Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gidiyordu canım ama mevsim gecislerinde hep hasta olur hiç şaşmaz
Çok geçmiş olsun kuzum hani acaba okula ilk kez gidiyo ya cabuk hasta oluyorlar ondan mı diye sordum kuzum benim kızım da hep hastaydı ama okuldan bağışıkları ortamdaki toza vs alışık olmadığı için inşallah kolayca iyileşir paşacım❤❤❤

Değiştirmem kız sonra diğerleri tanımayacak bu seferde

Vallaha bende birsuru test stoğu yaptim Türkiye de iken ama her zaman testlerimi harcamicamm yoksa burda bulamıyorum iyisinden

Ayyy canimsinn yaaaa hadi İnshaAllah busefer en yakın zamanda iyi haberleri alırız hep beraber

İnşallah yoksa okul müdürü beni rapor almaya kendisi götürecek

Hemen geçmez ama sen gün içinde içine içine ağla eve gidince haykıra haykıra ağlarsın kız müdür sana rapor aldıramaz rapor der ağlamaya başlarsın hay Allah eşek arısı soksun dilimi tamam yok yok öyle demedim diye dönüş yapar toparlar cümleyi

Amin amin aynen öyle sağlık olsun napalim 10 aylık benim kız
Hoşbuldum canım aynen valla yetişilmiyo hepinizin çocuklar doğsun da görecem o zaman sizi gerek kalmaz inşallah ama olsun denersin eğer adet olursan
Doktor birden fırlar bu dedi ya şuan 15-16 mm yalnız bende şimdi bir alıntı geldi yumurtalama zamanı olandan daha fazla hayrolsun bakalım
İyiymiş maşallah 15 16 mm se sen kesin hamilesin o zaman ben bu kadar fazla hiç duymadım hadi hayırlısı

Koz bu yumurta bir kaç güne fırlar dedi ya doktor acaba benimkisi birden fırladı mi az önce bir alıntı geldi sanki sanarsınki yumurtlama akıntısı şeffaf uzayandan şaştım kaldım ne oluyor acaba
Bende de farklı farklı akıntılar geliyor bence ben hariç herkes gebe maşallah
Sende bence gebesin aşko

Okul mikrobu kapacaklar demişti öğretmen ama sanmıyorum oglum nisan ve eylul ayında muhakkak hasta olur doğdu doğalı böyle hiç sasmaz neyse iyi olsunda anaokulu sonuçta cok biseyden geri kalmaz herhalde :)

kız ben hiç stok yapmadım nasılsa olunca hepsi gösterecek diye

Cok mağdurum mağdurum

Kız o yumurta rahim 10mm ama benim rahim 4 mm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…