- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.681
Aşko memem sızlasa da razıyım tuvaletten çıkamazsam da ishale razıyım yeterki bir işaret olsunAl işte demedim mi boş yere tövbeler etcez burda diyebelirti için daha erken değil mi bebeğim hele bir dur
Valla erken oldu ne bilim karışma çıktı ypstkm kız adet agrıları geliyor zaten olmadı bu ay diyimDaha 5 gün var aşko be
Aşko beraber yapalım 25 eylülde ne dersinV
alla yaptım kuzum yA
İşte 27 sinde adet oldjm
Ne zöaan olursam aslında erken bile bile lades yaptım
Program 25 eylulu gösteriyor adet tarıhını :) tamam ama bizim kızlar carsmaba erken gebelık yap diyo valla saldım su saatten sonea su testi gördüm yA adet agrıları da geliyorAşko beraber yapalım 25 eylülde ne dersin
İnşallah canımHımm o zaman güzel şeylerin belirtisidir inşallah aşkouyku bitarafıma girdiği için hahahahaha
Hahahaha iyi ki sende yok ama Ne güzel olurdu burda bir dr olaydı tırnağımız uzasa sorardık hamilelikten mi diyeKız bu ne karmaşık iş seninkide allahtan enfeksiyon bnde yok bn şuan tıp okuyor olurdum bu sıvı ne acaba diye
Bekleyip göreceğiz bakalımVallahi kuzum ben fitilden olduğunu değerlendiriyorum)))yumurtlama olmuş zaten şimdiye kadar su gibi akinti olmasi imkansız
Keşke kuzum ama herkes farklı yerden bakıyo hayata malesef keşke herkes aslında önemli olanın maneviyat olduğunu bilebilse o zaman dünya da daha yaşanır bir hale gelirdi. Seni üzmek istemezdim bebeğimAşko anne babasız bir yaşam o kadar zor ki
Yani kimse bunu yaşamasın istiyorum
Mesela Allah sana maddi varlık verir ama başka bir şeyi alır
İşte en kötüsü de bu
Keşke insanlar manevi şeylere de değer verse bu zamanda
Ama yapacak bir şey yok
Desteğiniz benim için çok değerli bir şey
Aşko memem sızlasa da razıyım tuvaletten çıkamazsam da ishale razıyım yeterki bir işaret olsuntövbe edeceğim artık
Valla ya yok mu aramızda doktor arkideşlerİnşallah canım
Hahahaha iyi ki sende yok ama Ne güzel olurdu burda bir dr olaydı tırnağımız uzasa sorardık hamilelikten mi diye
Offff kafayı yerdi yaa iyiki yok ne soru hemdeeeeİnşallah canım
Hahahaha iyi ki sende yok ama Ne güzel olurdu burda bir dr olaydı tırnağımız uzasa sorardık hamilelikten mi diye
Valla ya yok mu aramızda doktor arkideşlerolsa doktorun der mi ki acaba kafasını ağrıtırız biz kaçar gider
Offff kafayı yerdi yaa iyiki yok ne soru hemdeeee
Yok seninle alakası yok aşkoKeşke kuzum ama herkes farklı yerden bakıyo hayata malesef keşke herkes aslında önemli olanın maneviyat olduğunu bilebilse o zaman dünya da daha yaşanır bir hale gelirdi. Seni üzmek istemezdim bebeğim
❤❤❤ üzülme lütfen kuzum geçmişi gideni olanı değiştiremiyoruz ki canımız yansa da hayat hep devam ediyo bişeyleri kaçırmamak için yola devam etmeliyiz ❤❤❤Yok seninle alakası yok aşko
Ben ailemden de bayağı uzaklaştım eşimin isi nedeniyle kv var burda ama samimi değiliz o yüzden de bunaliyorumBen seni çok iyi anlıyorum
Bende sabah albümleri karıştırırken hüngür hüngür ağladım kendi kendime
O zamanlar şimdi kadar yalnız değildim
İşte insanız hayatta ne olacağı belli olmuyor
Kanka ağladım da basım cok ağrıyor ağlayınca migren de var bendeCanım al eline kağıt kalem içinden ne geçiyorsa yaz hatta ağlayadabilirsin ağlamak iyidir rahatlatır insanı içerde çok sıkıştırmışsın sen kendini ❤❤
Benim vardi kocaya kaçtıAşkolar evde kedisi olan var mı ya
Bazen benimde ağrıyo ağlayinca neden oluyo bilmiyorum amaKanka ağladım da basım cok ağrıyor ağlayınca migren de var bende
Ya galiba kedim hastaBenim vardi kocaya kaçtı
Ben demiştim duygusal geçiş diyeeeCanım kızlar @000umutlu000Mucizemmm16 M melek076 M mucizeOldu Ginnys Childdevelopment W wish2401 @Lale95 ve etiketleyemediğim diğer kızlar Desteğiniz için çok teşekkür ederim dün gerçekten kötü bir gece geçirdim ama eşimle konuştuk sakince, dün sinirle ve kızgınlıkla söylediğini ve pişman olduğunu, kendisinin de bebek istediğini söyledi tatlıya bağladık canlarım haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?