- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.161
Sevindim canım, bol bol doğal takviye al ve güzel istirahat et, bir an önce iyileşÇok şükür negatif çıktı kızlar
Benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
@asunny
Sanırım mevsim geçişinden dolayı dediğin gibi
Ben baya bi silikle öğrenmiştimKizlar ya böyle aşırı silikle öğrenen oldu mu acaba
Anoommm balik gibi icinde demek ki
Amiiin teyzeleriiiiiAmiiiin sağlıcakla gelsin dünyaya
2 3 gün sonra yapacağım bakalimBen baya bi silikle öğrenmiştimAma garanti olsun diye ertesi gün tekrar yap illa bi tık da olsa koyulaşıyor, ya da en garantisi kan
Çok güzel olurEğer önceki tutmuşsa ve şimdi yeni bir yumurtaya yönlendirdi Dr bizi değerlendirmedeyiz yumurtlama günündeyiz böylece ikizi yakalamış olabiliriz bu süper olabilr
Sabredebilirsen helal olsun valla2 3 gün sonra yapacağım bakalim
Aşko sizin ekşınlar bitmiyor akıntıyı bahane mi ediyorsun neİyiyim Aşko akıntı durumuna göre bakcam eğer biterse bitti bitmezse yarında değerlendirip bırakırımyaaa sen böyle iyi alıştın gezmelere
Bebeğiiiimmm valla bugün de düğün var başka birinin ona hazırlanıyorumDemgey3 bebeğim biz gitmişiz sen gelmişsin bizde uyudun sandık ❤ napıyosunuz bebeklerim _Umutlu_Pozitif_
Wuuu ekşın dıkşınlar başlıyo he sonundaBebeğiiiimmm valla bugün de düğün var başka birinin ona hazırlanıyorumyine giremiyorum doğru düzgün buraya valla akşamda misafir olunca yazamadım iyiyim kuzum yarın ekşınlara başlıyoruz bizde Sen ne yaptın aşkımmm
Canım ben görüyorum iyiceDün akşam test yapmıştım mavi bir gölge gördüm ama sabah bakarım başım ağrıyor diye bakmadım çabuk çıktı o nedenle heyecanlandım çok test yapmanın avantajı şu gölgeler çoksasa çıkmadaysa tepki aynışimdi size atıyorım dediğim gibi ayar yapmaz gördüm bunu hem bir yumurta var hem belki bir gebelik var gibi demiştik ya onun için… fotolar İle oynamadan atıyorım
Ahahaha yok aşko be kaçmasın diyeAşko sizin ekşınlar bitmiyor akıntıyı bahane mi ediyorsun neay yok ya hiç benlik değil düğün nişan çok sevmem ya buraya giremeyince de 2 gündür çok huzursuzum
Ay valla başlasın artık bir ömür gibiydi bu ay ki reglWuuu ekşın dıkşınlar başlıyo he sonundahadi vurduğunuz gol olsun bebeğim ❤❤❤ bende napiyim aşkım günlük işleri bitirdim biraz oturup dua falan etcem aşkım sizde dualarımdasınız bebeğim ❤❤❤
Aşko zaten bata az kaldı bence bata kadar bir iki daha ekşın olsun garanti olsun belki geç yumurtlama oluyordurAhahaha yok aşko be kaçmasın diyedimi öylemokuyor insan
Aşko zaten yumurtluyorum bunu farkındayım o yüzden kaçırmak istemiyorumAşko zaten bata az kaldı bence bata kadar bir iki daha ekşın olsun garanti olsun belki geç yumurtlama oluyorduray valla ya bağımlılık yapıyorsunuz aşkolar hepiniz iyi ki varsınız ballarııımm
Ayy amin aşkısı❤❤Ay valla başlasın artık bir ömür gibiydi bu ay ki reglay amin amin bebeğiiiiimmm her vurduğumuz gol olsun oy aşkım Allah kabul etsin inşallah teşekkür ederiz bu arada duydum duyduuuummm dün uyuyakalmışsın ekşın yapmamışsıııınnnn
Annemle konuşuyorum arkadan size yazıyorum hahahhahaAşko zaten yumurtluyorum bunu farkındayım o yüzden kaçırmak istemiyorumaynen öyle kuzum Ya bende dışardayım ama aklım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?