Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben görüyorum iyice efekt yapmaya bile gerek yok bence iki gün sonra kesin tekrarla inşallah bebiş vardır
Konu şu kiiiii kaçırma diye özetliyorum eğer bir önceki tutmuşsa şuan yeni yumurtayı doktorun değerlendir dediğini değerlendiriyorum (şuan derken an itibariyle değil ) bugün boş yarın devammm

Kızlar burda sosyal medyadan takipleşen var mı? Ben miraclebeyb ve Mucizemmm16 ile takiplesiyorum merak ettim baska var mi takiplesen :))
Yok aşko ben takipleşmiyorum
Sosyal medyayı unuttum artık hep burdayım
Ay valla bende instagramdan çıkmazdım şimdi yüzüne bakmıyorum hep buradayım
Konu şu kiiiii kaçırma diye özetliyorum eğer bir önceki tutmuşsa şuan yeni yumurtayı doktorun değerlendir dediğini değerlendiriyorum (şuan derken an itibariyle değil ) bugün boş yarın devammm
Ay ikinci yumurtlama mııııııı ikiz olabilir yaniiii aşko ben mesajları kaçırmışım ya okuyamadım çok olunca Ay hadi inşallah yaaa Artık çift çizgiler görmek istiyor bu gözler

Aynen ilk tuttuysa o yumurta.bunun kadar büyümedi ama bu koyduğum test ona ait .. birde şuan doktorun çalışın dediği var

Eklentiler

• F22A4CEA-CE19-403D-894C-450A39E5FD25.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 28D196A3-F54B-4FA0-BB27-A679B4E099EB.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 562C82A5-8AAC-4968-943D-4B61A70F7D6B.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar napıyosunuzzzz
Ben bugün hazır calısmıyorken tatilken tüm kışlıklarımı annem ile yaptık yorulduk ama değdi
Herseyi bittikden sonra kendıme bakayım dedim de sumuksu sarı akıntı gelmiş camasırım da baya kirlenmiş of yA vallla bu akıntı benı bırakmayacak
Allah dan agustos basında simir ve hsg yaptırdım de hersey temiz çıktı
Doktorun verdiği fitil ne iyi gelmişti yA

Valla bende girmiyorum aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…