Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin bebeğim❤ benim bir kızım var koca bebek olur kendisi 11 yaşında hala bebe gibi ya Rabbim sağlık sıhhat versin iyi olsunlar da büyüyorlar işte bi şekilde ❤❤ Çok normal kuzum bebişin daha küçük sanırım kaç aylık

My_Moonlight06 kız şu adını yeniden değiştir etiket için bulmak çok zor oluypr.dün yeni test sipariş ettim aklıma sen geldin niyeeee senin en son kullandığın vardıya f ile başlayan bişi aklımda değil pembe o testten kız bugün elime geldi hey gidi hey dedim

Hoşgeldin canım ben içindeyim bile yetişemiyorum mesajlara ayy ne mutlu sana bu çörek otu ballı tarçınlı karışımı bende duydum ama geç kaldım adetin 2. Günü başlanıyormuş çünkü ama çok olumlu sonuçlar var senin gibi

Vallaha bende tatildeyfim uzun zamandir yoktum ama evet bizim lozöar oyledir hihhiji

Bu arada tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin

Ya yine muhteşem espirilerinden birisi
Koz bu yumurta bir kaç güne fırlar dedi ya doktor acaba benimkisi birden fırladı mi az önce bir alıntı geldi sanki sanarsınki yumurtlama akıntısı şeffaf uzayandan şaştım kaldım ne oluyor acaba

Bende yoktummm kuzummm yeni gelmeye başladım tekrar tatildeydim Türkiye'de filan napimm canım

AhahaaaAllah iyiliğini versin gerçekten çılğın tavuklariz biz kuzum burda mfk kullanan var, maydanoz suyu kekik suyu içen var,karbonata çiş yapan varseç beyen birini

Evet bazen öyle bi acıyo ki kesip atasım geliyo evet biz seninle kader arkadaşiyizizdihamli ev magduruyuzzz magdurummm magdurummm daaa magdurummm

Dur dur şimdi regli falan karıştırma oraları anmayalım gelmesin daha çok var ahahaha amin inşallah kuzum bende çok isterim böyle bir haber vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…