Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman aşko Allah korusun dikkat et ben korkarım boğaza birşey kaçmasından ama öyle bir anlatıyorsun ki aşko sevmediğim birşey bile canım çeker galiba
Evet kuzum bende çok korkarim,Allah muhafaza
Sen sevmedigin bir şey olursa söyle bana ballandırayim sana

Ya evet ya bende burda bir arkadas edindim bayağı iyi biri gibiydi cok destek oldu bana bircok ortak yönümüz varda ama kısa süre içinde kendinden uzaklasti menfaatci tavırları istediği olmadığında küsmeleri falan bende mesafe koydum ya insanlar neden düzgün arkadaşlık kuramıyor anlamıyorum

Fenerin maçı varmış aşko o yaaaa sipariş mi alıyorsun aşko ne güzel maşallah el becerisi isteyen işleri yapanları takdir ediyorum vallahi
Çok teşekkür ederim bebeğim sende yapabilirsin neden yapamayasın ki❤❤ _Umutlu_Pozitif_ aşko böyle bak örgüsüz de yapabilirsin kuzum boncuklarla

Eklentiler

• Screenshot_20220918-205909_Instagram.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 38
Evet canim fiyatlar aldi başını gidiyor, hiç uyğun olmuyor satışı o yüzden o işi bıraktım
Parfüm satıyorum online siparişle 5 yıli tamamladim bileen sevdiğim iş
İyi yapmışsın aşko ya mantıklı değilse vakit kaybetmeye değmez
Oooo aşko oda iyi en azından uğraştırıcı değildir diğeri gibi Allah hayırlı kazançlar versin bebeğim
Evet kuzum bende çok korkarim,Allah muhafaza
Sen sevmedigin bir şey olursa söyle bana ballandırayim sana
Ahahah tamam aşko tek sevmediğim şey ciğer galiba ya bi onu yiyemiyorum

Çok teşekkür ederim bebeğim sende yapabilirsin neden yapamayasın ki❤❤ _Umutlu_Pozitif_ aşko böyle bak örgüsüz de yapabilirsin kuzum boncuklarla
Yaaaa çok güzel duruyor aşko bunu sen mi yaptın ellerine sağlık bebeğim valla çok güzel bir uğraş maşallah Allah bol ve hayırlı kazanç versin kuzummm

Yaaaa çok güzel duruyor aşko bunu sen mi yaptın ellerine sağlık bebeğim valla çok güzel bir uğraş maşallah Allah bol ve hayırlı kazanç versin kuzummm
Evet bebeğim çok teşekkür ederim inşallah aşkım ❤❤❤ örgü işiyle ilgili çok büyük hayallerim vardı ama zaman ayıramıyorum ki malesef tabi birde sermaye gerekli olmadı nasip ❤❤

Evet bebeğim çok teşekkür ederim inşallah aşkım ❤❤❤ örgü işiyle ilgili çok büyük hayallerim vardı ama zaman ayıramıyorum ki malesef tabi birde sermaye gerekli olmadı nasip ❤❤
Zaman gerektiren işler aşkım birde yorucudur ya benim hemen boynum belim ağrır birde dediğin gibi inanılmaz arttı iplerin fiyatları bende bir ara kanaviçe işledim ama satmadım kendime işledim günden güne arttı bende bıraktım ama bence güzel bir iştesin çünkü bebiş şeyleri çok rağbet görüyor inşallah bir tane de kendi bebişine yaparsın kuzum

Çok şükür kanaman başlamış, inşaallah çabuk atlatirsin bu dönemi canim senin sağlığın herşeyden önemli ,kendini toparla ondan sonra gelsin ekşınnn gitsin dıkşiňn

Sağol kuzum inşallah ❤❤ cok fazla arttı evet geçen sene 8 liraya aldığım ip şimdi 15 lira aşko ve bir tanesinden 30 cm bir oyuncak çıkmıyo kanaviçede çok güzel kuzum ya çok merak ediyorum onuda ❤❤

Çok şükür kanaman başlamış, inşaallah çabuk atlatirsin bu dönemi canim senin sağlığın herşeyden önemli ,kendini toparla ondan sonra gelsin ekşınnn gitsin dıkşiňn
Ay evet bitsin artik iyilesmek normal hayatima dönmek istiyorum yarin insallah iyi haberler alirim bu sefer eksinlari unuttuk yavrum hahaha eski duzene donmek lazim bakalim bebis kac ay yasak olcak

8 bile fazla bence ya 15 nedir ya kanaviçe de güzel aşko ama çok fazla arttı fiyatı ve küçük küçük işlemek insanın gözünü bozuyor neredeyse tavsiye etmiyorum aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…