- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.901
Tamam durdumAşko nasip napalım bir gün yolu bulacaklar inanıyorum enazından böyle motive ediyoruz kendimizi dur şimdi ahahaha
Aşko durumum biraz kötüleşti düne göreSenden haber bekliyorum lütfen bana yaz etiket olur msj olur
Ben üçüncüyü olmam .Aşı zamanın gelmiş bnde çift aşı artı Corona ama yinede korkuyorum
Ahahaha bak buna güldümyok aşko eniştenin gelme zamanı şimdi o ekşına hazırlanıyordur ahahaha
Geçmiş olsun kuzumKızlar ne yapıyorsunuz
Ben ambulans bekliyorum hastaneye gitmedim koronaysam kimseyi bulaştırmak istemiyorum
Bugün bütün gün yattım
Halsizlik öksürük baş agrım var
Ve midem bulanıyor
Siz ne yapıyorsunuz @Random3 @miresl @Lale95Ginnys Mucizemmm16 @mucizeyimben G Gzmyts53 ve unuttuklarım
Aa canım çok geçmiş olsun inşallah korona değildirKızlar ne yapıyorsunuz
Ben ambulans bekliyorum hastaneye gitmedim koronaysam kimseyi bulaştırmak istemiyorum
Bugün bütün gün yattım
Ve midem bulanıyor
Siz ne yapıyorsunuz @Random3 @miresl @Lale95Ginnys Mucizemmm16 @mucizeyimben G Gzmyts53 ve unuttuklarım
İnşallah yaGeçmiş olsun kuzuminşallah korona değilsindir
Yaa kuzum çok geçmiş olsun bebeğim haver ver mutlaka inşallah korona değildir ambulans çağıracak kadar mı kötüsün bebeğimKızlar ne yapıyorsunuz
Bugün bütün gün yattım
Ve midem bulanıyor
Dua ediyorum inşallah değildirAa canım çok geçmiş olsun inşallah korona değildir
Olmaz bebeğim inşallah Rabbim korur merak etme kaç var bataİnşallah yabu ay gün aşırı denedik inşallah bebek varsa bile birşey olmaz
Ambulans dediğim aşko acil doktor gibi bir şeyYaa kuzum çok geçmiş olsun bebeğim haver ver mutlaka inşallah korona değildir ambulans çağıracak kadar mı kötüsün bebeğim
Onu diyorum işteYapıştır gitsin aşko
Yırtınıyoruz biz yine yok yine yok
Erken yumurtlama oldu dögünğn 10. GünündeOlmaz bebeğim inşallah Rabbim korur merak etme kaç var bata
Aşko sen yazdığım mesajı görmedin mi ruh hastasına bağladım sürekli bi yerleri temizliyorum kafayı yedim işteeeMucizemmm16 sen nirdesiiiğğnnn ekşın günlerinde bi sessizliğe bürünüyorsun aşko dün bıdır bıdır konuşuyordun bugün ne oldu sana
Hemen geliyorlar zaten test ediyorlar ama yarın mı çıkar sonucu hemen mıAşko durumum biraz kötüleşti düne göre
Bende kimseyi bulaştırmamak smacıyla doktoru şimdi eve çağırdım
Bekliyorum gelmesini
Üşüttük ikimiz de
Hamile olabilirim diye belirt canım ona göre ilaç verir belki. Sen yinede dikkat etİnşallah yabu ay gün aşırı denedik inşallah bebek varsa bile birşey olmaz
Hastaneye gidersen kanda baktır bebeğim gebelik için nolur nolmaz diyeErken yumurtlama oldu dögünğn 10. Gününde
Bugün 20. Gün
28 günde adet olurum
Yani bata son 8
Pcr yarın çıkar da ben hızlı test yaptım negatif çıktı dün bugün değişimiz olabilir mi kiHemen geliyorlar zaten test ediyorlar ama yarın mı çıkar sonucu hemen mı
Buradaki geri kalmış sistemde zaten en çok agrı kesici verir eziklerHamile olabilirim diye belirt canım ona göre ilaç verir belki. Sen yinede dikkat et
Eğer korona yoksa o zaman gidebilirim ama biraz uzakHastaneye gidersen kanda baktır bebeğim gebelik için nolur nolmaz diye
Kız niye keyfin yok hala dünde mi kaldın sen bişey mi oldu bırak temizliği yeterAşko sen yazdığım mesajı görmedin mi ruh hastasına bağladım sürekli bi yerleri temizliyorum kafayı yedim işteeekeyfim yok kuzum bugün galiba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?