- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.301
Bende kahvaltı hazırlıycam şimdi bebeğim afiyet olsun aşkişkom ❤❤ kolay gelsin kuzum kolaylıkla bitsin işlerin inşallahKahvaltı yapıyorum aşko sonra ütü yapcam valiz hazırlayacağım cumartesi pazar doluyum fırsatım olmayacak bunu yapmaya bugün yapıp aradan çıkarmalıyımsen napıyosun aşko
Bende geçen aydan kalma birtanecik test varKız aşko vallahi bende öldüm bu ay geçmiyo bir türlüasıl meraktan çatlıyorum şeytan dürtüklüyo test yapasım geliyo Allahtan akıl sağlığım az buçuk yerinde de daha çok erken diye kendimi durduruyorum
Koy aşko bende inanıp olacak kafasıyla ekşınlanıp geleceğimben burdan teşhis koyamamam aşko ama sen değerlendir ahaha
Sen iyiki varsın kuzum ne demekAyy sağol kuzumm içimi rahatlattınız valla insanlar bayılıyor moral bozmayaben sonuçları bekleyeyim bari sonra doktorla görüşeyim İyiki varsnz valla
Teşekkür ederim aşko sanada afiyet olsunBende kahvaltı hazırlıycam şimdi bebeğim afiyet olsun aşkişkom ❤❤ kolay gelsin kuzum kolaylıkla bitsin işlerin inşallah❤❤
Milletin ağzından iyi bişey çıkmaz bebeğim boşver duyma. Ben ilk kızıma hamileyken iki kez test yapmıştık inanmadık diyeBende yolucam saçını başınızaten gribim yaa yokmu zararı tamam o zaman valla bi siz iyi geliyorsunuz millet kötüyü söylemeye nasl meraklı
Kız uyma daha çok erken aşkoBende geçen aydan kalma birtanecik test var
Şeytana mı uysam şeytana mı uysam
Allahım beni doğru yola yönelt
İnşallah bebeğim ❤❤ Ayy benide bulaşıkTeşekkür ederim aşko sanada afiyet olsunay inşallah ütü yapmak çok bunaltıyor beni
Tmm aşko şimdilik geldimKız uyma daha çok erken aşkodoğru yola geeell bu tarafa geelll
Bende 3 gün geç yazdım valla 3 ekime kadar tutucam kendimi tabi tutabilirsem ve erken gelmezse regli gelemez inşallahTmm aşko şimdilik geldimbirkaç güne gelir miyim bilemem
Aşkolar bu arada ben salı günü yumurtlama olduğunu düşünüyor ve batı 24 Eylül olarak tahmin ediyorum
Yinede listede 3 gün daha geç kalsın
Bende 3 gün geç yazdım valla 3 ekime kadar tutucam kendimi tabi tutabilirsem ve erken gelmezse regli gelemez inşallahnormalde 1 Ekim ama 2 aydır 3 gün gecikiyo
Bende 3 gün geç yazdım valla 3 ekime kadar tutucam kendimi tabi tutabilirsem ve erken gelmezse regli gelemez inşallahnormalde 1 Ekim ama 2 aydır 3 gün gecikiyo
Yaa bak yaaaSende iyi ki varsın erkek annesi
Yaa sevindim bunu duydugumaBenim doktorum genelde 6. Haftaya girene kadar hep alttan muayene ediyorlar
Aşko çok gülmen lazımYaa bak yaaavallahi güldürdün beni yine
Yaa sevindim bunu duyduguma
Valla sinirimi bozarsa alırım şu topiğe saçını başını yolmaktan beter ediverirsiniz iki dakikada oohhhSen iyiki varsın kuzum ne demekbenim hamişlerimi burda kimse üzemez asabımı bozmasınlar Sonuçları bizede bildir aşko Dobarlan! yeğenime yansıtma stresi
Canım bana da alttan bakıldı ben keseyi gördüğümde 6+1di hatta. Karından da gözüktü ama yolksaci daha net görmek için alttan da baktı. Bi zararı olsa alttan bakmaz doktorlar merak etmeYa bi arkadaşım biliyo hamile oldugumu daha önce hamilelik yaşamış belki bugün kalp atışını bile duyabilirsin keseyi kesin görürsün demiştio umutla gelince korktm herhalde ya bi sizinle paylaşabiliyorm herşeyi hemen kızlarıma yazaym dedim bide şey değer çıksın alttan muayene edelim dedi bazı doktorlar ilk zamanlar tehlikeli buluyor bunu senin bir bilgin varmı daha beklemeyi seçebilirim demi ultrasonda görmek için
Ahh ahh ne güzel kfaymış o ne demek 7+3Milletin ağzından iyi bişey çıkmaz bebeğim boşver duyma. Ben ilk kızıma hamileyken iki kez test yapmıştık inanmadık diyesonra sağlık ocağına gittim kan verdim ordan ilaç verdiler doktora 7+3 te gittim oof kafam ne rahatmış o zaman şimdi de gitmek istemiyorum ama daha önce düşüğüm olduğu için gitmem gerekcek yoksa gitmem çok gergin dakikalar oluyo
Yooo asla yemin edememBat geçmeden test yapmamaya yemin etsekşimdi şahitler huzurunda lütfen yemininizi duyalım
Sayın müvekkilimMucizemmm16 şahitler huzurunda bat geçmeden test yapmayacağında yemin eder misiniz
İnşallah bebeğim nasip bakalım ❤❤ sende güzel haberler vereceksin inanıyorum kendini strese sokmaAhh ahh ne güzel kfaymış o ne demek 7+3keşke öyle olsaydı şimdi kafamızda kurup durmazdk ayy inşallah bu ay güzel haberler verirsin bizee yaa
Siz buradayken gülmemek mümkünmü yaaAşko çok gülmen lazımpozitif enerji veriyorsun
Canım benim önceki gebeliğimde keseyi 6+0da anca vajinal görebilmişti o da 4mm çok küçüktü daha senin ne yoldan baktı? Yani zaten daha zamanı vardır hemen stres yapma inşallah güzel olurKızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü
Mucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ M melek076 @miresl @loirily W wish2401 @fnd_50 ve şuan hatrlayamadığım diğer kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?