- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.841
Sende onu at aşkoOf ya evet yorgun halde ev temizlemekde nediryok kız söylediyime bakma eşim kapıdan değil direk pencereden atar beni
Abuuuuu çok fena o ney öyle bizde sokakta gördükçe iş yerinde heran herkesle aynı ortamda düşünsede anaaa dün bunlar burada ne yaptı ay yok çok tuafMahremiyet yok ki onlardabizde karı koca çalışan var bazen öyle öpüşüyorlar ki utanma yok nerdeyse sevişecekler
Yeni birşey bulalım da onu çok diyemesek yada hiç olmazsak daha iyiAy ne saçması kızz ay çok hoşuma gitti bence regl oldum yerine çilek haftasına girdim diyelim
Cidden bazen bende yerin dibine girmek istiyorumAbuuuuu çok fena o ney öyle bizde sokakta gördükçe iş yerinde heran herkesle aynı ortamda düşünsede anaaa dün bunlar burada ne yaptı ay yok çok tuaf
Esne kuzum gözünü kurcalaAhahaha beni anlarsınız siz zaten Ya
Ah keşke aşko hepimiz uzun bir süre çilek haftasına girmeyelim inşallahYeni birşey bulalım da onu çok diyemesek yada hiç olmazsak daha iyiartık bebek olsun yeter
Çok iyi anlıyorum bende 6 da başlıyorumİşte haftasonu olsa asla düşünmemde çok geçe kalınca adam uyanamıyor 6:30 da çıkıyor evden 7 de işte oluyor
Kiz çilekten sogutdunuz yaAh keşke aşko hepimiz uzun bir süre çilek haftasına girmeyelim inşallahçilek haftası bi 9 ay sonra gelsin inşallah
Nerde o günlerAh keşke aşko hepimiz uzun bir süre çilek haftasına girmeyelim inşallahçilek haftası bi 9 ay sonra gelsin inşallah
Az 10 dk önce zehirlendim aşko
Aha gitdiler galiba
Esne önlerinde aşkoÜşütmüşsündür belki ayaklarını aşko yada yumurtlama geliyor diye kuzum misafir var ay severim ama saat geç oldu Ya gitmiyorlar ekşın günü bugün Ya ahahahaha diyemiyorsunda
Oh yarasınAz 10 dk önce zehirlendim aşko
Öyle yapamBol bol kitap oku
Anlamıyorsan bile dilin gelişir aşko
cano klomene başladım ya ondan olabilir ben bide folik asit d3 arada omega vitamin alıyorum bide yumurtlama haftasında avokado yiyorum bunların etkisi olabilirHele sen onu de hakem bu yumurtalar basıl büyüdü neler yaptın
yap canım yap şifa olsunKızz anaa ne çok söylendinnniyi tarafından bak azcık istememesinden daha iyi ekşın dıkşın bol olsun
Sağol kuzuumm yarın paptya çayıda yapaym ben o zaman
Sabah akşam köpeğimin tuvalete çıkarıyorum zaten onla biraz yürüyüş yapıyorumAnaaamm bak bi canım istedi vallaaa yarın yapyım bol kırmızı biber limon sarımsak oohh
aaaa ben şimdi günüm geçmeden gitsem test yapmıyorlar mıCanım burada kan İle gebelik bakmıyorlar bende herkes gibi test yaparak koyulaşma olacakmış diye bekliyorum ve eğer koyulaşma olursa doktor arayıp söylüyoruz sonra 5. Hafta olunca idrar İle gebelik testi yapıyor doktor öyle devam ediyoru falan biraz tuaf kuralları var Almanya’nın malesef sağlıkta baya gerideler
Yok kız bunlar yatılı galibaEsne önlerinde aşkomesajı alsınlar olabilir kuzum dün gece çok üşüdü ayaklarım ısıtamadım bi türlü
UheyyyOh yarasın
Bende şimdi 5. İçiyorum gariii
Ya gercekten iyi ki varsınız kızlar inşallah rabbim bu ay isteyen herkesi gebiş yapsınBak sen cevaplamışsınbencede olamaz
Evde test yaptıktan bir hafta sonra kan veriyorsunÖyle yapam
cano klomene başladım ya ondan olabilir ben bide folik asit d3 arada omega vitamin alıyorum bide yumurtlama haftasında avokado yiyorum bunların etkisi olabilir
yap canım yap şifa olsun
aaaa ben şimdi günüm geçmeden gitsem test yapmıyorlar mıvay be Avrupa’ya bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?