Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gel yanıma aşko ama kış sizinkinden daha da zor geçer
Bazen dizimize kadar kar yağar
Yani kış nisana kadar geçmez
Hatta geçen sene biz oruç tutarken Ramazan’da kar vardı daha ufak tefek
Maşallah maşallah çok güzelmiş aşko nerdeeee ama belki bir gün yolum düşerse kapını çalarım ve seninde yolun düşerse sende bana gel olur mu çok güzel olur

Zaten normalde de oynamayı sevmediğim için göze batmam insanlar garipsemez çok oynamazsam ama hiç oynamazsam da ayyy görümceye bak derler falan En iyisi bedenş yormadan hep ortalarda gözüküp hiç iş yapmamak
Hah tam olarak o ama sadece öylece ayakta kalmakta yorabilir bele dikkat ayakta çok kalmamak gerek sen kendini bilirsin zaten

Bu akşam ekşın dıkşın var zaten aşko patlatıciğim

Ayy aşkoo sağol valla
Rica ederim aşko senin kurtardıysam ne mutlu bana
Aşko en son ne zaman ekşın oldu birde bugün olacak mııııı

Bebeğim dün yoktu önceki gece oldu bu gece yine ekşın dıkşın var
Ayyy aşko tabi ki denk gelmiştir bende herhalde 2-3 gündür yoktu ekşın sandım şuan hala önceki gecenin spermleri duruyordur bile bugünde bi ekşın patlatırsanız tam 12 den vurmuş olursunuz bırak kaçırmayı ay hadi inşallahhhhh

Ahahahah sende çok şey istiyorsun aşko bekleyebildiğin kadar bekle çok erken yapmayalım bu ay
Neee hatırlıyorsanız ben iki öncesinden trendyoldan üçlü predictor Early erken gebelik testi aldım valize atarım yanımda olmalı yaparım diye ne demek beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…