Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ne güzel Ama oğluma hamileliğimi 4 gün öncesi idrarda öğrenmiştim bu öyle olur mu ki. Hala her an olacak gibi hissediyorum aşko bir de sarı sümüksü akıntı var ara ara

Yaaa öyle deme annesi benimde oğlum var eriyorum ona erkek çocukları anneye düşkün olur şuan bizim bebislerin cinsiyeti coktan belli bile
Öyle diyorlarda ben anne oğuldanda baba kız ilişkilerine aşığım biraz ay herşeyden önce sağlıklı olsunda yani tabi Rabbim kararını verip yollamıştır ama benimki seninkine göre daha çok minik

Ben geçen balık yemem lazım artık diyorum bende dokunamam yapamam yapayım demiyorda eee nasıl olcak o diyo alışcak ama yavaş yavaş herhalde benim koca tek oğlan anasıda elinde olsa şimdi bile buluştuğumuzda yemeğini yedircek o kadar diyim yani evlenince baya yardım etme konusunda yol katetti ama daha henüz seninki kadar değil

Aha kedide delirdi sonunda desene oohh hoşgeldin aramıza kedicik aa olabilir kızgınlığ girmediğinden dolayı hiç aklıma gelmemişti

Kızlar ben hala adet olmadım adet öncesi beyaz akıntım dün geldi bugün de. Yani ama bu ay erken de yumurtladım ama hala olmadım dün olmam gerekiyordu dün test yaptım negatif cıktı
Mevsimsel veya psikolojk gecikmiş olabilir kuzum ama bellide olmaz belki minik biri vardır bekle bakalım bi cuma cumartesiye kadar gelen giden yoksa kan ver bellimi olur
Kizlar reglime son 5 gün var sizce yarin test alıp cuma cumartesi falan yapsam mi testi yoksa beklesem mi
Bence bekle kuzum

Yaaa kaç haftalık haftaya cuma ne zaman duycaz bende merak ediyorm hep benimki küçük ya geçen çarşamba 4+1 di yeni öğrenmiştim benimde bu cuma kontrolum var bakalım kıyamammbende daha başlmadı duygu değişimleri bakalm
Bi

Bilgiyi kaçırdım nasıl bilgi o
Ayy boşver aşko bana kız der dedim demedi küçük kalbimi kırdı M melek076 valla şaka bi yana yumurtlama tarihlerinden tahmin yürütülüyormş bide arkadaşımız hisli öyle bişiler sağolsun bize tahminde bulundu

Olsun asko cinsiyet erkegin spermine bagli ya hangisi yumurtayla dollendiyse o cinsiyet oluyor işte döllenmeden itibaren belli aslında cinsiyet bende cok merak ediyorum bakalim 29unda randevum var tahmin edicem dedi ama inşallah kesin gösterir

Eder eder yavaş yavaş kaç yıldır evlisiniz aşko He benim kayınvalide duyunca şok geçirdi evde bir bardak suyunu alamazdın dedi bende sen suyunu hep ayağına getirip verdiysen oda nede olsa veren var diye almamıştır tabi erkeklere nasıl davranırsan onlarda öyle yapıyor dedim ilk başta çok kıskanırdı anlaşılıyordu şimdi alıştı iyi aferin diyor ahahaha

Ay aşko kız mı dicek ki nasip bakalım tahminde bulunursa haberimiz olsun aşkoo kim geliyormuş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…