- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.261
Biz Avusturya sınırına cpk yakınızCiddimisin ben şortla geziyorum evde batı sıcak balkona bile çıkıyorum böyle
YaptımBen dedim zaten uygulama gibi değil direk siteye girmiş oluyosun ama tek fark bildirimini açınca telefonun a bildirim geliyo
İyi bari buldun neyse ki nasıl olduğunu
Kadınlar kulübü sitesini ana ekrana ekliyoruz bildirim direk telefona geliyo iş bu kısacabiz de uygulaması var sanmıştık
Abuuuu kızzz buz gibiiii keşke başka şehre taşınsanız yokmu öyle bir durum imkanBiz Avusturya sınırına cpk yakınız
Alp dağlarından götümüz donacak Birgün
Aşko bazen bu 6 haftayı bulabiliyor normal aslında şuan niye üzdün kendini böyle daha sonuçlar çıkmadan kötü sonuç almış gibi kendin evrene yine abuk sabuk msjlar vermeye başladın niye yapıyosun kuzum bunu bişey yoktur Allah’ın izniyle bi sonuçlar çıksın sakin ol bakalım iniallah iyi gelir sonuçlar canım beklemekte fayda var durduk yere üzme kendini şimdidenKızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü
Mucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M melek076 @miresl @loirily @wish2401 @fnd_50 ve şuan hatrlayamadığım diğer kızlar
Günaydın canımGünaydın kuzum nasilsin? şimdi gördüm msjn
Akşam erkenden uyumuşum
Geçmiş olsun,nane limon,ihlamur falan iç inşaallah çabuk toparlarsın
İnşallah vardır da bu baş ağrım ondandırGecmis olsun canim. Ben ogluma gebeligimi ogrenmeden bikac gun once ağır grip olup yatmistim hic unutmam. Hatta yeni evliydim annemler beni gormeye gelmisti yemek falan yapmislardi o derece ağır dım. Zaten kendimi iyi hissettim bat gunumde test yaptigimda net pozitif görmüştüm. Oglum simdi kocaman oldu düşün. Yani bebek vardir insallah ve hic bisey olmuycak
Nasip kuzum bi baktın kasıma kalmadı❤❤ hem testlerini de yaptırdın artık biliyosun neye dikkat etmen gerektiğini de inşallah Rabbim sağlıkla huzurla geçiriceğin bir gebelik ve tatlış bir evlat nasip etsin kuzum ❤❤Yok canım kasımda niyetleneceğiz nasipse erken daha. Biraz kendime gelmek istiyorum
Tmm aşko sen daha çok dikkat et gebesinBende gibiyim kızlar ılık şeyler iç dediler ateşin çıkmasn sıkıntı yokmş doktorda boğaz ağrısı olursa mutlaka doktora görün demişti
Günaydın bebeğim ❤ kız ayy bende dün akşam çok güldüm çok iyiydi bi doz delirip uyudukAşkolar günaydın dün uyuyakalmışım ama yine iyi döktürmüşsünüz akşam çok güldüm mesajlarınıza ahaha_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16
Niye modunu düşürüyorsun kiKızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü
Mucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M melek076 @miresl @loirily @wish2401 @fnd_50 ve şuan hatrlayamadığım diğer kızlar
Yok aşko sen gel bide temiz havasını manzarasını görAbuuuu kızzz buz gibiiii keşke başka şehre taşınsanız yokmu öyle bir durum imkan
Günaydın çılgın girlGünaydın bebeğim ❤ kız ayy bende dün akşam çok güldüm çok iyiydi bi doz delirip uyuduk
Kuzum dur bakalım niye üzdün hemen kendini sen her zaman kese gözükmez bu haftada bi sonuçlar çıksın bakalım kendini üzme şimdi durduk yere bebeğimKızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü
Ya bi arkadaşım biliyo hamile oldugumu daha önce hamilelik yaşamış belki bugün kalp atışını bile duyabilirsin keseyi kesin görürsün demiştiAşko bazen bu 6 haftayı bulabiliyor normal aslında şuan niye üzdün kendini böyle daha sonuçlar çıkmadan kötü sonuç almış gibi kendin evrene yine abuk sabuk msjlar vermeye başladın niye yapıyosun kuzum bunu bişey yoktur Allah’ın izniyle bi sonuçlar çıksın sakin ol bakalım iniallah iyi gelir sonuçlar canım beklemekte fayda var durduk yere üzme kendini şimdiden
Bende bu son 2 gün boş geçti bugün devamkeYımırta önemli
Haydi gol gol golBende bu son 2 gün boş geçti bugün devamke
Ay ne biliyim yaNiye modunu düşürüyorsun ki
Burada 6 haftanın altında keseyi göremeyen çok kadın var bence
Bu gayet normal geldi bana
Ama Türkiye’de sistem böyle ondan erken çağırıyorlar sanırım
Moralini düşürme
Herşey olacağına varır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?