- 15 Temmuz 2022
- 364
- 415
- 18
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.201
Bilgiyi kaçırdım nasıl bilgi oYaloirily de erkek gibi geldi bana sende ilişki günlerine göre tahmin edeceğim de bakalım ne zaman ekşınlandın
Kızlar kendimi eve zor attım okulda nöbetçiydim çok yorucu geçti. Ağlama krizlerini atlatsam onun dışında iyiyim
TamamBence bekle
Gebe olsam da ağlama krizlerim olsaKızlar kendimi eve zor attım okulda nöbetçiydim çok yorucu geçti. Ağlama krizlerini atlatsam onun dışında iyiyim
İyiyim canım bugün erken uyu da dinlen bariGünaydın canlarım aşklarım nasılsınız bakalımBen öğlen arasına çıktım ortada bez gibi dolanıyorum uykudan
@mireslloirily @Lale95 azeri kardeşimi Mucizemmm16 @asunny M mucizeOldu @Demgey3 ve unuttuğum kızlar affedin uykum var unutmuş olabilirim
Whats up ladyyss
Ama yumurtlama tarihimi biliyorum akıntı takibi yapıyorum yumurtlama üzerinden 15 gün geçti dün olmalıydı :/ mevsimsel olsa yumurtlama geç olurdu demek istiyorumYinede geç döllenme olabilir
Veya mevsimsel etkilerden gecikme
Yaaa ne güzelCanım daha yenidir olmuştur bişeyler belli olmaz emin olursun kanda ne çıkarsabenim kuzenimin iki gebeliğine gecikmesi olduğu halde testle çıkmadı kanda çıktı doktorda olabilir bazılarının çıkmayabiliyor demişti şaşırmıştık
Sağol bebeğimGeçmiş olsun canım o zaman dikkat et kendine
Öyle diyorlarda ben anne oğuldanda baba kız ilişkilerine aşığım birazYaaa öyle deme annesi benimde oğlum var eriyorum onaerkek çocukları anneye düşkün olur şuan bizim bebislerin cinsiyeti coktan belli bile
Ben geçen balık yemem lazım artık diyorum bende dokunamam yapamam yapayım demiyorda eee nasıl olcak o diyoAmin aşko bu biraz benden kaynaklandı kayınvalidem çok şaşırıyor ilk evlendiğimiz sene farketti sırf onun İçin yapıyordum kendim yiyemiyordum bi gün ben denicem dedi biraz internetten biraz benden adam usta oldu bu konudainşallah hayalindeki gibi olur kuzum
Bebeğim sende mi öğretmensinKızlar kendimi eve zor attım okulda nöbetçiydim çok yorucu geçti. Ağlama krizlerini atlatsam onun dışında iyiyim
Aha kedide delirdi sonunda deseneAyy yok değilim aşko yumurtlamadım bile daha nasıl gebe olabilirim bence kedi hamile ama çiftleşmedi de ay deliriciğimdelirdi delirdi bence kızgınlığa girmedi ya kuzum ondan olabilir diye düşünüyorum yoksa normalde evet beni seviyo kendini sevdiriyo falan ama öyle bu kadar değil yani arka patileriyle tepelemiyo bile garip garip hareketler
Ona da neden girmiyo ki ay hayvan kızgınlığa girse bir dert girmese bir dertAha kedide delirdi sonunda deseneoohh hoşgeldin aramıza kedicik aa olabilir kızgınlığ girmediğinden dolayı hiç aklıma gelmemişti
Mevsimsel veya psikolojk gecikmiş olabilir kuzum ama bellide olmaz belki minik biri vardır bekle bakalım bi cuma cumartesiye kadar gelen giden yoksa kan ver bellimi olurKızlar ben hala adet olmadımadet öncesi beyaz akıntım dün geldi bugün de. Yani ama bu ay erken de yumurtladım ama hala olmadım dün olmam gerekiyordu dün test yaptım negatif cıktı
Bence bekle kuzumKizlar reglime son 5 gün var sizce yarin test alıp cuma cumartesi falan yapsam mi testi yoksa beklesem mi
Yaaa kaç haftalık haftaya cuma ne zaman duycaz bende merak ediyorm hepHaftaya cumartesi benimkinin kalp atışını duyucazsen ne zaman gidiyorsun
Benim hormonlar hiç iyi değil olur olmaz her şeye ağlıyorumbugün 1. Sınıflardaki çocuk annesini özlediği için ağladı sonra ben ağladım
Ayy boşver aşko bana kız der dedim demedi küçük kalbimi kırdı M melek076Bi
Bilgiyi kaçırdım nasıl bilgi o
Baktı kızgınlığa girse çiftleşcek biri yok girmiyordur belki gücüne gitmiştir evde ekşın dıkşın duya duyaOna da neden girmiyo ki ay hayvan kızgınlığa girse bir dert girmese bir dert
Yaaa ne güzelAma oğluma hamileliğimi 4 gün öncesi idrarda öğrenmiştim bu öyle olur mu ki. Hala her an olacak gibi hissediyorum aşko bir de sarı sümüksü akıntı var ara ara
Olsun asko cinsiyet erkegin spermine bagli ya hangisi yumurtayla dollendiyse o cinsiyet oluyor işte döllenmeden itibaren belli aslında cinsiyetÖyle diyorlarda ben anne oğuldanda baba kız ilişkilerine aşığım birazay herşeyden önce sağlıklı olsunda yani tabi Rabbim kararını verip yollamıştır ama benimki seninkine göre daha çok minik
Ben geçen balık yemem lazım artık diyorum bende dokunamam yapamam yapayım demiyorda eee nasıl olcak o diyoalışcak ama yavaş yavaş herhalde benim koca tek oğlan anasıda elinde olsa şimdi bile buluştuğumuzda yemeğini yedircek o kadar diyim yani evlenince baya yardım etme konusunda yol katetti ama daha henüz seninki kadar değil
Olsun asko cinsiyet erkegin spermine bagli ya hangisi yumurtayla dollendiyse o cinsiyet oluyor işte döllenmeden itibaren belli aslında cinsiyetbende cok merak ediyorum bakalim 29unda randevum var tahmin edicem dedi ama inşallah kesin gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?