- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.361
Amin bebeğim❤Amin sağol canımsize de hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim tez zamanda inşallah ben ara ara girerim sizin hızınıza yetişemem ama gördüğüm kadarıyla yazarım şifa olur inşallah benim tarifler de çok ta çoğunu unuttum bile aah ah keçiler beni salmıyo kenardan kenardan dahil olurum ancak size vakit bulunca ya uyuyorum ya ev işi ya yemek arada sırada gezmek böyle geçiyo zaman kocişe bile zor zaman ayırıyorum
Hoşgeldin canım ben içindeyim bile yetişemiyorum mesajlaraMaşallah kızlar hep önüme çıkıyosunuz baya eğlenceli yazdıklarınızı okumak vakit bulamıyorum bulduğum zaman böyle arada bakıyorumbu arada ben de pko dan dolayı çok tedavi oldum ilaç iğne falan en son bıraktım gitmedim daha doktora sonra bal tarçın çörekotu kürüne rastladım burda onu uyguladım ovulasyon testiyle de takip ettim o ay hamile kaldım
Doktor birden fırlar bu dedi ya şuan 15-16 mm yalnız bende şimdi bir alıntı geldi yumurtalama zamanı olandan daha fazla hayrolsun bakalımOlsun hepsini değerlendir öncekine de bişey olmaz bi bakmışsın ikisi de tutmuş belli mi olur
Vallaha bende tatildeyfim uzun zamandir yoktum ama evet bizim lozöar oyledir hihhijiMaşallah kızlar hep önüme çıkıyosunuz baya eğlenceli yazdıklarınızı okumak vakit bulamıyorum bulduğum zaman böyle arada bakıyorumbu arada ben de pko dan dolayı çok tedavi oldum ilaç iğne falan en son bıraktım gitmedim daha doktora sonra bal tarçın çörekotu kürüne rastladım burda onu uyguladım ovulasyon testiyle de takip ettim o ay hamile kaldım
Ya yine muhteşem espirilerinden birisiKız cüzdan boşalsa nolur poşetler dolmuyo aşkoo
Gidecem birazdan zırhımı giyip silahımı kuşanayım daŞiiişşştt kızlaarr ekşın dıkşına mi gittinizalooo sesim gelür mü
Ya yine muhteşem espirilerinden birisi
Evet gidiyordu canım ama mevsim gecislerinde hep hasta olur hiç şaşmazYaa kıyamam kuzum Rabbim şifa versin inşallah ❤❤okula gitti mi hasta olmadan önce kuzum
Yatak başlığı falan kirmadiniz umarım
Koz bu yumurta bir kaç güne fırlar dedi ya doktor acaba benimkisi birden fırladı mi az önce bir alıntı geldi sanki sanarsınki yumurtlama akıntısı şeffaf uzayandan şaştım kaldım ne oluyor acabaYa yine muhteşem espirilerinden birisi
Yok üzülmeyecğim kadere teslim olan kederdin kurtulur anlayışını benimsedim
Bende yoktummm kuzummm yeni gelmeye başladım tekrar tatildeydim Türkiye'de filan napimm canımKızzzzzz neyapıyorsun bacımsuuuuu ne küsüüüü yoktum 5-6 aydık kadar ama şimdi etekler tutuştu yapıyorsan yap dedi doktor yoksa tüp yap dediiii sen neler yapıyorsun burada yazışıyoruz seni görmemiştim sende mi yoktun
Var sende var içimdeki ses öyle diyorDoktor birden fırlar bu dedi ya şuan 15-16 mm yalnız bende şimdi bir alıntı geldi yumurtalama zamanı olandan daha fazla hayrolsun bakalım
WuhuuuGidecem birazdan zırhımı giyip silahımı kuşanayım da
Güzel gidiyor canım çok şükürtatildeydimm datlummmm ben de iyimmmm elhamdulillah eeee nasil gidiyor hamislikk kizzzz
AhahaaaBenim de başlık dikkatimi çekti kaç günür ama ancak bakabildim gezmeyen tavukların içinden çılgın tavuklar çıktı ne yiyo içiyosanız bana da lazım bu enerjiden gazlı ve uyku sorunu olan bi bebekten sonra eski enerjim kalmadı artık ama içimde biyerde gizli saklı duruyo
Ay kuzum varis bende de var hemde çok fazla hamilelikte başladı iyice fazlalaştı zaman geçtikçekız aynı bizim ev sizin ev bende çok seviyorum yürümeyi aşko pandemiden beri ayarım kaçtı çok tembel oldum o konuda
Aşko yalnız değilsin bende reglime 4 5 gün kala düzenli tuvalete gidiyorum ishal gibi oluyorum ama tamda değilnormalde düzenli değil benimki regliden ama seninki yumurtlamadan ayy inşallah bebiş haberi gelir bu ay yaa
Beynim yandı anammOnu biliyorum da benim öncesi de var hangis tuttu nasıl bilicemyumurtlamadan önce daha çok ilişki var yumurtlama ve çatlama günleri toplam 3 gün ilişki sayısı 1 yumurtlamadan önce 5
Gol olsun valla yaWuhuuuhadi vurduğunuz gol olsun aşko ❤❤❤ bizimde ekşın dıkşın var bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?