Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar reglime son 5 gün var sizce yarin test alıp cuma cumartesi falan yapsam mi testi yoksa beklesem mi

Canım herkese yap derim kendim dahil ama sen yapma çıkmaz falan sen hemencik düşürüyorsun motiveni ve üzülüyorsun beklemen senin için daha güzel

iyi dusunmussun canim bende uzun zamandir yoktum madem gelmisken hele benide ekle bakam batlari yaziyoruz sanirim degil mi
bat 08 ekim

Oooo enişteyi ayakta alkışlıyoruz kendilerini yürekten tebrik ediyorum çok doğru bi laf

Oooooo kayıpppppp balıkkk bulunduuuıı kuzum nerelerdesin yaaa niye bur kadar arayı açtın nasılsın
ahahahahah evet nemonuz geldi ahahaha canimsinn kizzz napim tatildeydim kafami dinledimmmm anca vallaha telas filan vardi simdi kikis geliyor artikin buralarda oluruz hihihhii

iyimm sultanimm sen nasilsin nasil gidiyor hamislik

Oooo enişteyi ayakta alkışlıyoruz kendilerini yürekten tebrik ediyorum çok doğru bi laf

Sağol kuzum çenesi çoktur benimkinde laf çok Ahahaha kayınvalideme de der o imzalı sen bana karnında imzamı attırdın diye dalga geçer kızdırır takılır tabi bu içten içe en çok benim hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…