Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ilk kez bu sitede bişi sorcam ben dün akşam ve bugün freely gebelik testi yaptım ilk 10 dk içinde nerdeyse kör olacak derecede görünmeyen hayali bi çizgi oluyo 1 saat sonra testler böyle oluyo ben ilk 10 dk da çıkmadığı için negatif sayıyorum bu marka hep mi böyle

Eklentiler

• IMG_20220918_121650.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 57
Yani belirgin bir çizgi yok golge gibis adece o da cook zor görünüyor. Evet arti med salı günü tekrarlamayi düşünüyorum bat sali veya Çarşamba
E varmış daha yahu belirgin çıkmaması çok normal hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Kızım gece hastalandı midesini usuttu sanırım her yer kusmuk oldu gece 4-5 gibi temizlik yaptım çok yorgunum gece hiç uyuyamadım başında bekledim ateşi çıkar belki diye şimdi iyi çok şükür
Çok geçmiş olsun
Sanırım salgın var mevsim geçişlerinden

İyi olmana sevindim canım benim baş ağrısı azıcık hafifledi ama var hala ve neden bilmiyorım.çatlama başlıyor test yaptım bugün dıkşına devam kasıklarımda aktaracağa rahim bölgesinde sürekli ağrı ve kasılma yaşıyorum bacağımda çekme yumurtalıklarımda takla atma hissi gibi çatlama olduğunu bile anladım ağrıdan.şimdi daha iyi ama heyecanlıyım göğüslerim arada ağrıyor ara ara gelip geçen ağrı valla bilmiyorım.havuç yiyerek destekliyorum çatlamayı o kadar

Ekşınlandım bekliyorum kalkacam birazdan bu sabahı es geçmicem demiştim geçemezdim ahahaha ay iyi olmana çok sevindim canım yarına bişeyciğin kalmaz inşallah
Beybi bir yüzüstü yatış pozisyonu var onu da dene öylede çalışın çatlama başladı bende testle gördüm

Günaydın canım geçmiş olsun canım az kalmış erken test yapacak mısın

Günaydın kuzum, şimdi okudum yazdiklarini,sakin kal kendini üzme lütfen
Ağlayıp kendini harab etme
Eşinle konuş nedenini öyren,birbirinizin kararına saygi duyarak yola devamke
Teşekkür ederim canım benim iyiyim ve sakinim şimdi kuzum evet eşimle konuşacağım canım bakalım neyse kararı o şekilde devam edeceğim
Canım yazdıklarında çok haklısın bunları bende sürekli düşündüm dün gece, inşallah kuzum inşallah çözüme ulaştırırız evet dediğin gibi burası iyi geliyor bana derdimi sizlerle paylaşabiliyorum sadece

Ne kadar suredir evlisiniz canim
3 yıllık evliyiz kuzum
Canım ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim umarım dediğin şeyler olmuştur ve anlık bir şekilde öyle demiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…