- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.321
Ahahahhahahah çok iyi yaYooo asla yemin edememdurduk yere çarpılmayalım şimdi
Ya insan üzülüyor bazen yani kendince ama başkalarını da hep motive etmek lazımSiz buradayken gülmemek mümkünmü yaa
Kız ben sana durduk yere çarpılmayalım diyorum anlıyo muçunAhahahhahahah çok iyi yaben etsem mi ki
Şükür kuzum inşaallah daha da iyi olursunGünaydın canım
Bol bol içmekle beraber biraz iyi oldum
Sen nasılsın
Çarpılmam kiKız ben sana durduk yere çarpılmayalım diyorum anlıyo muçun
Canım moral bozacak bir şey yok beta yeterince yükselmemis olabilir sen hiç sıkma canınıKızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü
Mucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 @000umutlu000 M melek076 @miresl @loirily @wish2401 @fnd_50 ve şuan hatrlayamadığım diğer kızlar
Et et yemin et battan önce test yapcan sonra durduk yere burda tövbeler etcezÇarpılmam kialt tarafı bi test
Burdayam canimAşkolar hemen bana bir öğlen yemeği fikri verindaha siz bu saatte kahvaltı yapıyorsunuz aşkolar sağlıklı beslenme mi buğğ ben 8 de yapıyorum kahvaltıyı
Lale95 hardasan canim
Aşko sizin bu okul ne çabuk bitiyo yahu geçen sene bizim okulda böyleydiŞükür kuzum inşaallah daha da iyi olursun
İyiyim canim, okuldan geldik yedik içdik, ev işleri falanuykum geliyeah
Valla ben bugün taze fasulye pilav yapcam aşko hergün yemek diye düşünmekten eridim yemin ederimAşkolar hemen bana bir öğlen yemeği fikri verindaha siz bu saatte kahvaltı yapıyorsunuz aşkolar sağlıklı beslenme mi buğğ ben 8 de yapıyorum kahvaltıyı
Lale95 hardasan canim
Tamam tamam gitmedm streseİnşallah bebeğim nasip bakalım ❤❤ sende güzel haberler vereceksin inanıyorum kendini strese sokma❤
Napalim erken kalkamıyoruz aşkoAşkolar hemen bana bir öğlen yemeği fikri verindaha siz bu saatte kahvaltı yapıyorsunuz aşkolar sağlıklı beslenme mi buğğ ben 8 de yapıyorum kahvaltıyı
Lale95 hardasan canim
Yok kız mannheim çok yeşil hani bilmiyorum Antalya’dan geliyorum oraya kıyasla bana Yeşil geliyor birde orman falan çok yakınlarımda belki buradan daha yeşildir orası ama ben Antalya ya kıyasla söylüyorum.hangi şehir yada yerleşim yeri senin olduğun yer adı nedirYok aşko sen gel bide temiz havasını manzarasını gör
Batı mesela havası daha kirli daha çok az ağaç az manzara
Yok kiz ne çabuk sen bizim saatle bak)))) saat 8de başlıyor daha ders saatleri kesinleşmediyi icin 11:30da çikiyorlarAşko sizin bu okul ne çabuk bitiyo yahu geçen sene bizim okulda böyleydi
Ay aşko burda daha saat 11.30Yok kiz ne çabuk sen bizim saatle bak)))) saat 8de başlıyor daha ders saatleri kesinleşmediyi icin 11:30da çikiyorlar
Pazartesinden 12:15de çikicaklar
Bende nefret ediyore erken kalkmayaNapalim erken kalkamıyoruz aşkoo kadar erken kalkınca kafam güzel oluyo
Evet bizde saat 12:33 ))) kız unutdun galiba ben Türkiyede yaşamıyorumAy aşko burda daha saat 11.30
İnşallah düzene girer artık bebeğim ya zor oluyo böyle
Bekle acele etme 7 de git kese için kalp için de 11 haftaya kadar yolu var çünkü en son adetine göre sayıyorlar haftanı ama geç yumurtlamışsan işte orada iş değişiyor balım geride zannediliyor vs.kendine dikkat et ve 7. Haftaya gitYa bi arkadaşım biliyo hamile oldugumu daha önce hamilelik yaşamış belki bugün kalp atışını bile duyabilirsin keseyi kesin görürsün demiştio umutla gelince korktm herhalde ya bi sizinle paylaşabiliyorm herşeyi hemen kızlarıma yazaym dedim bide şey değer çıksın alttan muayene edelim dedi bazı doktorlar ilk zamanlar tehlikeli buluyor bunu senin bir bilgin varmı daha beklemeyi seçebilirim demi ultrasonda görmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?