- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.661
Gebelik belitilerKızlar ya benim bugün midem bulanıyor bayağı ya midemi bozdum yada hastalaniyorum. Adet değil ama daha var birde bulantim olmaz kasik agrim da var regl mi olacam acaba ya
Oluyor öyle şeyler hayattaCanım kızlar_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 M melek076 @mucizeyimben @asunny Childdevelopment @wish2401 @Lale95 ve etiketleyemediğim diğer kızlar Desteğiniz için çok teşekkür ederim dün gerçekten kötü bir gece geçirdim ama eşimle konuştuk sakince, dün sinirle ve kızgınlıkla söylediğini ve pişman olduğunu, kendisinin de bebek istediğini söyledi tatlıya bağladık canlarım haberiniz olsun
İçinde ne var sile getirmek istediğin dök kuzumYaa ben bugün hiç iyi değilim psikolojik olarak çok çökmüş durumdayim eşimde nöbette evde yalnizim bana yardim edin
0 belirtiyle bende varımBenım az kaldı bend e sonra sen varsın
Sanmam evde gynosed testi vardı yaptım tertemizAy inşallah başka ağrıdır ooo
Cok duygusalim ya durup durup ağlıyorum her regl öncesi böyle olurum benİçinde ne var sile getirmek istediğin dök kuzumbazen İnsan içini dökmek gerekirmiş
Rahatlarsın da
Test yaptım hem pvu hem test cıkmadı ıkısınd e de0 belirtiyle bende varım
Takviyeler öyle oluyo aşkoAy aynen aşko ya sabah akşam çekemem böyle hamile kalsamda dinlensem ahahahabu kadar değildi bizim haftada iki düzenimiz vardı şu takviyeler adamın ayarlarını bozdu ahahaha başıma iş aldım resmen arkadaşı aradım şimdi yemeğe çıkcaz yemek yapasımda yoktu onunda yokmuş ahahaha
Cok duygusalim ya durup durup ağlıyorum her regl öncesi böyle olurum ben
Aşko yapma şunu kendineTest yaptım hem pvu hem test cıkmadı ıkısınd e de
Hahahhaha ben sana dimedim mii Aşko yapma etme yemin diye
Canım al eline kağıt kalem içinden ne geçiyorsa yaz hatta ağlayadabilirsin ağlamak iyidir rahatlatır insanı içerde çok sıkıştırmışsın sen kendini ❤❤Cok duygusalim ya durup durup ağlıyorum her regl öncesi böyle olurum ben
Daha 5 gün var aşko beSanmam evde gynosed testi vardı yaptım tertemiz
Evet aşko yaTakviyeler öyle oluyo aşkoOohh ne güzel bebeğim afiyet olsun ❤❤
Çok tehesüf ederim yalnız değilsin bebeğim burdayiz ❤❤❤ geçen gün bana da öyle oldu bi an boşluğa düştüm gibiydim toparladım hemen sende toparlan kuzum yalnız değilsin burdayiz ❤❤Ben seni çok iyi anlıyorum
Bende sabah albümleri karıştırırken hüngür hüngür ağladım kendi kendime
O zamanlar şimdi kadar yalnız değildim
İşte insanız hayatta ne olacağı belli olmuyor
Aşko ne bileyim yaHahahhaha ben sana dimedim mii Aşko yapma etme yemin diye
Tamam bebeğim keyfini çıkar ❤❤Evet aşko yasağol kuzum hazırlandım çıkcaz birazdan
Al işte demedim mi boş yere tövbeler etcez burda diyeAşko ne bileyim yakız zaten belirti falan yok boşuna kendimi heba ediyorum bata kadar
Çok tehesüf ederim yalnız değilsin bebeğim burdayiz ❤❤❤ geçen gün bana da öyle oldu bi an boşluğa düştüm gibiydim toparladım hemen sende toparlan kuzum yalnız değilsin burdayiz ❤❤
alla yaptım kuzum yAAşko yapma şunu kendine
Bat ne zaman benimle aynı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?