- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.421
Hahahahha süpersin ya hatırlarsın yeniden ben hatırlıyorum çok şeyi ama insan emin olmak istiyor bazen sormak istiyor duymak doğrulamak falan oda ayrı yaniUlann ne bilgiler edinmiştim neler biliyordum nerdeyse gynokolog olacaktım ha ara verince buraya sanki bütün bilgilerim sıfırlandı gibi hissettim şuan
Aşko bazen hakikat insanlara acı geliyorHislerin güzelde kendine çok acımasız davranıyorsun öyle demesen daha iyi bence ben üzülüyorum belki bebek var neden kalbini kırıyorsun dimi ama deme beee
Ohhh süper MashaAllah o zaman aminnn canımm sağolSağol canım aldım bile 10 aylık oldu sizinde görürüz 10 aylarınızı inşallah
Allah iyi etsin sizivallaha yetişemiyorum size ama ben çıkayım yoksa sabahlarım burda yarın da zombi gibi gezerim zor duruyorum zaten
Oyy yerim maşallah canım ❤❤Amin amin aynen öyle sağlık olsun napalim10 aylık benim kız
Hoşbuldum canım aynen valla yetişilmiyo hepinizin çocuklar doğsun da görecem o zaman sizigerek kalmaz inşallah ama olsun denersin eğer adet olursan
İyiymiş maşallah 15 16 mm se sen kesin hamilesin o zaman ben bu kadar fazla hiç duymadım hadi hayırlısı
Sağol canim benim,mfk ürünlerindenmi yoksa tampondanmi bilemedimAyy şifa olsun inşallah bebeğim bebiş getirsin inşallah❤
Biz dondukGüzel şimdilik ama soğuyacak az kaldı yazın da çok sıcak oluyor baya .. yani güzel tabi buralarda
İşte feraseet, işte fazileeet, işte adam gibi adamlıkdıkşından sonra ayağa kalkmayayım diye yatakta saçımı tarayan koca
Ama şu açıdan iyi keyiflice yaparsın bol bolOda doğru beeee amaan dimi işte ben aldım burda bulamıyorum diye ordyaken alam dedim
Helal olsun enişteye aşkoİşte feraseet, işte fazileeet, işte adam gibi adamlıkdıkşından sonra ayağa kalkmayayım diye yatakta saçımı tarayan koca
Yaaa neresinden ?Bende almnayada doğdum büyüdümBiz donduk
Ben almanyadayım ve şuan en büyük gündem rusyanın gazı kesmesi
Kız aşkoo nasılsin? Napiyosun?Aşko bazen hakikat insanlara acı geliyor
Tıpkı o mahkeme salonundaki bakışlar gibi düşün
Biliyorsun hakikati ama duymak istemiyorsun
Yine depresyon
Yinede dikkatli gidecem hahah baya gecikmedende asla test mest yokAma şu açıdan iyi keyiflice yaparsın bol bol
Benimde kafamın rahat olduğu bir ay oldu doktor arayisindaydim doktora gidecektim esim bir ay daha deneyelim dedi bende nasıl olsa olmayacak diye tamam dedim devamli doktor araştırıyorum falan hic umudum yoktu o kadar alışmıştım negatiflere yalanci cizgilereİnshaAllah kuzumm bakalım kafam rahat ama gorcez
Ya herzlich willkommen aşkoYaaa neresinden ?Bende almnayada doğdum büyüdümalamanciyim yani hahah
Kız ne biliyim anam hep derdiki bu girip ilaç içsende yedi günde geçer ilaç içmesinde yedi günde geçer diye ana sözü diye kalmış aklımdaİyiyim gibi kuzum ağrım var ama az 7 gün dedikleri grip noluyo len aydınlat beni aşkoyaa kıyamam ya
Yok Rusya gazı kestiKız aşkoo nasılsin? Napiyosun?
Neden korkuyosun ki kış gelmesindenmi?
İste budur abiii bence de en güzeli bu şekilde olması bir çok insanda oluyor bence büyük nedeni stress yaBenimde kafamın rahat olduğu bir ay oldu doktor arayisindaydim doktora gidecektim esim bir ay daha deneyelim dedi bende nasıl olsa olmayacak diye tamam dedim devamli doktor araştırıyorum falan hic umudum yoktu o kadar alışmıştım negatiflere yalanci cizgilere
Ohh iyi bu sefer bişey kırılmamişİşte feraseet, işte fazileeet, işte adam gibi adamlıkdıkşından sonra ayağa kalkmayayım diye yatakta saçımı tarayan koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?