- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.241
Kizlar reglime son 5 gün var sizce yarin test alıp cuma cumartesi falan yapsam mi testi yoksa beklesem mi
iyi dusunmussun canim bende uzun zamandir yoktum madem gelmisken hele benide ekle bakamAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv M MavimireslVeziir Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben R Random3 @iyilikperisi92
G Gzmyts53 S sultansultan90 @omur ozguven @ucge @bilemegec 23 Ağustos
@mehrunnisa 3 Eylül
R raainbow 5 Eylül @mucizeyimben 5 Eylül @loirily 6 Eylül
@Marget-harry 6 Eylül @mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @Safiye19 7 Eylül fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Fang 14 Eylül @Lockaw 16 Eylül @1fafeyla 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @ad000 20 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül Childdevelopment 23 Eylül @partalina_ 25 Eylül M Mavimiresl 26 Eylül @caca3344 27 Eylül @iyilikperisi92 27 Eylül _Umutlu_Pozitif_ 27 Eylül @melek076 27 Eylül @Lale95 28 Eylül R Random3 28 Eylül @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Emine Ozcan 2 Ekim Mucizemmm16 3 Ekim Veziir 4 Ekim @Marulkafakz 7 Ekim @Demgey3 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim
Olsun umudumuz ekim ayındanAz önce an itibarı ile kırmızlar geldi canım benim için mucizevi bir şey 28 günde 1 adet olmuş oldum mfk çok iyi geldi hamile kalmasam da
Oooo enişteyi ayakta alkışlıyoruzAhahaha sende iyi demişsinsağolsunlar yapmayan yapmıyor aşko bazıları annelerinin biricik oğlu olarak kalabiliyor şükür bu günlere aynen öyle valla bazen görümcem şakayla karışık abi sende hanımcı oldun bekarken hiç böyle değildin falan der eşim hep aynı cevabı verir yarılıyorum bu lafına ”iyi gün kötü gün ayırt etmeksizin sevip yanında olacağıma aynı hayatı paylaşacağıma dair imza attım ama annem beni doğururken böyle bi imza almadı kendi istedi kendi yaptı benlik bişey yok diyor kahkaha atıyoruz
Erken değil mi sivilce içinde bebeğim bende 3 4 gün kala çıkar erken yumurtladıysan bi ihtimal belki ama bebişte olabilir benceeeğğğ
Sivilceyi unut atla benek var deErken değil mi sivilce içinde bebeğim bende 3 4 gün kala çıkar erken yumurtladıysan bi ihtimal belki ama bebişte olabilir benceeeğğğ
Hahahahaha olabilir aşkoBaktı kızgınlığa girse çiftleşcek biri yok girmiyordur belki gücüne gitmiştir evde ekşın dıkşın duya duya
anammmmmmmm canisiiii napann gizzzz nasl gidiyor ozledim seniSivilceyi unut atla benek var de
Hoşgeldin bebeğim❤❤ not ediyorum birazdan listeyi güncelliycem o zaman yazmış olurum ❤❤iyi dusunmussun canim bende uzun zamandir yoktum madem gelmisken hele benide ekle bakambatlari yaziyoruz sanirim degil mi
bat 08 ekim
Negatif görsem muallak hissetmem belkiMevsimsel veya psikolojk gecikmiş olabilir kuzum ama bellide olmaz belki minik biri vardır bekle bakalım bi cuma cumartesiye kadar gelen giden yoksa kan ver bellimi olur
Bence bekle kuzum
Gecmiyor ki hiçYok canim daha erken yapma bekle adetin geçsin
Oooooo kayıpppppp balıkkk bulunduuuııR Random3
M Mavimiresl
S sultansultan90
G Gzmyts53
Veziir
ve diger kizlaar selaaam naptiniz bakimm nasil gidyooor
Adete hazırlıklı olurum en azindan yaCanım herkese yap derim kendim dahil ama sen yapmaçıkmaz falan sen hemencik düşürüyorsun motiveni ve üzülüyorsun beklemen senin için daha güzel
tabi tabi kuzum acelesi yok zatenHoşgeldin bebeğim❤❤ not ediyorum birazdan listeyi güncelliycem o zaman yazmış olurum ❤❤
ahahahahah evet nemonuz geldi ahahaha canimsinn kizzz napim tatildeydim kafami dinledimmmm anca vallaha telas filan vardi simdi kikis geliyor artikin buralarda oluruz hihihhiiOooooo kayıpppppp balıkkk bulunduuuııkuzum nerelerdesin yaaa niye bur kadar arayı açtın nasılsın
Oooo enişteyi ayakta alkışlıyoruzkendilerini yürekten tebrik ediyorum çok doğru bi laf
Kız sen nerelerdesiin yaaaR Random3
M Mavimiresl
S sultansultan90
G Gzmyts53
Veziir
ve diger kizlaar selaaam naptiniz bakimm nasil gidyooor
Üzülmedim canım çok şükür en azından erken yumurtlayabildiğimi görmüş oldum inşallah umutlar ekimeHadi ya olsun canım nasip bu ayda değilmiş kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?