Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne fitili vermişti kuzum doktor. Valla napiyim ya oturuyorum dişim çok ağrıyı suratıma yumruk atmamak için kendimi zor tutuyorum aşko

Ayy dişim ağrıyooo bisküvi yedim yemez olaydım canım tatlı bişey istiyo diye ölüyom ağrıdan hem alt hem üst ağrıyo
Aşko çürük yada iltihap mı var bende size kasıklarııım çok ağrıyoooo demeye geldim çok şişlik baskı ağrı var ya dışardayım henüz

Aşko çürük yada iltihap mı var bende size kasıklarııım çok ağrıyoooo demeye geldim çok şişlik baskı ağrı var ya dışardayım henüz
Çürük vardı bebeğim yine iltihap kapmış aşağılık ayy hafifledi parole çok şükür ağrıdan ağlıycak duruma geldim aşko yumurtan çatladı mı nasıl akıntın falan

Ayy kuzum geçti ilacı içtim ya kesti ağrıyı çok şükür kekik suyu iyi geliyo diye onu yaptım çalkaladım ama geçmemişti tuzlu suyuda denerim kuzum❤
Tuzlu su beni kusturmuştu bana sarımsak çok iyi geldi sarımsağı ikiye bölüp iltihap olan yere koydum 5 dakika falan birde karbonatlı su bunlar geçirdi nasıl şişmişti diş etim iltihap akıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…