- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.281
Kız arkadaşımın teki biliyoda keseyi görürsün kesin vs diye yolladı beni o yüzden düştü modum herhaldeKuzum dur bakalım niye üzdün hemen kendini sen her zaman kese gözükmez bu haftada bi sonuçlar çıksın bakalım kendini üzme şimdi durduk yere bebeğim
Aşko 19.gündeyim daha yımırta falan kalmadı bence.Haydi gol gol golvurduğunuz gol olsun aşko ❤
Ya şu arkadaşlar yok muAy ne biliyim yabianda düştü modum korktm niyeyse bi arkadaşm kesin görürsün keseyi falan dediydi umutla gittim ondan herhalde sağol kuzum yaa
Kuzum alttan muayenenin benim bildiğim kadarıyla bir zararı yokKız arkadaşımın teki biliyoda keseyi görürsün kesin vs diye yolladı beni o yüzden düştü modum herhaldebide doktor sonuçlar çıksın alttan muayene ederiz dedi ordan görürüz dedi bazı doktorlar riskli buluyor ilk haftalrda ben beklemeyi seçebilirim demi bi iki hafta daha ultrasonda görmeyi bi fikrin varmı
BilemezsinAşko 19.gündeyim daha yımırta falan kalmadı bence.
Ya bi arkadaşım biliyo hamile oldugumu daha önce hamilelik yaşamış belki bugün kalp atışını bile duyabilirsin keseyi kesin görürsün demiştio umutla gelince korktm herhalde ya bi sizinle paylaşabiliyorm herşeyi hemen kızlarıma yazaym dedim bide şey değer çıksın alttan muayene edelim dedi bazı doktorlar ilk zamanlar tehlikeli buluyor bunu senin bir bilgin varmı daha beklemeyi seçebilirim demi ultrasonda görmek için
Ayy sizi dinliyorum zaten gerçekten bi burdakiler felaket tellalı değil çünküYa şu arkadaşlar yok mukafa karıştırıyor dinlene sen onu
Sen şimdi bebişe iy bak burdaki çılgınları dinle
Ya öldüm bu ayBilemezsiniçerde bir yerlerde ya kaldıysa son ana kadar umut var ❤
Kahvaltı yapıyorum aşko sonra ütü yapcam valiz hazırlayacağım cumartesi pazar doluyum fırsatım olmayacak bunu yapmaya bugün yapıp aradan çıkarmalıyımGünaydın bebeğim ❤napiyoçun❤
Bende yolucam saçını başınıKuzum alttan muayenenin benim bildiğim kadarıyla bir zararı yoko arkadaşına söyle herkesin gebeliği bir olmuyo şimdi sinirlendim hemen düşündüğün kötü şeyleri iptal et güzel düşün evrene güzel mesajlar yolla ohoo böyle olursa olmaz titre kendine gel bebeğim
Yaaaa amiiiiiiiiiinnnnnAyyy bu kez gol olcak hissediyorumayy inşallah Allahım duy biziiiğğ ❤❤
Ayyy heyecanlandım kızAyyy bu kez gol olcak hissediyorumayy inşallah Allahım duy biziiiğğ ❤❤
Kız aşko vallahi bende öldüm bu ay geçmiyo bir türlüYa öldüm bu ay
Sende iyi ki varsın erkek annesiAyy sizi dinliyorum zaten gerçekten bi burdakiler felaket tellalı değil çünküiyiki varsınız valla
Ayy sağol kuzumm içimi rahatlattınız valla insanlar bayılıyor moral bozmayaCanım vajinal ultrasonda daha erken görülebiliyor kese o yüzden yapmak istemiştir sorun olmaz yaptırabilirsin hem kafanda soru kalmaz sana bunu yapacak olanda doktor merak etme kuzum sakin ol arkadaşın erken görmüştür kendinde yakınında birinde ondan demiştir herkes bir değil hatta 5. Hafta vajinal ultrason 6. Hafta normal karından ultrasonla görülebilir bebiş normali budur kendini üzme korkma rahat ol
Bende de beyaz krem akıntı devam ediyor
Yımırta mı buğğ
Benim doktorum genelde 6. Haftaya girene kadar hep alttan muayene ediyorlarBende yolucam saçını başınızaten gribim yaa yokmu zararı tamam o zaman valla bi siz iyi geliyorsunuz millet kötüyü söylemeye nasl meraklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?