- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.381
Çok geçmiş olsun kuzum hani acaba okula ilk kez gidiyo ya cabuk hasta oluyorlar ondan mı diye sordum kuzum benim kızım da hep hastaydı ama okuldanEvet gidiyordu canım ama mevsim gecislerinde hep hasta olur hiç şaşmaz
Değiştirmem kız sonra diğerleri tanımayacak bu seferdeMy_Moonlight06 kız şu adını yeniden değiştir etiket için bulmak çok zor oluypr.dün yeni test sipariş ettim aklıma sen geldin niyeeee senin en son kullandığın vardıya f ile başlayan bişi aklımda değil pembe o testten kız bugün elime geldi hey gidi hey dedim
İnşallah yoksa okul müdürü beni rapor almaya kendisi götürecek
Ayy amin inşallahGol olsun valla yasizinki de gol olsun
Amin amin aynen öyle sağlık olsun napalimAmin bebeğim❤benim bir kızım var koca bebek olur kendisi 11 yaşında hala bebe gibi ya Rabbim sağlık sıhhat versin iyi olsunlar da büyüyorlar işte bi şekilde ❤❤ Çok normal kuzum bebişin daha küçük sanırım kaç aylık
Hoşbuldum canım aynen valla yetişilmiyo hepinizin çocuklar doğsun da görecem o zaman siziHoşgeldin canım ben içindeyim bile yetişemiyorum mesajlaraayy ne mutlu sana bu çörek otu ballı tarçınlı karışımı bende duydum ama geç kaldım adetin 2. Günü başlanıyormuş çünkü ama çok olumlu sonuçlar var senin gibi
İyiymiş maşallah 15 16 mm se sen kesin hamilesin o zaman ben bu kadar fazla hiç duymadım hadi hayırlısıDoktor birden fırlar bu dedi ya şuan 15-16 mm yalnız bende şimdi bir alıntı geldi yumurtalama zamanı olandan daha fazla hayrolsun bakalım
Ahahaha ay ben olsam benimde hoşuma gider kız
Evet umut güzel şeyinşallah hayırlı zamandda sağlıklı şekilde gelsin kuzum
Aynen bekliyor bakalım adet bitince yumurtlama testlerime başlıcam bakalımBitince gidersin bebeğim olsun dinleniyoruz bu zamanlarda ❤ bende gidemem kocam daha gelmedi işte
Hafi hepimize kolay gelsin o halde ne durumdasın yumurtayı öı testi mi bekliyorsunBende yoktummm kuzummm yeni gelmeye başladım tekrar tatildeydim Türkiye'de filan napimm canım
Bende de farklı farklı akıntılar geliyorKoz bu yumurta bir kaç güne fırlar dedi ya doktor acaba benimkisi birden fırladı mi az önce bir alıntı geldi sanki sanarsınki yumurtlama akıntısı şeffaf uzayandan şaştım kaldım ne oluyor acaba
Okul mikrobu kapacaklar demişti öğretmen ama sanmıyorum oglum nisan ve eylul ayında muhakkak hasta olur doğdu doğalı böyle hiç sasmazÇok geçmiş olsun kuzum hani acaba okula ilk kez gidiyo ya cabuk hasta oluyorlar ondan mı diye sordum kuzum benim kızım da hep hastaydı ama okuldanbağışıkları ortamdaki toza vs alışık olmadığı için inşallah kolayca iyileşir paşacım❤❤❤
MashaAllah canım çok sevindim olsun artık ayyy hatırlıyorum da ne kadar çok uğraşmıştık yumurtlamayla felan hahahahGüzel gidiyor canım çok şükürbulantılar hariç tabi
Yok kız uzandim uykum geliyeah,bal tamponumun son günü dıkı verdimŞiiişşştt kızlaarr ekşın dıkşına mi gittinizalooo sesim gelür mü
İçimdeki bennnnn ses veeeer kııız yada erkek işte çocuğum bizi cankeş ettin ama etmeeeeVar sende var içimdeki ses öyle diyor
Şuan adetliyimmm bitince yumurtlama testlerime başlıcam İnshaAllahHafi hepimize kolay gelsin o halde ne durumdasın yumurtayı öı testi mi bekliyorsun
İnşallah kuzumDur dur şimdi regli falan karıştırma oraları anmayalım gelmesin daha çok var ahahahaamin inşallah kuzum bende çok isterim böyle bir haber vermek
Ahh ahh aylarca topik topik gezdikMashaAllah canım çok sevindim olsun artık ayyy hatırlıyorum da ne kadar çok uğraşmıştık yumurtlamayla felan hahahah
kız ben hiç stok yapmadım nasılsa olunca hepsi gösterecek diyeDeğiştirmem kız sonra diğerleri tanımayacak bu seferde
Vallaha bende birsuru test stoğu yaptim Türkiye de iken ama her zaman testlerimi harcamicamm yoksa burda bulamıyorum iyisinden
Ayyy canimsinn yaaaa hadi İnshaAllah busefer en yakın zamanda iyi haberleri alırız hep beraber
Cok mağdurum mağdurumAhahaaaAllah iyiliğini versin gerçekten çılğın tavuklariz biz kuzum burda mfk kullanan var, maydanoz suyu kekik suyu içen var,karbonata çiş yapan var seç beyen birini
Evet bazen öyle bi acıyo ki kesip atasım geliyoevet biz seninle kader arkadaşiyiz izdihamli ev magduruyuzzz magdurummm magdurummm daaa magdurummm
Kız o yumurta rahim 10mm ama benim rahim 4 mm diAmin amin aynen öyle sağlık olsun napalim10 aylık benim kız
Hoşbuldum canım aynen valla yetişilmiyo hepinizin çocuklar doğsun da görecem o zaman sizigerek kalmaz inşallah ama olsun denersin eğer adet olursan
İyiymiş maşallah 15 16 mm se sen kesin hamilesin o zaman ben bu kadar fazla hiç duymadım hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?