Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5+1de dün kan verdim 51 çıktı işte ama önceki gebeliğimde doktor 5+1de 180 olunca bile çok olumsuz konuşmuştu ve sonu da kötü bitmişti zaten o yüzden korkuyorum lütfen dua edin hayırlısıyla güzel sonuçlar alayım, bende herkes için dua ediyorum. Haber veririm tabii

İnşallah güzel haberlerle geliceksin

Sağol aşko bitti işler eşimi bekliyorum ayıptır söylemesi balık alcam bugün menü benden dedi çok sevindim ben balık pişirirsem yiyemiyorum kokusu tıkıyor beni midem almıyor o yüzden balık et tarzı şeyler eşimden iyi yapıyor bide
He baktır baktır sağlıcakla gelsinde cinsiyete takılmıyorum ben pek

Ooh afiyet olsun menü güzelmiş bigün benim kocamın elindende gelsin böyle şeyler amiin
Ay sağlıkla gelsin en önemlisi tabi Ama ne biliyim kendimi bildim bileli kız bebek hayali kuruyorum ben

Ooh afiyet olsun menü güzelmiş bigün benim kocamın elindende gelsin böyle şeyler amiin
Ay sağlıkla gelsin en önemlisi tabi Ama ne biliyim kendimi bildim bileli kız bebek hayali kuruyorum ben

Amin aşko bu biraz benden kaynaklandı kayınvalidem çok şaşırıyor ilk evlendiğimiz sene farketti sırf onun İçin yapıyordum kendim yiyemiyordum bi gün ben denicem dedi biraz internetten biraz benden adam usta oldu bu konuda inşallah hayalindeki gibi olur kuzum

Aynen aşko bugün daha dinç kalktım haftalar sonra düzgün bir uyku uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…