- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.141
Evet Ya inşallah hayırlısıyla tutunur sağlıcakla gelişir büyür dünyaya sağlıcakla gelir canımValla mı yaaa ben şuan nasıl delirdim anlatamam birde bunu gece yaptımmmm
Amin inşallah canım alıştım ben böyle silik çizgiler sonrası negatiflere aama bakıcazEvet Ya inşallah hayırlısıyla tutunur sağlıcakla gelişir büyür dünyaya sağlıcakla gelir canım
Nasip ne zaman bilemeyiz canım belki bu ayAmin inşallah canım alıştım ben böyle silik çizgiler sonrası negatiflere aama bakıcaz
Öyle kız 2 yıldır bekliyorum bir yıldır buralardayım artık negatife yeniden hazırlanmaya herşeye alıştık birlikte tutmayınca üzülmüyorum artık öyle çok yaşıyorum ki bunu çünkü rezervim iyi çok yumurtluyorum ama büyümüyor ben büyüsün diye biraz oynadım onlarla bu ay 4.oldu geride hala var beslenmeyle ayarladım 3. Tuttuysa yada tutmadıysa bile arkadan gelecek olan 4 ten umutluyum o daha büyüdü 3 numaraya göre boyutları daha iyi bir yumurta çok çok heyecanlıyımNasip ne zaman bilemeyiz canım belki bu ay
Ne kadar geçti yumurtlamadan canımKız delircem önceki yumurta tutumu neee
Kız dördüz doğurursun bideÖyle kız 2 yıldır bekliyorum bir yıldır buralardayım artık negatife yeniden hazırlanmaya herşeye alıştık birlikte tutmayınca üzülmüyorum artık öyle çok yaşıyorum ki bunu çünkü rezervim iyi çok yumurtluyorum ama büyümüyor ben büyüsün diye biraz oynadım onlarla bu ay 4.oldu geride hala var beslenmeyle ayarladım 3. Tuttuysa yada tutmadıysa bile arkadan gelecek olan 4 ten umutluyum o daha büyüdü 3 numaraya göre boyutları daha iyi bir yumurta çok çok heyecanlıyım
Kizlar ya böyle aşırı silikle öğrenen oldu mu acaba
Öncekinin 9. Günü ben 8 akşamı yaptım.şuan yeni yumurtluyorum ama ben daha önceki yumurtaya gün sayarken yine yumurtlamıştım o tuttu sanırım ay öyle karışıkki işte bu pcos arka arkaya yumurta oluyor sağlıklımı sağlıksızım bilmiyoruz bilinmiyor ama pırt pırt yumurta inşallah işe yaramıştır birisi beslenme değiştirdim.Ne kadar geçti yumurtlamadan canım
Kızzzz istemem diyemem biliyormusun ben çok hayal ettim bunları çift yumurta kendi içinde bölümde diye ha nasıl taşıyacağım bilmiyorum ama yatarım 9 ay hahahah çok seviyorum beee çok sayılı aileler çok hoşuma gidiyor zaten bilmiyorım ki kalbim pıt pıtKız dördüz doğurursun bideay hadi gönlünden geçtiği gibi olsun inşallah
Yaa evet aşkoAyyyy kız minnak bir balık kadar ozaman ayyy çıldırıcammmm çok tatlı değil mii
Dur Aşko ona çok erken dahaAniden test yap perileri geldiMucizemmm16
Tamam kuzum kaç gündür güncelleyemedim ya şarjım az dolsun yapayım hemenKorkuyorumdaha 21 gündeyim
28 günde adet olurum yani bat 24 eylül
Mucizemmm16 batı 24 Eylül olarak değiştirir misin
Dur bakalım aşko belli olmaz o işlerEvet evet canim kesinlikle öyle. Ama meme hassasiyetim cok artti benim galiba kırmızılar yakındır
Hadi guzel haberler bekliyorum sendenValla pcos da yumurtlama çok olunca bu durum olası oluyor ama ben ihtimal vermemiştim tutturamam diye ama tutacak gibi bir durum var
Maşallahhh inşallah olur aşko neden olmasınKızzzz istemem diyemem biliyormusun ben çok hayal ettim bunları çift yumurta kendi içinde bölümde diye ha nasıl taşıyacağım bilmiyorum ama yatarım 9 ay hahahah çok seviyorum beee çok sayılı aileler çok hoşuma gidiyor zaten bilmiyorım ki kalbim pıt pıt
Evet aşko ya Maşallah Rabbim yaratıyor işteYaa evet aşkone güzel ya insan inanamıyo düşündükçe
Amiiiin sağlıcakla gelsin dünyaya
Bende kendimden beklentim var şuanHadi guzel haberler bekliyorum senden
Olursaaa ley ley leeeyMaşallahhh inşallah olur aşko neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?