- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.461
Aşko senin bat 27 değil miydi nasıl 5 gün kalıyor ben 21. Gün yumurtlama gördüm geç adet olcam bugün bitti değerlendirmeler beklemedeyim artıkınKızlar son 5 gün kaldı döngü günümeeee
Hafif belim agrıyor bugün
Batı yaklaşanlar ne durum da
Ne kadar suredir evlisiniz canimKızlar tek tek etiket yapamıyorum kusura bakmayın gerçekten iyi değilimeşimden bebek fikrinin tek taraflı bir istek olduğunu öğrendim kendisi istemiyormuş İstemeye istemeye de bu süreci ona zorlayamam çok ağırıma gitti ben istiyor sanıyordum nasip değilmiş
Benimde 5 gün görünüyor ama ben erken yumurtladim yine 3 günüm var tahminiKızlar son 5 gün kaldı döngü günümeeee
Ayyy aşko dimi ya ölümüne kankayıkk tabi yaaAnladım kuzum sen bi sakinleş olur mu önce ❤❤ sonra herşey yoluna girecektir inan bana ama biraz sakin kararlar ver biz evet bebişler için burdayiz ama burda arkadaş kardeş olduk herşeyimizi anlatıyoruz baksana ekşın olayına kadar ne olursa olsun yanındayız biz_Umutlu_Pozitif_ ölümüne kankayız kızım var mı öyle bırakıp gitmek
Ay valla benimde aklıma başka başka şeyler geldiAyyy aşko dimi ya ölümüne kankayıkk tabi yaadün ufak çaplı bi kalp krizi yaşadım sandım bu bizim kız Demgey3 aklımı başımdan aldı resmen çok üzgün şekilde uyuyakalmışım uçuğum büyümüş strese sokmayın beni yaaa gitmeyin bi yerlere tepem atıyor kızcam he
Olabilir elbette strese girdiğini görüyordur o yüzden öyle konuşmuştur yada o gün çocuklu bebekli aileleri gördüyse bi kafası karışmış olabilir erkek milleti biz kadınlar gibi değil inşallah tatlı dil Güler yüzle orta yolu bulurlarAy valla benimde aklıma başka başka şeyler geldiŞükür ki öyle değilmiş Demgey3 canım bu erkeklere akıl sır ermiyor onlar başka bi varlıklar. Eminim senin yıprandığını her ay bebek düşüncesi ile heder olduğunun o da farkında ve belki de bu olmasın diye böyle bişey söylemiştir.bak sabah akşam burda yatıp kalkıyoruz hep aklımızda bebek hep onlar bu durumdan farklı etkileniyor bence onun yaşadığı seninle alakalı
Biz her zaman senin yanındayız_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 M mucizeOldu M melek076 canlarım o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki ama ben daha yeni anlayarak okuyabiliyorum az önce resmen kafam almadı bile çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz yanımda oluşunuz için iyi ki varsınız gerçekten burda farklı bir bağ oldu aile olduk çok şükür ve gerçekten varlığınızı yanımda hissediyorum Şuan daha iyiyim aklınız bende kalmasın yarın sakin bir kafayla konuşacağım eşimi karşıma alıp eğer gerçekten hazır hissetmiyorsa bu sürece devam edemem saygı duyarım sonuçta beraber vereceğimiz bir karar ama her zaman sizleri yani buradaki ailemi yalnız bırakamam burada olurum siz bana iyi geliyorsunuz canlarım beniiimmm
Adete kaç kaldı genelde hamilelerden böyle ıslaklık duruyorumKızlar benim gece su gibi akıntım olmuş iç çamaşırım ıpıslaktı sabah uyandım ilk defa böyle neden olabilir kiMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys lale ve diğer canım kızlar
Bende hala baş ağrısı devam ediyorKızlar son 5 gün kaldı döngü günümeeee
EvetÖyle bir gargara mı vaar hemen alarımnelere dayandım koyar mi be
Ekşınlandım bekliyorum kalkacam birazdanGünaydın kızlarnasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Ginnys M Mavimiresl M mucizeOldu Mucizemmm16 Lale95 R Random3 R raainbow loirily miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
İyi olmana sevindim canımGünaydın kızlarnasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ginnys M Mavimiresl M mucizeOldu Mucizemmm16 Lale95 R Random3 R raainbow loirily miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Aşko bende gece tekrar ekşınlandımEkşınlandım bekliyorum kalkacam birazdanbu sabahı es geçmicem demiştim geçemezdim ahahaha ay iyi olmana çok sevindim canım yarına bişeyciğin kalmaz inşallah
Az kaldı da umarım beklemeye değer Aşko bu sefer kendimce ümitliyimİyi olmana sevindim canımhadi bakalım az kalmış artık, heyecan dorukta
Hiç birini yapmıyorum aşko sadece uzanıyorum en az 15-20 dakika inşallah bakalımAşko bende gece tekrar ekşınlandımama yeni güne gitmiştik bile yani 21.günü değerlendirdim
Bakalım bu ekşınlanmalara değmiş mi
Aşko kaç dk yatıyorsun ekşından sonra
Ve bacakları havaya kaldırıyor musun yada sadece kalça altına yastık öı koyuyorsun ?
Kızım gece hastalandı midesini usuttu sanırım her yer kusmuk oldu gece 4-5 gibi temizlik yaptımGünaydın kızlarnasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?