- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.541
Ahahhahaha olsun ben söyleyimdeeee iş çıksındaaa kız zaman geçmiyor ki neye takacağız buluyoruz bir şeyler işteBu liste problemli birazdüzenleme yapsa bile bazen kendi kendine siliniyor isimler topik ismi gibi listemizde gezinemiyor
Hadi bakalım inşallah alırız bu ay bebek haberiniGünaydın kızlarnasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Ginnys @miresl M mucizeOldu Mucizemmm16 Lale95 @Random3 @raainbow loirily miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Vaşiş kız liste bizi istemiyor bu bir belirtimiii işaret olabilir miiii wuhuuu. Neydedir sen akşam yapacam mı ileri hareket düşğklüğü varmı ben yapmayı düşünüyorum ama %22 olunca akşamı mı beklesem diyorum ne dersinYok canım vardın bende geçen silinmiştim yanlışlıkla düzenleme yaparken siliniyormuş
Melek sen ne zaman teste başlayacaksın bebeğim yarın sabah ilk testini yapsan mı acepGünaydın kızlarnasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Ginnys @miresl M mucizeOldu Mucizemmm16 Lale95 @Random3 @raainbow loirily miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Şükür kuzum iyiyim değerlendirmeler bitdiAhahahaevet bizim topiğin özelliği bu değişik sen napıyosun nasılsın canım
Aşkım yazarım ayıp ediyosun❤Kız neyi fark ettim benim adım yok ya buradaaa.. anam batım yok diye niye yazmadın bat yazma
Benim zamanım su gibi akıyor yetişemiyorum resmen , tüm gün yollardayim eve girince de bulaşik yemek ders falan bi bakıyorum akşam olmuşAhahhahaha olsun ben söyleyimdeeee iş çıksındaaa kız zaman geçmiyor ki neye takacağız buluyoruz bir şeyler işte
Çok iyi ne güzel benim çalışmam gereken derslerim var adapte olamıyorum sürekli bir şey yazdınız mı diye bakıyorum önemli bir şey olunca beni hemen etiketleyin bacımBenim zamanım su gibi akıyor yetişemiyorum resmen , tüm gün yollardayim eve girince de bulaşik yemek ders falan bi bakıyorum akşam olmuş
Canım ben bilmiyorum biz hiç test falan yaptırmadık zaten bebiş düşünmeye başladığımda gitmiştik sadece bana ultrasonla baktı herşey normal dedi 1 sene deneyin olmazsa detaylı bakarız demişti 7 ay olmayınca 8. Ay mfk takviyeleri aldık başladık bu 9. Ay denememiz bir buçuk aydır mfk kullanıyoruz nasipse olur bakalımVaşiş kız liste bizi istemiyor bu bir belirtimiii işaret olabilir miiii wuhuuu. Neydedir sen akşam yapacam mı ileri hareket düşğklüğü varmı ben yapmayı düşünüyorum ama %22 olunca akşamı mı beklesem diyorum ne dersin
Çok sevindim daha iyi olduğunda inşallah geçer hemencikTamam aşko alcambugün dişim daha iyi ya ama gece yine çok ağrıdı sonra geçti şükür gece çok sıkıyorum dişlerimi farketmeden
Diye diye içim Şişti kızzzzz hep yazıyorum benim batım yoooooh ama çok tahminen lazımsa şunu yazalım 2 ekim ben regli olmuyom ki bat olsunBatını da yazcan mı aşko
Benim akşam yumurta normaldi sabah çatlamış az ilerledsin diye bekliyorum akşam heralde daha iyi olecekCanım ben bilmiyorum biz hiç test falan yaptırmadık zaten bebiş düşünmeye başladığımda gitmiştik sadece bana ultrasonla baktı herşey normal dedi 1 sene deneyin olmazsa detaylı bakarız demişti 7 ay olmayınca 8. Ay mfk takviyeleri aldık başladık bu 9. Ay denememiz bir buçuk aydır mfk kullanıyoruz nasipse olur bakalımBenim dün çatladı çatlama öncesi sabah değerlendirme olmuştu bide bu sabah oldu artık yeterli Yani bitirdik değerlendirmeleri bence sen akşamı bekle canım
Görmedim aşko ne kızıyosun yahu kaçırmışım yazmıyoring batDiye diye içim Şişti kızzzzz hep yazıyorum benim batım yoooooh ama çok tahminen lazımsa şunu yazalım 2 ekim ben regli olmuyom ki bat olsun
Sağol bebeğim inşallah ❤❤Çok sevindim daha iyi olduğunda inşallah geçer hemencik
Tamam kuzum çaxarız etiketiÇok iyi ne güzel benim çalışmam gereken derslerim var adapte olamıyorum sürekli bir şey yazdınız mı diye bakıyorum önemli bir şey olunca beni hemen etiketleyin bacım
Yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor akşama yaparsan tam zamanı bir sorun yokBenim akşam yumurta normaldi sabah çatlamış az ilerledsin diye bekliyorum akşam heralde daha iyi olecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?