- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.121
Kız inşallah şimdi negatif yaptım testiAyyy bende gördüminşallah sağlıcakla tutunur canımm
Ben yaptim sende yapsanaAniden test yap perileri geldiMucizemmm16
Negatife bakGorunuyor gibi
Bata ne kadar varKız inşallah şimdi negatif yaptım testi
Evet evet canim kesinlikle öyle. Ama meme hassasiyetim cok artti benim galiba kırmızılar yakındırDeğil kuzum zaten bakma burda makara falan ekşın dıkşın muhabbeti yapıyoruz ama Rabbim nasip etti mi bir kereyle bile oluyo
İyi be iyi tamam düğme gibi gör istiyorum bende sna çok yükleniyorum biliyorum zor bir karar zor bir zaman oluyor bunları biliyorum yaşadım ama neyse olacak ben yapabileceğini düşünüyorum diliyorum inanınıyorum.ama zamanı var tabikiAşko bırakmak istiyorum biliyorsun ama bu düğme degil basacağım bitecekannnaaa gııı
Aa ben ilk kez böyle test gördüm ama silik varDün akşam test yapmıştım mavi bir gölge gördüm ama sabah bakarım başım ağrıyor diye bakmadım çabuk çıktı o nedenle heyecanlandım çok test yapmanın avantajı şu gölgeler çoksasa çıkmadaysa tepki aynışimdi size atıyorım dediğim gibi ayar yapmaz gördüm bunu hem bir yumurta var hem belki bir gebelik var gibi demiştik ya onun için… fotolar İle oynamadan atıyorım
KorkuyorumBen yaptim sende yapsana
Kız napayım ondan kaç kuru harcıyorum ben yazık kocama maşallah hiç bir şey demiyor paralarına işiyorum sürekli adamın gıkı çıkmıyor canım kocamAşko dün yaptığın testi değerlendirme
Yenisini yap
En pahalı testi yapmışsın bide
Presense varsa o da iyi
Kız delircem önceki yumurta tutumu neeeAa ben ilk kez böyle test gördüm ama silik var
Negatif yaptım bak bi hele bak eğer tutarsa vuuu seyreyle olayı ikiz olursaGorunuyor gibi
Olsunnn yeterki olsunNegatif yaptım bak bi hele bak eğer tutarsa vuuu seyreyle olayı ikiz olursa
Sana derken ben ikiz olursam eğer önceki yumurta tutmuşsa şuan bir tane değerlendiriyorum iki yaparBen çizgiyi gördüm gibi
Kız hangi bat benim batım yok sorun bu ya pcosluyum ben her yumurta üzerine 14 sayıyorum regli olmuyorum benim yumurtalar minik yeterli büyüme olmuyor olan tutuyor yeterli olmadı için döllensede düşüyor diğer iki yumurta öyle oldu bu 3 numaranın 8. Günü bu arada doktor demiştiya bir döllenme olabilr ama bir yumurtan var onu da değerlendir diye bende bir yandan onu değerlendiriyorum.eğer önceli sağlıklıysa tutarda iyice testler renk verirse bu yumurta da tutarsa çift yumurta ikizine gider durum.Bata ne kadar var
Oh oh maşallah Allah gönlüne göre versin canım benimSana derken ben ikiz olursam eğer önceki yumurta tutmuşsa şuan bir tane değerlendiriyorum iki yapar
Ay kuzum ne bileyim anladim simdi tamam. İkiz olsun yaa sagliklaaKız hangi bat benim batım yok sorun bu ya pcosluyum ben her yumurta üzerine 14 sayıyorum regli olmuyorum benim yumurtalar minik yeterli büyüme olmuyor olan tutuyor yeterli olmadı için döllensede düşüyor diğer iki yumurta öyle oldu bu 3 numaranın 8. Günü bu arada doktor demiştiya bir döllenme olabilr ama bir yumurtan var onu da değerlendir diye bende bir yandan onu değerlendiriyorum.eğer önceli sağlıklıysa tutarda iyice testler renk verirse bu yumurta da tutarsa çift yumurta ikizine gider durum.Güzel anlattımmı bilmiyorım
İnşallah canım yaaaaOh oh maşallah Allah gönlüne göre versin canım benim
Valla mı yaaa ben şuan nasıl delirdim anlatamam birde bunu gece yaptımmmmİlkinde belli oluyor
Valla pcos da yumurtlama çok olunca bu durum olası oluyor ama ben ihtimal vermemiştim tutturamam diye ama tutacak gibi bir durum varAy kuzum ne bileyim anladim simdi tamam. İkiz olsun yaa sagliklaainsallah tutmuşlardit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?