- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.921
Çok geçmiş olsun canım bi test versen aslında belki korona değildir mevsim geçişlerinin gribide ağır oluyor bazenKızlar ne yapıyorsunuz
Ben ambulans bekliyorum hastaneye gitmedim koronaysam kimseyi bulaştırmak istemiyorum
Bugün bütün gün yattım
Halsizlik öksürük baş agrım var
Ve midem bulanıyor
Siz ne yapıyorsunuz @Random3 @miresl @Lale95Ginnys Mucizemmm16 @mucizeyimben @Gzmyts53 ve unuttuklarım
Bn pcr giderken negatiftim hatta Dr dedim bn negatifim niye yapıyoruz sadece boğazım ağrıyor dedim oda gel olsun bakalım dedi ve pozitif çıktım eve gelip tekrar yaptım cam gibi pozitif ti hatta bir süre sakladım fotosunu gebelik testi gibi ne güzel diye hayatımdaki tek pozitif testiydiPcr yarın çıkar da ben hızlı test yaptım negatif çıktı dün bugün değişimiz olabilir mi ki
Evet kızlar geldiler hemen camdan korka korka pcr aldılar ateş ölçtüler 38.5 çıktı bıraz yüksekÇok geçmiş olsun canım bi test versen aslında belki korona değildir mevsim geçişlerinin gribide ağır oluyor bazen
Aynen canımBuradaki geri kalmış sistemde zaten en çok agrı kesici verir ezikler
Ama onu da ben almam canım
Bende de var bırkac tane ahahahBn pcr giderken negatiftim hatta Dr dedim bn negatifim niye yapıyoruz sadece boğazım ağrıyor dedim oda gel olsun bakalım dedi ve pozitif çıktım eve gelip tekrar yaptım cam gibi pozitif ti hatta bir süre sakladım fotosunu gebelik testi gibi ne güzel diye hayatımdaki tek pozitif testiydi
Şimdi veriyorum canımÇok geçmiş olsun canım bi test versen aslında belki korona değildir mevsim geçişlerinin gribide ağır oluyor bazen
Beni etiketle yarın hızlı testte hemen çıkmıyor pcr hemen çıkıyor sonuç değilde korona olup olamadığın hızlı test daha geç algılıyor koronayı beni etiket yap sonuç çıkıncaEvet kızlar geldiler hemen camdan korka korka pcr aldılar ateş ölçtüler 38.5 çıktı bıraz yüksek
Ve hızlı test sonucunu bekliyoruz beraber ama negatif gibi çıkacak sanki
Pcr test yarın çıkarmış o önemliymiş
Şuan da o astronot kıyafetlerini giyip ciğerlerime de bakacak bekliyorum girmesini
İçme boşver bide Coronaysan mahveder ciğerini etmeeeBende de var bırkac tane ahahahgüldürdün beni
Sesim de komple gitti
Ben bugün 3 sigarayla rekora koşuyorum yine
Şimdi bunlar gitse bitane daha içeceğim canım cekti dayanamam
Tmm aşkoBeni etiketle yarın hızlı testte hemen çıkmıyor pcr hemen çıkıyor sonuç değilde korona olup olamadığın hızlı test daha geç algılıyor koronayı beni etiket yap sonuç çıkınca
Anladım canım banada negatif gibi geliyor ama belli artık koronada ağır grip gibi belirtileri olduğu İçin test yaptırman iyi olmuşEvet kızlar geldiler hemen camdan korka korka pcr aldılar ateş ölçtüler 38.5 çıktı bıraz yüksek
Ve hızlı test sonucunu bekliyoruz beraber ama negatif gibi çıkacak sanki
Pcr test yarın çıkarmış o önemliymiş
Şuan da o astronot kıyafetlerini giyip ciğerlerime de bakacak bekliyorum girmesini
Aşko ellerim titriyor ya bide acayip sinirliyim içmesem olmazİçme boşver bide Coronaysan mahveder ciğerini etmeee
Hızlı test negatif çıktıAnladım canım banada negatif gibi geliyor ama belli artık koronada ağır grip gibi belirtileri olduğu İçin test yaptırman iyi olmuş
Bilmiyorum ki kuzum ayy şuan dokunsan ağlıycak durumdayım noldu birden anlamadımKız niye keyfin yok hala dünde mi kaldın sen bişey mi oldu bırak temizliği yeter
Aşkım dişini sıkıp dayancan artık bende iğneden çok korkarımEğer korona yoksa o zaman gidebilirim ama biraz uzak
Durumuma göre bakacağım
Ve kan almak benim en büyük fobim
Aşko sen bu gün ekşın yok mu ne temizliği yapıp duruyorsun sen bırak şimdi onlarıBilmiyorum ki kuzum ayy şuan dokunsan ağlıycak durumdayım noldu birden anlamadımdün müüğğ zaten yımırtam çatlamış bak kaçırdım ateşim yükselmiş aşko dün 36.9 du bugün 37.3
Pcrde negatif çıkacak bence yarın bize muhakkak haber ver aşko Allah şifa versin bir an önce iyileş sağlığına kavuş inşallahHızlı test negatif çıktı
Şimdi hemen girecekler içeri
Aşkolar negatif çıktı hızlı test amaAnladım canım banada negatif gibi geliyor ama belli artık koronada ağır grip gibi belirtileri olduğu İçin test yaptırman iyi olmuş
İnşallah aşkoPcrde negatif çıkacak bence yarın bize muhakkak haber ver aşko Allah şifa versin bir an önce iyileş sağlığına kavuş inşallah
Ekşın var bebeğim yok be yani evet üzülmüş olabilirim azacukAşko sen bu gün ekşın yok mu ne temizliği yapıp duruyorsun sen bırak şimdi onlarıya kaçırmadın hiç bişeyi kendini geriyorsun bu şekilde o yüzden böylesin bence çatlamanın sonraki günü muhakkak ilişki diyorlar sen kaçırdım diyorsun aaaa kızcam ama kendi kendine motiveni düşürüyorsun aşko Dobarlaaannn!!
Ateşin var mı kuzum korona değilse sevindim valla boğaz enfeksiyonudur o zaman kuzum ılık şeyler iç aşkımAşkolar negatif çıktı hızlı test ama
Yarın diğer sonucu bekleyeceğim artık
Ciğerler iyi yanı bademcikler şiş
Agrı kesici vermedi
Gebelik durumu olabilir diyince bol çay ve su dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?