Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kahvaltı yapıyorum aşko sonra ütü yapcam valiz hazırlayacağım cumartesi pazar doluyum fırsatım olmayacak bunu yapmaya bugün yapıp aradan çıkarmalıyım sen napıyosun aşko
Bende kahvaltı hazırlıycam şimdi bebeğim afiyet olsun aşkişkom ❤❤ kolay gelsin kuzum kolaylıkla bitsin işlerin inşallah ❤❤

Bende geçen aydan kalma birtanecik test var
Şeytana mı uysam şeytana mı uysam
Allahım beni doğru yola yönelt

Ayy sağol kuzumm içimi rahatlattınız valla insanlar bayılıyor moral bozmaya ben sonuçları bekleyeyim bari sonra doktorla görüşeyim İyiki varsnz valla
Sen iyiki varsın kuzum ne demek benim hamişlerimi burda kimse üzemez asabımı bozmasınlar Sonuçları bizede bildir aşko Dobarlan! yeğenime yansıtma stresi

Bende yolucam saçını başını zaten gribim yaa yokmu zararı tamam o zaman valla bi siz iyi geliyorsunuz millet kötüyü söylemeye nasl meraklı
Milletin ağzından iyi bişey çıkmaz bebeğim boşver duyma. Ben ilk kızıma hamileyken iki kez test yapmıştık inanmadık diye sonra sağlık ocağına gittim kan verdim ordan ilaç verdiler doktora 7+3 te gittim oof kafam ne rahatmış o zaman şimdi de gitmek istemiyorum ama daha önce düşüğüm olduğu için gitmem gerekcek yoksa gitmem çok gergin dakikalar oluyo

Kız uyma daha çok erken aşko doğru yola geeell bu tarafa geelll
Tmm aşko şimdilik geldim birkaç güne gelir miyim bilemem
Aşkolar bu arada ben salı günü yumurtlama olduğunu düşünüyor ve batı 24 Eylül olarak tahmin ediyorum
Yinede listede 3 gün daha geç kalsın

Tmm aşko şimdilik geldim birkaç güne gelir miyim bilemem
Aşkolar bu arada ben salı günü yumurtlama olduğunu düşünüyor ve batı 24 Eylül olarak tahmin ediyorum
Yinede listede 3 gün daha geç kalsın
Bende 3 gün geç yazdım valla 3 ekime kadar tutucam kendimi tabi tutabilirsem ve erken gelmezse regli gelemez inşallah normalde 1 Ekim ama 2 aydır 3 gün gecikiyo

Bat geçmeden test yapmamaya yemin etsek şimdi şahitler huzurunda lütfen yemininizi duyalım
Sayın müvekkilim Mucizemmm16 şahitler huzurunda bat geçmeden test yapmayacağında yemin eder misiniz

Sen iyiki varsın kuzum ne demek benim hamişlerimi burda kimse üzemez asabımı bozmasınlar Sonuçları bizede bildir aşko Dobarlan! yeğenime yansıtma stresi
Valla sinirimi bozarsa alırım şu topiğe saçını başını yolmaktan beter ediverirsiniz iki dakikada oohhh bildiririmm aşkoo bıragmadaamm donarlandımm yükselttiniz modumu valla

Canım bana da alttan bakıldı ben keseyi gördüğümde 6+1di hatta. Karından da gözüktü ama yolksaci daha net görmek için alttan da baktı. Bi zararı olsa alttan bakmaz doktorlar merak etme

Ahh ahh ne güzel kfaymış o ne demek 7+3 keşke öyle olsaydı şimdi kafamızda kurup durmazdk ayy inşallah bu ay güzel haberler verirsin bizee yaa

Canım benim önceki gebeliğimde keseyi 6+0da anca vajinal görebilmişti o da 4mm çok küçüktü daha senin ne yoldan baktı? Yani zaten daha zamanı vardır hemen stres yapma inşallah güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…