- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.621
- 248
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.401
MFk yi yöntem olarak debyebilirim onu ama ilaçlarını almak Türkiye'deyken aklıma gelmedi çok iyi bir vitamin aldım gebelik pcneso ve sonrası için ve tabikide gebelik testi stoğu hahahah adetim bitince ovulasyon testlerime başlıcamSenide mfk baslatalım zayıflama adalis pcos için advictor
Evet aşko bu akşam ekşın dıkşın varGol mü ekşın mı var yine aşko
Sen niye hariç bende onu anlamadım kız niye öyle diyorsun belki sen gebesin nerden biliyoruz öyle demeeeeBende de farklı farklı akıntılar geliyorbence ben hariç herkes gebe maşallah
Sende bence gebesin aşko
Ulann ne bilgiler edinmiştim neler biliyordum nerdeyse gynokolog olacaktım ha ara verince buraya sanki bütün bilgilerim sıfırlandı gibi hissettim şuanKız o yumurta rahim 10mm ama benim rahim 4 mm di
Hangi ülkedesin ?MFk yi yöntem olarak debyebilirim onu ama ilaçlarını almak Türkiye'deyken aklıma gelmedi çok iyi bir vitamin aldım gebelik pcneso ve sonrası için ve tabikide gebelik testi stoğu hahahah adetim bitince ovulasyon testlerime başlıcam
Hadi bakalım canım güzel şeyler olsun inşallahŞuan adetliyimmm bitince yumurtlama testlerime başlıcam İnshaAllah
Fas canımHangi ülkedesin ?
Yerim onu ben küçük adam❤❤ iyi olsun inşallah kuzumOkul mikrobu kapacaklar demişti öğretmen ama sanmıyorum oglum nisan ve eylul ayında muhakkak hasta olur doğdu doğalı böyle hiç sasmazneyse iyi olsunda anaokulu sonuçta cok biseyden geri kalmaz herhalde :)
İçimdeki hisler cpk nadir yanıltırlarSen niye hariç bende onu anlamadım kız niye öyle diyorsun belki sen gebesin nerden biliyoruz öyle demeeee
İnshaAllah kuzumm bakalım kafam rahat ama gorcezAhh ahh aylarca topik topik gezdiksenden de hayırlı haberler alalım inşallah
Hiç duymadım o takviyeyiMFk yi yöntem olarak debyebilirim onu ama ilaçlarını almak Türkiye'deyken aklıma gelmedi çok iyi bir vitamin aldım gebelik pcneso ve sonrası için ve tabikide gebelik testi stoğu hahahah adetim bitince ovulasyon testlerime başlıcam
Yaaa çok severimmmmmmFas canım
Ayy şifa olsun inşallah bebeğim bebiş getirsin inşallahYok kız uzandim uykum geliyeah,bal tamponumun son günü dıkı verdim
Oda doğru beeee amaan dimi işte ben aldım burda bulamıyorum diye ordyaken alam dedimkız ben hiç stok yapmadım nasılsa olunca hepsi gösterecek diye
Hislerin güzelde kendine çok acımasız davranıyorsun öyle demesen daha iyi bence ben üzülüyorum belki bebek var neden kalbini kırıyorsun dimi ama deme beeeİçimdeki hisler cpk nadir yanıltırlar
Hisseder bu kalp henüz ölmemiş
Hadi güzel haberlerle kuzum bu ay inşallahAynen bekliyor bakalım adet bitince yumurtlama testlerime başlıcam bakalım
Sağol canım aldım bile 10 aylık oldu sizinde görürüz 10 aylarınızı inşallahVallaha bende tatildeyfim uzun zamandir yoktum ama evet bizim lozöar oyledir hihhiji
Bu arada tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin
Allah iyi etsin siziAhahaaaAllah iyiliğini versin gerçekten çılğın tavuklariz biz kuzum burda mfk kullanan var, maydanoz suyu kekik suyu içen var,karbonata çiş yapan var seç beyen birini
Evet bazen öyle bi acıyo ki kesip atasım geliyoevet biz seninle kader arkadaşiyiz izdihamli ev magduruyuzzz magdurummm magdurummm daaa magdurummm
Güzel şimdilik ama soğuyacak az kaldı yazın da çok sıcak oluyor baya .. yani güzel tabi buralardaYaaa çok severimmmmmmNasıl havalar ya anlat biraz
Fas derken? Şu izlemeye doyamadıgımiz Jade ve Lucasin aşk şehri miFas canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?