- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.701
19. Gün yumurtlama oldu 10 gün sonra öğrendim 29. Gün oluyor şimdi hatırladımKızlar 2 gün önce kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar kan vermeye geldim sağlık ocağına doktor dedi ki çok çok az bi değer bu ama yine de biz tekrar kan isteyelim tabi. 51 az bir değer mi hamilelik için ya zaten 36. Döngü Günü için az olduğunu düşünüyodum ama doktor böyle olumsuz konuşunca moralim çok bozuldu aynı durumu yaşayanlardan fikir almam lazım özellikle G Gzmyts53 sende düşükle öğrenmiştin değil mi? Kaçıncı döngü gününde düşük değerle öğrendin vs yardımcı olur musun?
TeşekkürlerBen yumurtlamadan 10 gün sonra 16 degerle öğrendim ama döngü günümü hatırlayamadım şuan, önemli olan değer değil düzenli iki katı artış
Ayy o zaman patlat bize bi test aşkoTakvime gore 7 gün var ama ben 3 gün erken yumurtladim 4 günüm kaldi çiçeğim
Olsun canım üzülme inşallah Ekim'de mutlu haberi alırız yeni batın kaç benimki 11i seninki sarkmıştır kesinKızlar benim kırmızılar geldi. Umutlar ekime sarktı
İnşallah canım sence yapayim mi yaa günüm geçmeden pek belirti yok ama her zamanki sivilce var tek şüphem erken baslayan meme hassasiyetiAyy o zaman patlat bize bi test aşkoinşallah güzel haberler alırız ❤❤
Ahahaha günaydın aşkooootamam kızma ya duruyorum yavaş yavaş bekliycem
Günaydın bebeğim ❤
İyi yaptın aşko öyle oluyor tabi canım_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 sizi gidiler siziiii ❤❤❤ napıyosunuz aşkolar ben gece kalktım mesajları da okudum ama geç kalktım biraz azacuk sarıldık eşim uyudu falan öyle kalktım
Kuzum bekleyebilirsen bata kadar bekle daha kesin sonuç olur diyorum ama bekleyemiyoruz tabikideİnşallah canım sence yapayim mi yaa günüm geçmeden pek belirti yok ama her zamanki sivilce var tek şüphem erken baslayan meme hassasiyeti
İyi yaptın aşko öyle oluyor tabi canımnapıyosun bakalım
Yok normalde 3 4 gün öncesinde heo çıkardı gec bile kaldi oKuzum bekleyebilirsen bata kadar bekle daha kesin sonuç olur diyorum ama bekleyemiyoruz tabikideayy inşallah güzel haberler verirsin kuzum ❤❤ sivilce içinde erken değil mi
Ben 62yle öğrendm biliyosun ama doktor bana az demedi şükürKızlar 2 gün önce kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar kan vermeye geldim sağlık ocağına doktor dedi ki çok çok az bi değer bu ama yine de biz tekrar kan isteyelim tabi. 51 az bir değer mi hamilelik için ya zaten 36. Döngü Günü için az olduğunu düşünüyodum ama doktor böyle olumsuz konuşunca moralim çok bozuldu aynı durumu yaşayanlardan fikir almam lazım özellikle G Gzmyts53 sende düşükle öğrenmiştin değil mi? Kaçıncı döngü gününde düşük değerle öğrendin vs yardımcı olur musun?
Kahve içiyorum kahvaltı hazırlıycam bebeğim sen napıyosun
Kız bırak geç kalsın hiç çıkmasın hattaYok normalde 3 4 gün öncesinde heo çıkardı gec bile kaldi o
Çok haklısın bebeğimKahvaltı hazırlıyorum kendime sonra kahve içicem aşkoseninde tam tersi olmalı ya hani afiyet olsun kuzum
Sanırım doktor kürtajdan kalan bi değer olduğunu düşündü ama öyle olmadığına eminim ben geçen hafta testlerde silik çizgi bile çıkmamıştı bu hafta her gün bi tık koyulaşıyo çizgi ve belirtilerim de var yineBen 62yle öğrendm biliyosun ama doktor bana az demedi şükürniye sana öyle diyorlar anlam veremedimki
Hiç sıkma canını ya bazı doktorlar da gerçekten abartıyo evham yapmayı bence o arada seni ne kadar korkuttularının farkında değillerSanırım doktor kürtajdan kalan bi değer olduğunu düşündü ama öyle olmadığına eminim ben geçen hafta testlerde silik çizgi bile çıkmamıştı bu hafta her gün bi tık koyulaşıyo çizgi ve belirtilerim de var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?