- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.461
Maşallah maşallah çok güzelmiş aşko nerdeeee ama belki bir gün yolum düşerse kapını çalarım ve seninde yolun düşerse sende bana gel olur mu çok güzel olurGel yanıma aşkoama kış sizinkinden daha da zor geçer
Bazen dizimize kadar kar yağar
Yani kış nisana kadar geçmez
Hatta geçen sene biz oruç tutarken Ramazan’da kar vardı daha ufak tefek
Artık taşımam zaten vicdan yapıyorum sonra acaba bişey oldu mu diyeAy sorma bizimde bi arkadaş 9 haftalk hamile oğluyla futbol oynuyordu koşa zıplayabiz değişiyiz anaam bozduk kafayı bebelerle ayy boşver taşıma ben arabada bırakıyorm kocam getiriyor eve akşm
En iyisi vicdan yapacağına torbalar eve geç gelsinArtık taşımam zaten vicdan yapıyorum sonra acaba bişey oldu mu diye
Hah tam olarak o ama sadece öylece ayakta kalmakta yorabilir bele dikkat ayakta çok kalmamak gerek sen kendini bilirsin zatenZaten normalde de oynamayı sevmediğim için göze batmam insanlar garipsemez çok oynamazsam ama hiç oynamazsam da ayyy görümceye bak derler falanEn iyisi bedenş yormadan hep ortalarda gözüküp hiç iş yapmamak
Aynen iyi yaptın aşko inşallah gidersiniz seveceğimizden eminimAaa çok iyi aşkoo sağol valla hemen aldım takibe
Bu akşam ekşın dıkşın var zaten aşkoAşko yumurtan bugün çatlamış işte akıntın bugün geldiğine göre 24 saat içinde patlat bi ekşın dikşın tamamdıröncesinde çatladıysa zaten bir öncesinin spermi duruyor içerde karşılaşma olur merak etme
Rica ederim aşko senin kurtardıysam ne mutlu banaAyy aşkoo sağol valla
Aşko en son ne zaman ekşın oldu birde bugün olacak mııııı
Valla ya inşallah değmiştir bölünmemeKaçırma ihtimalin varmı aşko yookkaz kalsın bu ay parçalarına bölünüyordun kaçırmış olabilir misin sence
Ahahahah sende çok şey istiyorsunBende öyle diyordum gelmeden önce erken gebelik testi yaparım diye ama geç yumurtlamada gördüm aşko bana göre uzun tatil bat günüme olan kadardır ahahaha
Bebeğim dün yoktu önceki gece oldu bu gece yine ekşın dıkşın varRica ederim aşko senin kurtardıysam ne mutlu bana
Aşko en son ne zaman ekşın oldu birde bugün olacak mııııı
Öyle yapıcamEn iyisi vicdan yapacağına torbalar eve geç gelsin
Bakalım dikkat edicem inşallah hayırlısıyla atlatırım şu 10 günü de size güzel haberler verebilirimHah tam olarak o ama sadece öylece ayakta kalmakta yorabilir bele dikkat ayakta çok kalmamak gerek sen kendini bilirsin zaten
Hahahhah şakacı bebeğim benimAhahahah sende çok şey istiyorsunaşko bekleyebildiğin kadar bekle çok erken yapmayalım bu ay
Allahım hayırlısıyla gol olsun inşallahBu akşam ekşın dıkşın var zaten aşkopatlatıciğim
Ayyy aşko tabi ki denk gelmiştir bende herhalde 2-3 gündür yoktu ekşın sandım şuan hala önceki gecenin spermleri duruyordur bile bugünde bi ekşın patlatırsanız tam 12 den vurmuş olursunuz bırak kaçırmayıBebeğim dün yoktu önceki gece oldu bu gece yine ekşın dıkşın var
Amin hepimizin olsun inşallah bebeğimAllahım hayırlısıyla gol olsun inşallahbenimde kasıklarımın orta kısmında ağrı var inşallah yarın çatlar
AhahahahhHahahhah şakacı bebeğim beniminandın mı bu dediğine ben şimdiden yapcam utanmasam
Ayy inşallah kuzum yaAyyy aşko tabi ki denk gelmiştir bende herhalde 2-3 gündür yoktu ekşın sandım şuan hala önceki gecenin spermleri duruyordur bile bugünde bi ekşın patlatırsanız tam 12 den vurmuş olursunuz bırak kaçırmayıay hadi inşallahhhhh
Ahahahahhyok aşko ben yine tutacağım bu ay kendimi geçen ayı biliyorsunuz siz çıldırmıştınız
NeeeAhahahah sende çok şey istiyorsunaşko bekleyebildiğin kadar bekle çok erken yapmayalım bu ay
Bencede ne demek beklemekNeeehatırlıyorsanız ben iki öncesinden trendyoldan üçlü predictor Early erken gebelik testi aldım valize atarım yanımda olmalı yaparım diye ne demek beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?