- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.181
Valla kanatlarım var resmen şuan öyle mutluyum ki sanki hamilesin dedi sevinçten baya baya ayaklarım yere basmıyorBunlar iyi haberler aşko
Tamam bebeğimBak işte kuzum hemen kapmışsın şifayı dikkat et soğuğu ayaklardan alırız özellikle ayak bileği varya oraları sıcak tutmaya çalış
İyi Yapmışsın aşkoooo sürekli az uyumak zararlıdır ya
Kuzum normalde 4-5 gün yoğun oluyor sonra 6. Gün hafif hafif oluyor 7. Gün çok az leke geliyor bitiyor bu sefer böyle oldu ama anlamadım aslında korunmayı bırakalı genelde kısaldı önceden daha çok uzun sürerdi ondan herhalde
Canim benide ekler misin 6 EkimAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @VeziirChilddevelopment _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu @Random3 iyilikperisi92
mehrunnisa 3 Eylül
@raainbow 5 Eylül M mucizeOldu 5 Eylül loirily 6 Eylül
@Marget-harry 6 Eylül @mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @Safiye19 7 Eylül fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Fang 14 Eylül @Lockaw 16 Eylül @1fafeyla 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @ad000 20 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül Childdevelopment 23 Eylül @partalina_ 25 Eylül @miresl 26 Eylül @caca3344 27 Eylül iyilikperisi92 27 Eylül _Umutlu_Pozitif_ 27 Eylül M melek076 27 Eylül @Lale95 28 Eylül @Random3 28 Eylül @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Emine Ozcan 2 Ekim Mucizemmm16 3 Ekim @Veziir 4 Ekim @Marulkafakz 7 Ekim @Demgey3 10 Ekim M Minicikfzt 11 Ekim
Ayy yok değilim aşko yumurtlamadım bile daha nasıl gebe olabilirim bence kedi hamile ama çiftleşmedi de ay deliriciğimCidden üşütük doktorlarda bi garipleşti canım ülkemde artıksinirlerimi zıplattı kız karnına falan yatıyor ya acaba hamile falanmısınki dicemde hastaykende yapıyorlar onlar ay emin olamadım
Hoşgeldin canım akşam listeyi güncelleyeceğim o zaman ekliycem tarihi not alıyorumCanim benide ekler misin 6 Ekimson 3 ayda oldugu gibi bu ayda aşılama olacağim bakalim inşallah guzel sonuclar aliriz hepimiz
Kızlar ben hala adet olmadımadet öncesi beyaz akıntım dün geldi bugün de. Yani ama bu ay erken de yumurtladım ama hala olmadım dün olmam gerekiyordu dün test yaptım negatif cıktı
Athena sipariş ettim bir de o kadar inanıyorum adet olacağımaAşko bekle bir iki gün sonra olmazsan kan ver bence
Yinede geç döllenme olabilirAthena sipariş ettim bir de o kadar inanıyorum adet olacağımaCuma’ya kadar beklicem gelmezse kan vericem. Ama olsa çoktan testte çıkmaz mıydı ya çıkardı bence
Athena sipariş ettim bir de o kadar inanıyorum adet olacağımaCuma’ya kadar beklicem gelmezse kan vericem. Ama olsa çoktan testte çıkmaz mıydı ya çıkardı bence
Hayırlısı olsun canim nasipte ne zaman varsa o zaman olur bekliyoruz bakalım inşallah. Rabbim bilir zamanınıolabılır kuzum bakalım ne olacak ins adet olmayız
Kizlar reglime son 5 gün var sizce yarin test alıp cuma cumartesi falan yapsam mi testi yoksa beklesem miAfiyet olsssun benim de yerime yak
Kolaysa başına gelsin tez zamanda aminnnnn
Bence bekleKizlar reglime son 5 gün var sizce yarin test alıp cuma cumartesi falan yapsam mi testi yoksa beklesem mi
Haftaya cumartesi benimkinin kalp atışını duyucazAyy bende kendimi bildim bileli kız istiyorum Allahın bildiği kuldan saklanmazSağlıklı olsunlar öncelikle ama Rabbim gönlümüze göre verir inşallah bi kalp atışını duyaydık bide sevimsiz insanlar var kız çok istiyorsun ya o yüzden oğlan olcak diyen ne uyuzlar ya
Sen ne güzel konuşuyorsun kız vallla cansın HeMucizen seni bekletip aynı zamanda güzelleşiyor
Aynen öyle kuzum benımHayırlısı olsun canim nasipte ne zaman varsa o zaman olur bekliyoruz bakalım inşallah. Rabbim bilir zamanını
Geçmiş olsun canım o zaman dikkat et kendineKuzum ben genç kızkende böyleydim ayaklarım üşüyünce bu hale geliyorum işte çokta dikkat etmiştim ama o gece ayaklarımda buz torbası varmış gibi çok üşüdü uyumak üzereydim kalktım çoraplarımı geri giydim yinede ısınmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?