Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam bebeğim

Canim benide ekler misin 6 Ekim son 3 ayda oldugu gibi bu ayda aşılama olacağim bakalim inşallah guzel sonuclar aliriz hepimiz

Cidden üşütük doktorlarda bi garipleşti canım ülkemde artık sinirlerimi zıplattı kız karnına falan yatıyor ya acaba hamile falanmısınki dicemde hastaykende yapıyorlar onlar ay emin olamadım
Ayy yok değilim aşko yumurtlamadım bile daha nasıl gebe olabilirim bence kedi hamile ama çiftleşmedi de ay deliriciğim delirdi delirdi bence kızgınlığa girmedi ya kuzum ondan olabilir diye düşünüyorum yoksa normalde evet beni seviyo kendini sevdiriyo falan ama öyle bu kadar değil yani arka patileriyle tepelemiyo bile garip garip hareketler

Kızlar ben hala adet olmadım adet öncesi beyaz akıntım dün geldi bugün de. Yani ama bu ay erken de yumurtladım ama hala olmadım dün olmam gerekiyordu dün test yaptım negatif cıktı

Athena sipariş ettim bir de o kadar inanıyorum adet olacağıma Cuma’ya kadar beklicem gelmezse kan vericem. Ama olsa çoktan testte çıkmaz mıydı ya çıkardı bence
Yinede geç döllenme olabilir
Veya mevsimsel etkilerden gecikme

Athena sipariş ettim bir de o kadar inanıyorum adet olacağıma Cuma’ya kadar beklicem gelmezse kan vericem. Ama olsa çoktan testte çıkmaz mıydı ya çıkardı bence

Canım daha yenidir olmuştur bişeyler belli olmaz emin olursun kanda ne çıkarsa benim kuzenimin iki gebeliğine gecikmesi olduğu halde testle çıkmadı kanda çıktı doktorda olabilir bazılarının çıkmayabiliyor demişti şaşırmıştık

Haftaya cumartesi benimkinin kalp atışını duyucaz sen ne zaman gidiyorsun
Benim hormonlar hiç iyi değil olur olmaz her şeye ağlıyorum bugün 1. Sınıflardaki çocuk annesini özlediği için ağladı sonra ben ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…