- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.481
E varmış daha yahu belirgin çıkmaması çok normal hadi hayırlı haberlerle gel inşallahYani belirgin bir çizgi yok golge gibis adece o da cook zor görünüyor. Evet arti med salı günü tekrarlamayi düşünüyorum bat sali veya Çarşamba
Ay inşallahAdete kaç kaldı genelde hamilelerden böyle ıslaklık duruyorum
İnşallah canim ya evde testim var yapmamak için zor duruyorum yarın sabah yapsam mi kararsizim. İnşallah bakalimE varmış daha yahu belirgin çıkmaması çok normal hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Hiç bilmiyorum ki acaba çatladıysan sonra oluşan sıvımı orada duruyordu o aktı acabaKızlar benim gece su gibi akıntım olmuş iç çamaşırım ıpıslaktı sabah uyandım ilk defa böyle neden olabilir kiMucizemmm16 @000umutlu000 Ginnys lale ve diğer canım kızlar
Çok geçmiş olsunKızım gece hastalandı midesini usuttu sanırım her yer kusmuk oldu gece 4-5 gibi temizlik yaptımçok yorgunum gece hiç uyuyamadım başında bekledim ateşi çıkar belki diye şimdi iyi çok şükür
Çarşamba ise bat yapabilirsin bence sanırım senin döngü günün de kısaydıİnşallah canim ya evde testim var yapmamak için zor duruyorum yarın sabah yapsam mi kararsizim. İnşallah bakalim
Evet canim genellikle 23 günÇarşamba ise bat yapabilirsin bence sanırım senin döngü günün de kısaydı
İyi olmana sevindim canım benim baş ağrısı azıcık hafifledi ama var hala ve neden bilmiyorım.çatlama başlıyor test yaptım bugün dıkşına devam kasıklarımda aktaracağa rahim bölgesinde sürekli ağrı ve kasılma yaşıyorum bacağımda çekme yumurtalıklarımda takla atma hissi gibi çatlama olduğunu bile anladım ağrıdan.şimdi daha iyi ama heyecanlıyım göğüslerim arada ağrıyor ara ara gelip geçen ağrı valla bilmiyorım.havuç yiyerek destekliyorum çatlamayı o kadarGünaydın kızlarnasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Ginnys M Mavimiresl M mucizeOldu Mucizemmm16 @Lale95 @Random3 @raainbow @loirily miraclebeyb @000umutlu000 ve unuttuklarım
Beybi bir yüzüstü yatış pozisyonu var onu da dene öylede çalışın çatlama başladı bende testle gördümEkşınlandım bekliyorum kalkacam birazdanbu sabahı es geçmicem demiştim geçemezdim ahahaha ay iyi olmana çok sevindim canım yarına bişeyciğin kalmaz inşallah
Sağol kuzucum bilmiyorum ya babasiyla yüzmeye gidiyorlar orda üşutmus olabilir diye düşündükÇok geçmiş olsun
Sanırım salgın var mevsim geçişlerinden
Günaydın canımGünaydın kızlarnasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ginnys M Mavimiresl M mucizeOldu Mucizemmm16 @Lale95 @Random3 @raainbow @loirily miraclebeyb @000umutlu000 ve unuttuklarım
Hiç bi fikrim yok bilemiyorum vallaHiç bilmiyorum ki acaba çatladıysan sonra oluşan sıvımı orada duruyordu o aktı acaba
Cok sevindim canım dahada iyi ol insallahGünaydın kızlarnasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Yada senin bata kaç var döşendiği için artan pregestron yapabilir bu tarz akıntılar öyle işte aklıma bunlar geliyorHiç bi fikrim yok bilemiyorum valla
Teşekkür ederim canım benimGünaydın kuzum, şimdi okudum yazdiklarini,sakin kal kendini üzme lütfen
Ağlayıp kendini harab etme
Eşinle konuş nedenini öyren,birbirinizin kararına saygi duyarak yola devamke
Canım yazdıklarında çok haklısın bunları bende sürekli düşündüm dün gece, inşallah kuzum inşallah çözüme ulaştırırızCanımm, belki yaşadığı bir duygusal geçiş vs vardır geçici bir şeydir bu eşin için çünkü istemese en baştan söylemez miydi? Eğer en baştan beri istemiyorsa da sebebini iyice öğrenmek lazım tabii, zaten istemeden sahip olduğu bir çocuğu belki yeterince sahiplenemezdi bile. Sen yine de kötüyü düşünme gerçekten bunun bir duygusal geçiş dönemi olduğunu düşünüyorum ben, inşallah hemen çözüme kavuşturursunuz bu süreci. Bi derdin olursa da yaz bence de burası dertleşme yerimiz
Oy canım benimUyuyakalmışım sonra girmişim bakmışım çıkmışım aklım bizim kızda kalmış resmen uyu uyan yapa yapa sabah oldugünaydın canlarım Demgey3 herşey olacağına varır
Yapsanaa benide etiketleİnşallah canim ya evde testim var yapmamak için zor duruyorum yarın sabah yapsam mi kararsizim. İnşallah bakalim
3 yıllık evliyiz kuzumNe kadar suredir evlisiniz canim
Canım ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim umarım dediğin şeyler olmuştur ve anlık bir şekilde öyle demiştirDemgey3 kalbini yorma canım erkekler bazen bir anda aynı şekilde düşünmüyorlar onlarda gün içerisinde bir şey oluyor bir anda vazgeçtim diyip bir anda eee bebek yapmıyormuyux oluyorlar bazen evlilik yeniyse ve kimi zaman yaşamını kısıtlayacağım kimi zaman eşini bir bebekle paylaşmak istemeyeceğini düşünüp vazgeçenler bile var.sen sadece sakin kal bu bir süreç kararı değişecektir onada kendinede zaman ver yakındageri döneceğini düşünüyorum çünkü anlık gelen fikirler anlık geri gidiyor tabi kişiler gereksiz inat kişiler değilse
Ben gormedimBenimkine bakmis mıydın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?