- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.861
İlk yaptığımda cikti da sonra da attım testi bakmadımEğer kuruma çizgisi değilse bundada çizgi var aşko
İyiyim kuzum yaa her gün böyle zaten bağışıklık kazandım artıkOuuu nasılsin aşko?
Sabah biraz sinirliydin sanki iyimisin şimdi?
Girecek herşey yoluna dert etme çözeceğiz boşver sen mükemmel bir kadınsın harika bir kalbin var kalbine güven herşeyin en hayırlısı olacaktırÇok yolunda diyemem ama yoluna girer inşallah kuzum sağolben arada salça olurum merak etme
Bende geçsem iyiydiAy bende test yapma zamanlarına geçsem Ya
Ay bilmiyorum her yerde çizgi görüyorum ben neyse günler geçsin sakince bekleyelim
U kuruma değilse bunda çizgi var
Yok bu önceki dedim belki bana da azıcık efekt yaparsin
İnşallah kuzumMalesefbende yıkıldım tek isteğim kendi atılsın vücuttan inşallah Rabbim sağlıklısını versin bunun üzüntüsünü öyle atlatabilirim galiba
Boşuna öyle şeyler düşünüyorsun aşko o spermler mideye gitmiyor biliyorsunkiBende geçsem iyiydiben bu ay kesin erken regli olcam dün yımırtam kesin çatladı aşko
Tekrar yumurtlama olabilir mutlaka değerlendirme yapKızlar ya ben bişey soracam 11. Gün (salı günü yani)doktor bana yumurtaların olmuş dedi 18mm ve20mm o gün ovülasyon testim pike yakındı sonraki 2 gün silikleşti ama dünden beri karın kasık ağrım var bugün yine ovülasyon yaptım kıpkırmızı (t çok kırmızı olan resim) çıktı sizce nedendirdur etiketleyim bari yoksa görmüyorsunuz baaa cevap yazmıyorsunuz Mucizemmm16 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys ve diğer canım kızlar ..
Evet şuan tam değerlendirme zamanıKızçeler üstteki sabah altta ki şimdi şeylim leeey leylim leeey @mucizeyimben M melek076 eyiketlwmeyi unuttuğum mesajımı gören herkes ben yumurtlama sabahtan akşama kadar oluşmuş diyorum sizce.?
Aşko yataktayım ölüyorum@miresl @bitliKediChilddevelopment R Random3 Mucizemmm16 @Demgey3 M melek076 @Fang ve diğer kizçeler
Nerdesiniz kızlar?
Ben burdayımAa ne oldu bu gruba herkes anında sustu ne oldu kızlar
Benim kızım olursa ismini Leyla koyardım çok hoşuma gidiyor yeni nesil isimleri bende sevmiyorumKizlar cinsiyeti daha öğrenmedik ama erkekse isim kolay bi kaç tane var aklımızda ama kız da yokfikirlerinize açığım yeni nesil uyduruk isimlerden hoşlanmıyorum
Buda seninki ama biraz bize dönük çeksen daha iyi oynanır yan yatmış ama görünüyor
Devam tabisiiiİyiyim canım benimyola devam
Aynen öyle canımDevam tabisiiidurmak bize yakışır mı canısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?