- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.201
Kahvemi aldım geldimmtopik bugün sessiz yavv
Ne fitili vermişti kuzum doktor. Valla napiyim ya oturuyorum dişim çok ağrıyı suratıma yumruk atmamak için kendimi zor tutuyorum aşkoKızlar napıyosunuzzzz
Ben bugün hazır calısmıyorken tatilken tüm kışlıklarımı annem ile yaptık yorulduk ama değdi
Herseyi bittikden sonra kendıme bakayım dedim de sumuksu sarı akıntı gelmiş camasırım da baya kirlenmiş of yA vallla bu akıntı benı bırakmayacak
Allah dan agustos basında simir ve hsg yaptırdım de hersey temiz çıktı
Doktorun verdiği fitil ne iyi gelmişti yA
2 dk arayla yazmışız aşkoOysaki ben yazmıştım vay be
Benimde dişim valla yumruğu çakcam ağzıma az kaldı komşumdan parol aldım şimdi içicemKızlar çok başım ağrıyor bebek falan varsa diye ağrı kesicide içemiyorumparol mu içsem acaba ?
Bende içiyorum valla duramayacağım. Geçmiş olsunnBenimde dişim valla yumruğu çakcam ağzıma az kaldı komşumdan parol aldım şimdi içicem
Sağol kuzum sana da çok geçmiş olsun ayy valla çok kötü dayanmaya çalıştım ama zonkluyo vicdansızBende içiyorum valla duramayacağım. Geçmiş olsunn
Diş ağrısı çok kötü canım iyi gelir inşallah parol biraz tuzlu suyla falan ağzınımı çalkalasan acabaSağol kuzum sana da çok geçmiş olsun ayy valla çok kötü dayanmaya çalıştım ama zonkluyo vicdansız
Sabrederim ya inşallahSabredebilirsen helal olsun valla
Aşko çürük yada iltihap mı var bende size kasıklarııım çok ağrıyoooo demeye geldimAyy dişim ağrıyooo bisküvi yedim yemez olaydım canım tatlı bişey istiyo diye ölüyom ağrıdan hem alt hem üst ağrıyo
Diş kadar acımasız bi ağrı varda Oda kulak ikisi birbirinden beter iç kuzum paroldan bişey olmaz heraldeSağol kuzum sana da çok geçmiş olsun ayy valla çok kötü dayanmaya çalıştım ama zonkluyo vicdansız
Ayy evet kuzum ya bi ara çok ağrıyodu birden sancı giriyodu neyseki o geçti çok şükür sen napıyosun bebeğimDiş kadar acımasız bi ağrı varda Oda kulak ikisi birbirinden beter iç kuzum paroldan bişey olmaz heralde
Çürük vardı bebeğim yine iltihap kapmış aşağılıkAşko çürük yada iltihap mı var bende size kasıklarııım çok ağrıyoooo demeye geldimçok şişlik baskı ağrı var ya dışardayım henüz
Ayyy ben yine anca girebildim buralara yaaaGünaydın canım aşkolar napıyosunuz nasılsınız bugünbu sabahın ekşını tamamlandı Mucizemmm16 Veziir ahahaha
Sol kasık ve bel ağrım var bilmiyorum neler olacak bakalım 2 3 gün nasıl dayanacamAmin kuzum❤
Güzel haberler alıcaz inşallah kuzumSol kasık ve bel ağrım var bilmiyorum neler olacak bakalım 2 3 gün nasıl dayanacam
Ayy kuzum geçti ilacı içtim ya kesti ağrıyı çok şükür kekik suyu iyi geliyo diye onu yaptım çalkaladım ama geçmemişti tuzlu suyuda denerim kuzum❤Diş ağrısı çok kötü canım iyi gelir inşallah parol biraz tuzlu suyla falan ağzınımı çalkalasan acaba
Tuzlu su beni kusturmuştuAyy kuzum geçti ilacı içtim ya kesti ağrıyı çok şükür kekik suyu iyi geliyo diye onu yaptım çalkaladım ama geçmemişti tuzlu suyuda denerim kuzum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?