Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum dur bakalım niye üzdün hemen kendini sen her zaman kese gözükmez bu haftada bi sonuçlar çıksın bakalım kendini üzme şimdi durduk yere bebeğim
Kız arkadaşımın teki biliyoda keseyi görürsün kesin vs diye yolladı beni o yüzden düştü modum herhalde bide doktor sonuçlar çıksın alttan muayene ederiz dedi ordan görürüz dedi bazı doktorlar riskli buluyor ilk haftalrda ben beklemeyi seçebilirim demi bi iki hafta daha ultrasonda görmeyi bi fikrin varmı

Ay ne biliyim ya bianda düştü modum korktm niyeyse bi arkadaşm kesin görürsün keseyi falan dediydi umutla gittim ondan herhalde sağol kuzum yaa
Ya şu arkadaşlar yok mu kafa karıştırıyor dinlene sen onu
Sen şimdi bebişe iy bak burdaki çılgınları dinle

Kuzum alttan muayenenin benim bildiğim kadarıyla bir zararı yok o arkadaşına söyle herkesin gebeliği bir olmuyo şimdi sinirlendim hemen düşündüğün kötü şeyleri iptal et güzel düşün evrene güzel mesajlar yolla ohoo böyle olursa olmaz titre kendine gel bebeğim

Canım vajinal ultrasonda daha erken görülebiliyor kese o yüzden yapmak istemiştir sorun olmaz yaptırabilirsin hem kafanda soru kalmaz sana bunu yapacak olanda doktor merak etme kuzum sakin ol arkadaşın erken görmüştür kendinde yakınında birinde ondan demiştir herkes bir değil hatta 5. Hafta vajinal ultrason 6. Hafta normal karından ultrasonla görülebilir bebiş normali budur kendini üzme korkma rahat ol

Bende yolucam saçını başını zaten gribim yaa yokmu zararı tamam o zaman valla bi siz iyi geliyorsunuz millet kötüyü söylemeye nasl meraklı

Ayy sağol kuzumm içimi rahatlattınız valla insanlar bayılıyor moral bozmaya ben sonuçları bekleyeyim bari sonra doktorla görüşeyim İyiki varsnz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…