Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok haklısın bebeğim ayy içmeden duramıyorum napiyim bebeğim ya sabahları içmezsem ayılamıyorum sağol kuzum sanada afiyet olsun ❤❤

Evet bende öyleyim ama kahvaltıdan sonra işte bunu değiştirsen iyi olur hamiş olduğunda sıkıntı yaşarsın aşko alışmakta o yüzden şimdiden alıştırmak lazım

Kızlarrrrrr döngünün 20 ci günündeyim
Hadise ve Mehmet bosanıyomus ayyyyyy

Benimde bugün 19. Günü aşko yarın 20 yarın değerlendircem bide 22 yi yani 21. Gün önemli demişti 21. Günün etrafı daha iyi olur demişti pazar günü bitiyor benim artık beklemeye geçiş ay evet sinir oldum zaten niye evlendikleri bile belli değil ne düğün ne bişey yıldırım nikahı ile evlenmek bence hadiseyi bilmem ama Mehmet kendini tanıttı bitti işi

Kızlar günaydın adete 7 gün var çatlamanın üzerindende 7 gün geçti ve benim test periler yine belirdi ama sanki ince bi çizgi görüyorum ya kafayımı yiyiyorum

Eklentiler

• 90F4B50D-1ED7-4F4D-ADDF-7A72536F36B1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 7B0409A7-6395-4E7D-98B3-5896EC293597.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 55
Kuzu fetal dna niye yaptırdn hayırdır
Kuzum ikili tarama cok doğru sonuc vermiyomus güvenilir bulmuyo doktorum bidaha üçlü ayrıntılı vs hepsine ayrı ayrı baktırıp stres olcagıma fetal dna da bütün kromozomlar vs herşey tek seferde cıkıyormus tabi cinsiyeti de diğerlerine gerek kalmıcak ileride daha güvenilir ve doğru sonuc verdigi için doktor önerdi salı günğ eve gelip kan aldılar 24 doktor randevum var o zamana kadar yetişirmiş

Gördün. Dimi takıları istemiş kız asko ben dün ovulasyon yaptım öylesine gece 2 ci tişte hele baksana ay ins hamıleyiz yaaaaaa şişenin üstün de ki kurumuş sabah cektim

Eklentiler

• 026EEAD3-E3FE-4DF9-9B3D-A363CD71B99C.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 49
  • C6779D87-2E6B-4145-B48C-69B8776BC790.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 51
Gördün. Dimi takıları istemiş kız asko ben dün ovulasyon yaptım öylesine gece 2 ci tişte hele baksana ay ins hamıleyiz yaaaaaa şişenin üstün de ki kurumuş sabah cektim

Anaaaa ne kadar belirgin o çizgi normalde bayağı yokla var arası bir silikllikte çıkar ama ay inşallah Sen 21. Gün değerlendirceksin dimi aşko

Cok mantıklı olmuş. Benimde doktorum ikili tarama ve detayli usg sonrasinda 3 lu tarama yaptirmaya gerek duymuyorum demisti. Turkiyede yapiliyomuymus fetal dna yurtdisinami gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…