- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.721
Çok haklısın bebeğimayy içmeden duramıyorum napiyim bebeğim ya sabahları içmezsem ayılamıyorum sağol kuzum sanada afiyet olsun ❤❤
Kızlarrrrrr döngünün 20 ci günündeyim
Hadise ve Mehmet bosanıyomus ayyyyyy
Evet kesinlikle öyle, teşekkür ederimHiç sıkma canını ya bazı doktorlar da gerçekten abartıyo evham yapmayı bence o arada seni ne kadar korkuttularının farkında değiller
Tamam yarın deniyciğim içmemeyi bakalım başarılı olcam mıEvet bende öyleyim ama kahvaltıdan sonra işte bunu değiştirsen iyi olur hamiş olduğunda sıkıntı yaşarsın aşko alışmakta o yüzden şimdiden alıştırmak lazım
Evet bu tarihi asla unutmazsın artıkKızlarrrrrr döngünün 20 ci günündeyim
Tamam yarın deniyciğim içmemeyi bakalım başarılı olcam mı
Peki Bebeğim deniycem yarınİç aşko kahvaltıdan sonra içmeyi dene aç karnına değil Yani
Ben de görüyorum çizgi inşallah doğrudurKızlar günaydın adete 7 gün var çatlamanın üzerindende 7 gün geçti ve benim test periler yine belirdiama sanki ince bi çizgi görüyorum ya kafayımı yiyiyorum
Kuzum ikili tarama cok doğru sonuc vermiyomus güvenilir bulmuyo doktorum bidaha üçlü ayrıntılı vs hepsine ayrı ayrı baktırıp stres olcagıma fetal dna da bütün kromozomlar vs herşey tek seferde cıkıyormus tabi cinsiyeti deKuzu fetal dna niye yaptırdn hayırdır
Gördün. Dimi takıları istemiş kız asko ben dün ovulasyon yaptım öylesine gece 2 ci tişte hele baksana ay ins hamıleyiz yaaaaaa şişenin üstün de ki kurumuş sabah cektimBenimde bugün 19. Günü aşkoyarın 20 yarın değerlendircem bide 22 yi yani 21. Gün önemli demişti 21. Günün etrafı daha iyi olur demişti pazar günü bitiyor benim artık beklemeye geçiş ay evet sinir oldum zaten niye evlendikleri bile belli değil ne düğün ne bişey yıldırım nikahı ile evlenmek bence hadiseyi bilmem ama Mehmet kendini tanıttı bitti işi
Kızlar günaydın adete 7 gün var çatlamanın üzerindende 7 gün geçti ve benim test periler yine belirdiama sanki ince bi çizgi görüyorum ya kafayımı yiyiyorum
Ay 1 2 gün sonra yine yappppppppppKızlar günaydın adete 7 gün var çatlamanın üzerindende 7 gün geçti ve benim test periler yine belirdiama sanki ince bi çizgi görüyorum ya kafayımı yiyiyorum
Gördün. Dimi takıları istemiş kız asko ben dün ovulasyon yaptım öylesine gece 2 ci tişte hele baksana ay ins hamıleyiz yaaaaaa şişenin üstün de ki kurumuş sabah cektim
ay evet yaaa gördümm sabahhhhKızlarrrrrr döngünün 20 ci günündeyim
Cok mantıklı olmuş. Benimde doktorum ikili tarama ve detayli usg sonrasinda 3 lu tarama yaptirmaya gerek duymuyorum demisti. Turkiyede yapiliyomuymus fetal dna yurtdisinami gidiyorKuzum ikili tarama cok doğru sonuc vermiyomus güvenilir bulmuyo doktorum bidaha üçlü ayrıntılı vs hepsine ayrı ayrı baktırıp stres olcagıma fetal dna da bütün kromozomlar vs herşey tek seferde cıkıyormus tabi cinsiyeti dediğerlerine gerek kalmıcak ileride daha güvenilir ve doğru sonuc verdigi için doktor önerdi salı günğ eve gelip kan aldılar 24 doktor randevum var o zamana kadar yetişirmiş
İnşallah doğrudur bakarken şaşı oluyorum resmen ama bilemedim cumartesi tekrarlarım umarım vardırBen de görüyorum çizgi inşallah doğrudur
İnşallah doğrudur ve dahada koyulurGördüm görüyorum ince silik bir çizgi hangi marka inşallah vardır inşallah bebişin tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?