Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pcr yarın çıkar da ben hızlı test yaptım negatif çıktı dün bugün değişimiz olabilir mi ki
Bn pcr giderken negatiftim hatta Dr dedim bn negatifim niye yapıyoruz sadece boğazım ağrıyor dedim oda gel olsun bakalım dedi ve pozitif çıktım eve gelip tekrar yaptım cam gibi pozitif ti hatta bir süre sakladım fotosunu gebelik testi gibi ne güzel diye hayatımdaki tek pozitif testiydi

Çok geçmiş olsun canım bi test versen aslında belki korona değildir mevsim geçişlerinin gribide ağır oluyor bazen
Evet kızlar geldiler hemen camdan korka korka pcr aldılar ateş ölçtüler 38.5 çıktı bıraz yüksek
Ve hızlı test sonucunu bekliyoruz beraber ama negatif gibi çıkacak sanki
Pcr test yarın çıkarmış o önemliymiş
Şuan da o astronot kıyafetlerini giyip ciğerlerime de bakacak bekliyorum girmesini

Bende de var bırkac tane ahahah güldürdün beni
Sesim de komple gitti
Ben bugün 3 sigarayla rekora koşuyorum yine
Şimdi bunlar gitse bitane daha içeceğim canım cekti dayanamam

Beni etiketle yarın hızlı testte hemen çıkmıyor pcr hemen çıkıyor sonuç değilde korona olup olamadığın hızlı test daha geç algılıyor koronayı beni etiket yap sonuç çıkınca

Anladım canım banada negatif gibi geliyor ama belli artık koronada ağır grip gibi belirtileri olduğu İçin test yaptırman iyi olmuş

Eğer korona yoksa o zaman gidebilirim ama biraz uzak
Durumuma göre bakacağım
Ve kan almak benim en büyük fobim
Aşkım dişini sıkıp dayancan artık bende iğneden çok korkarım bi kere kadın sakinleştirici yaptı kalkarken sövmüştüm ne biçim eli vardı ulan totom acıdı hatırlayınca

Bilmiyorum ki kuzum ayy şuan dokunsan ağlıycak durumdayım noldu birden anlamadım dün müüğğ zaten yımırtam çatlamış bak kaçırdım ateşim yükselmiş aşko dün 36.9 du bugün 37.3
Aşko sen bu gün ekşın yok mu ne temizliği yapıp duruyorsun sen bırak şimdi onları ya kaçırmadın hiç bişeyi kendini geriyorsun bu şekilde o yüzden böylesin bence çatlamanın sonraki günü muhakkak ilişki diyorlar sen kaçırdım diyorsun aaaa kızcam ama kendi kendine motiveni düşürüyorsun aşko Dobarlaaannn!!

Anladım canım banada negatif gibi geliyor ama belli artık koronada ağır grip gibi belirtileri olduğu İçin test yaptırman iyi olmuş
Aşkolar negatif çıktı hızlı test ama
Yarın diğer sonucu bekleyeceğim artık
Ciğerler iyi yanı bademcikler şiş
Agrı kesici vermedi
Gebelik durumu olabilir diyince bol çay ve su dedi

Pcrde negatif çıkacak bence yarın bize muhakkak haber ver aşko Allah şifa versin bir an önce iyileş sağlığına kavuş inşallah
İnşallah aşko
Ya büyük ihtimalle hava değişikliği
Ben yinede tedbir amaçlı test yaptım
Ginnys aşko test negatif pcr bekleyeceğim

Ekşın var bebeğim yok be yani evet üzülmüş olabilirim azacuk ama ondan değil bebeğim zihnim çok dolu ondan yani düşündüklerimden kaçmak için sardım işe güce ama hangisinden kaçmak için bulabilirsem rahatlıycam yapcak bişey kalmadı aşko daha bugün bitti

Aşkolar negatif çıktı hızlı test ama
Yarın diğer sonucu bekleyeceğim artık
Ciğerler iyi yanı bademcikler şiş
Agrı kesici vermedi
Gebelik durumu olabilir diyince bol çay ve su dedi
Ateşin var mı kuzum korona değilse sevindim valla boğaz enfeksiyonudur o zaman kuzum ılık şeyler iç aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…