- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.941
İlgin için sağol aşkoAteşin var mı kuzum korona değilse sevindim valla boğaz enfeksiyonudur o zaman kuzum ılık şeyler iç aşkım
Ateşim en son 38.5 çıktı doktor ölçtü az önceAteşin var mı kuzum korona değilse sevindim valla boğaz enfeksiyonudur o zaman kuzum ılık şeyler iç aşkım
Ayy güzel güzel dinlen bebeğim işte herseyde bir güzellik muhakkak vardır gören olalım inşallah çok çok geçmiş olsun kuzum ne demek bebeğim naptım ki sende sağol ❤❤İlgin için sağol aşkoEvet bademciklerimin yarısını lazer yaptırmıştım çok iltihap oluyor diye ama yinede iltihap oluyor bazen
Su içiyorum zaten bütün gün hatta tuvalete gittim
Yinede sendikada olduğum icin bana rapor verdi bir hafta evde kal dedi ne olur ne olmaz
Varda derdin anlatabilirsin canısı her zaman dinleriz gerek burdan gerek özeldenEkşın var bebeğim yok be yani evet üzülmüş olabilirim azacukama ondan değil bebeğim zihnim çok dolu ondan yani düşündüklerimden kaçmak için sardım işe güce ama hangisinden kaçmak için bulabilirsem rahatlıycam yapcak bişey kalmadı aşko daha bugün bitti
Boğaz enfeksiyonu da ateş yapar bebeğim inşallah kolayca atlatırsın ılık duş al ilacı içmek istemezsen iyi gelir inşallahAteşim en son 38.5 çıktı doktor ölçtü az önce
Ona da düşürücü verdi ama inerse dedi alma bu hapları
Dinlenip iyi olacağım inşallahAyy güzel güzel dinlen bebeğim işte herseyde bir güzellik muhakkak vardır gören olalım inşallah çok çok geçmiş olsun kuzum ne demek bebeğim naptım ki sende sağol ❤❤
Öğlen aldım aşko şimdi yatacağımBoğaz enfeksiyonu da ateş yapar bebeğim inşallah kolayca atlatırsın ılık duş al ilacı içmek istemezsen iyi gelir inşallah
Aşko bademcik şişse ateşi o yapar zaten tekrar çok geçmiş olsun bol bol dinlen yemene içmeme bak meyve falan yemeye çalış bol C vitamini atlatırsın bi kaç güne hayırlısıylaAşkolar negatif çıktı hızlı test ama
Yarın diğer sonucu bekleyeceğim artık
Ciğerler iyi yanı bademcikler şiş
Agrı kesici vermedi
Gebelik durumu olabilir diyince bol çay ve su dedi
İnşallah canımAşko bademcik şişse ateşi o yapar zaten tekrar çok geçmiş olsun bol bol dinlen yemene içmeme bak meyve falan yemeye çalış bol C vitamini atlatırsın bi kaç güne hayırlısıyla
Sağol kuzum iyi ki varsın ❤❤ iyi ki varsınız ❤❤ sadece kendimi yalnız hissediyorum sanki ortada kalmışım gibi geçer inşallah yaVarda derdin anlatabilirsin canısı her zaman dinleriz gerek burdan gerek özeldenAma yoksa lütfen zihnini bulandırma
İyi geceler kuzum bizde seni seviyoruz ❤❤İnşallah canım
Yatacağım iyi geceler sizi seviyorum
İyi geceler canım ❤❤Öğlen aldım aşko şimdi yatacağım
Çok halsizim ya telefona bakamıyorum o derece
Yarın görüşürüz iyi geceler tatlım
Sende 2 gün sonra yine yap belli olmuyor bazıları da adet geçince öğreniyorBilmem genelde yumurtlama sonrasi 10-11. Gun öğreniyolar kuzu
yapcam canm dahaTekrar yumurtlama olabilir mutlaka değerlendirme yap
Test yapsaydın biKızlar ne yapıyorsunuz
Ben ambulans bekliyorum hastaneye gitmedim koronaysam kimseyi bulaştırmak istemiyorum
Bugün bütün gün yattım
Halsizlik öksürük baş agrım var
Ve midem bulanıyor
Siz ne yapıyorsunuz @Random3 M Mavimiresl @Lale95 @asunnyMucizemmm16 M mucizeOldu @Gzmyts53 ve unuttuklarım
Nasıl ya sen bu kalabalıkta hemde bizlerle yalnız hissetmek ne demek aşko ya her an burda biz bizeyiz sen bunalmışsın biraz rahat bırak kendiniSağol kuzum iyi ki varsın ❤❤ iyi ki varsınız ❤❤ sadece kendimi yalnız hissediyorum sanki ortada kalmışım gibi geçer inşallah yabide eşim de demin idrar yaparken zorlaniyorum dedi ve sonrasında damlama oluyo dedi doktora git diyorum yok diyo gavur inadı var adamda ya
İyi geceler kuzum bizde seni seviyoruzİnşallah canım
Yatacağım iyi geceler sizi seviyorum
Zaten siz olmasanız delirirdim aşkım iyi ki varsınız❤❤ galiba bunaldim bebeğim ya geçer bi kaç güneNasıl ya sen bu kalabalıkta hemde bizlerle yalnız hissetmek ne demek aşko ya her an burda biz bizeyiz sen bunalmışsın biraz rahat bırak kendiniAşko eşindeki bu şikayet yeni başladıysa daha önce yoksa idrar yollarını üşütmüş olabilir bol su içmesini öner bi kaç güne geçmezse doktora gitsin tabi ki herşeyi hemen kafana takma kuzum
Sende aşko sende iyiki varsınZaten siz olmasanız delirirdim aşkım iyi ki varsınız❤❤ galiba bunaldim bebeğim ya geçer bi kaç güneaşko o daha öncede söylemişti git dedim randevu buldum aldım gitmedi utanıyomuş hep böyle ama adam da hastane fobisi var ölse gitmiyo
Yapmış mı ben mi görmedim ay bazen yetişemiyorum neden Ya nedenM Mavimiresl bebeğim test mi yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?