın iş güç var insanlar biraz düşünceli olmalı ya
İşte haftasonu olsa asla düşünmemde çok geçe kalınca adam uyanamıyor 6:30 da çıkıyor evden 7 de işte oluyor

Allah aşkına iki gram canım var oda bebek uğruna gitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…