• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yolucam saçını başını😂 zaten gribim😂 yaa yokmu zararı tamam o zaman 🥰 valla bi siz iyi geliyorsunuz millet kötüyü söylemeye nasl meraklı 😒
Yav tadını çıkartacağın zaman takıldın keseye hele bi bekle ya zaten 5. Haftaya testler ve merakla ulaşıyoruz 6 keza çok yakın 7 git yada yaklaş koş doktora neden alttan bakalım dedi çünkü görmek istiyorsun ya sana yardımcı olmak istemiştir bazen alttan karın dokusu olmadığı için görülme şansı oluyor o nedenle 💕 tadını çıkart lütfen yaaa git mesele ikiniz için bir şey ye iç dolaş minik ödül al ona sana kendine öyle şeylerle ilgilen 🥰

Burdayam canim🤣gəldim ee gəldim🤪🤪🤪
Mən günorta yeməyini dünən axşam bişirdim sulu köfte oğlumun siparişi ilə😅😅bizde saat 12:26da kahvaltini az önce yaptim
Dün orta yemeğini dünden yapmışsın 🤣❤️Ya be jet kadınsın ya🥰🥰❤️❤️İyi aşko afiyet olsun inşallah

Yok kız mannheim çok yeşil hani bilmiyorum Antalya’dan geliyorum oraya kıyasla bana Yeşil geliyor birde orman falan çok yakınlarımda belki buradan daha yeşildir orası ama ben Antalya ya kıyasla söylüyorum.hangi şehir yada yerleşim yeri senin olduğun yer adı nedir
Aşko garmisch 🤣

Aşkolar hemen bana bir öğlen yemeği fikri verin 🤣daha siz bu saatte kahvaltı yapıyorsunuz 🤣🤣🤣aşkolar sağlıklı beslenme mi buğğ 🤣ben 8 de yapıyorum kahvaltıyı
Lale95 Lale95 hardasan canim 🤣❤️
Brokoli kırmızı pancar içine ceviz içi beybi ıspanak bunların içinde olduğu güzel bir salata çok çok çok iyi hem Diyetisyenim hem doktorum bayıldı tarifime

Back
X