Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım moral bozacak bir şey yok beta yeterince yükselmemis olabilir sen hiç sıkma canını

Aşkolar hemen bana bir öğlen yemeği fikri verin daha siz bu saatte kahvaltı yapıyorsunuz aşkolar sağlıklı beslenme mi buğğ ben 8 de yapıyorum kahvaltıyı
Lale95 hardasan canim
Burdayam canimgəldim ee gəldim
Mən günorta yeməyini dünən axşam bişirdim sulu köfte oğlumun siparişi iləbizde saat 12:26da kahvaltini az önce yaptim

Aşkolar hemen bana bir öğlen yemeği fikri verin daha siz bu saatte kahvaltı yapıyorsunuz aşkolar sağlıklı beslenme mi buğğ ben 8 de yapıyorum kahvaltıyı
Lale95 hardasan canim
Valla ben bugün taze fasulye pilav yapcam aşko hergün yemek diye düşünmekten eridim yemin ederim bütün enerjimi onu düşünerek harcıyorum yemeye halim kalmıyo

Yok aşko sen gel bide temiz havasını manzarasını gör
Batı mesela havası daha kirli daha çok az ağaç az manzara
Yok kız mannheim çok yeşil hani bilmiyorum Antalya’dan geliyorum oraya kıyasla bana Yeşil geliyor birde orman falan çok yakınlarımda belki buradan daha yeşildir orası ama ben Antalya ya kıyasla söylüyorum.hangi şehir yada yerleşim yeri senin olduğun yer adı nedir

Bekle acele etme 7 de git kese için kalp için de 11 haftaya kadar yolu var çünkü en son adetine göre sayıyorlar haftanı ama geç yumurtlamışsan işte orada iş değişiyor balım geride zannediliyor vs.kendine dikkat et ve 7. Haftaya git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…